הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המשקולת נשברה

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אתמול הייתה הפעם הראשונה בה משקולת נשברה לי, מניח שזה קרה גם לכם. זה היה בחזרה האחרונה של הדדליפט וממש לא זרקתי את ה- Barbell. מצפים שמשקולת תהיה ברזל מצופה בגומי, אבל ניתן לראות בתמונה קפיץ, מוט קטן, פלסטיק וטבעת, פשוט עוד חלקים שיכולים להתקלקל - ויש לנו במכון עוד משקולות בהן הידיות הללו התפרקו. מה שחבל לי זה שאני מאמין שהמכון מתכוון לקנות משקולות חדשות והוא לא ישקיע כספית במשקולות כפי שהוא השקיע בהליכונים, אבל זה הגיוני כי המטרה לפגוע במטרה של רוב חברי המכון, לא במתאמן "המוזר" הזה שלא עובד במכשירים.

2.jpg

כמה שיש יותר גימיקים ושטויות ככה זה נהיה פחות עמיד. זה נוגע לכל דבר, כמה שיותר פשוט יותר טוב.
תראה את הפלטות האלה שהן יציקה אחת של ברזל, הפלטות האלה ישרדו גם מלחמה גרעינית

גם אצלנו יש פלטות כאלה, ואחת כבר נשברה.
אלה חרא של פלטות מבחינת איכות, יש עוד כמה שלדעתי הולכות להישבר.

מצפים שמשקולת תהיה ברזל מצופה בגומי
לא הבנתי למה אתה מתכוון, מתחת לגומי השחור אכן יש ברזל, ככה זה אצלנו לפחות.
רק הידיות זה חארטה, וזה החלק שנשבר תמיד.

גם אצלנו יש את הסוג הזה של ״המפטון״ ואני שונא להתאמן איתן, הן נשברות תמיד וגם הן גדולות מדי ותופסות יותר מדי מקום על המוט.

בדיוק מה שקרה לי, חרא פלטות לאחד מהמכון שלי נשבר פלטה באמצע בנץ' , המוט היה ס"מ מלשבור לו את כל הפנים

הפלטות הנ"ל לא שוקלות 20 ק"ג ובנוסף חיי המדף שלהן 2-5 שנים(בהתאם לצורת האחסון שלהן ורמת השימוש)
ב3 וקצת שנים שאני עובד ראיתי יותר מ40 כאלה שנשברו(או ל2 או בידית)- כל הפלטות שהיו לנו נשברו והוחלפו ב5 שנים, אף אחת לא "שרדה"

יש לזה ערך רב, זהה לשבירת כוס בחופה.

שיהיה במזל טוב.

איך לעזאזל זה נשבר באמצע בנץ'? כמו פצצה עם טיימר? 😣
גם לי אין מושג, אני מאמין שהיא הייתה על סף להישבר והספיק תנועה מתפרצת כדי שהיא תשבר .
מכון שמחזיק פלטה שעומדת להישבר חסר אחריות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית