הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החוק בישראל

אין עונש , זה לא בגדר סמים מסוכנים ,
בדרך כלל אם משטרה תתפוס אותך על שימוש או קנייה לא יעשו כלום זה לא מעניין אותם

מה עלול לקרות במקרה של תפיסה מבחינה רשמית? (סיכוי נמוך, לא יבואו אליך עד לבית, ודי ידוע שכמעט כל מפתח גוף בתחרויות משתמש בזה)
אני אומר לך אין מה לדאוג אם זה שימוש ונתפס כמות קטנה יש מצב שיחרימו אבל אם תתעקש ותגיד שזה לשימוש עצמי ולתחרויות אז יחזירו לך , פה זה לא ארהב זה שונה אני במקרה הזה שחוקר אמר לי שהוא לא מחפש סטרואידים זה לא מעניין אותם רק סמים

• פותח/ת השרשור
אני אומר לך אין מה לדאוג אם זה שימוש ונתפס כמות קטנה יש מצב שיחרימו אבל אם תתעקש ותגיד שזה לשימוש עצמי ולתחרויות אז יחזירו לך , פה זה לא ארהב זה שונה אני במקרה הזה שחוקר אמר לי שהוא לא מחפש סטרואידים זה לא מעניין אותם רק סמים

סבבה תודה
כי סוג של תפסו אותי בעבר על שימוש בסם קל,
אז דאגתי למקרה שיתפסו אותי על דבר כזה, עד כמה זה יכול לסבך אותי

סבבה תודה
כי סוג של תפסו אותי בעבר על שימוש בסם קל,
אז דאגתי למקרה שיתפסו אותי על דבר כזה, עד כמה זה יכול לסבך אותי
בגדול אפילו שימוש בסמים לא יעשו לך הרבה ראית מה היה בחדשות על שימוש במריחואנה עם הסלבים לא עשו להם כלום (לא שאני מעודד חלילה )

אם זה יאכפו את הסטרואידים לפקודת הסמים אתה פתאום תראה את כל היס״מ והימ״ר ויחידות הבילוש מתפנצרים אני מתכוון לאלה ששומרי חוק אלה שלא שומרי חוק ישארו מפומפמים

• פותח/ת השרשור
בגדול אפילו שימוש בסמים לא יעשו לך הרבה ראית מה היה בחדשות על שימוש במריחואנה עם הסלבים לא עשו להם כלום (לא שאני מעודד חלילה )

תיק פלילי זה מספיק בעייתי

אם זה יאכפו את הסטרואידים לפקודת הסמים אתה פתאום תראה את כל היס״מ והימ״ר ויחידות הבילוש מתפנצרים אני מתכוון לאלה ששומרי חוק אלה שלא שומרי חוק ישארו מפומפמים

רק רוצה להיות בטוח 😃

אז בעקרון מבחינה חוקית אני יכול להביא חומרים מחול או שלא יעבירו במכס?

אני חושב שמישהו פה פרסם משהו שהוא קנה באתר מחו"ל

סטרואידים זה בסך הכל תרופת מרשם, זה לא מה שמעניין את המשטרה..
וכמו שכבר אמרו פה, הרבה שוטרים משתמשים ואני מכיר כמה באופן אישי מהמכון שאני מתאמן בו..

ברור אני ראיתי בעיניים שלי שוטר אפילו רגיל על חומרים לא תגיד יסמ וימר גם הם
אז בעקרון מבחינה חוקית אני יכול להביא חומרים מחול או שלא יעבירו במכס?
כביכול הם מסתכלים על זה לא חוקי אבל מעלימים עין כי אתה קונה לשימוש אישי העניין שזה מעורפל ואין ענישה על סטרואידים , אם במידה והמכס תפס לך כמות קטנה לשימוש עצמי זה יוחרם כן

שוטר על חומרים להמחשה -

ronniecoleman1.jpg

ברור אני ראיתי בעיניים שלי שוטר אפילו רגיל על חומרים לא תגיד יסמ וימר גם הם
כביכול הם מסתכלים על זה לא חוקי אבל מעלימים עין כי אתה קונה לשימוש אישי העניין שזה מעורפל ואין ענישה על סטרואידים , אם במידה והמכס תפס לך כמות קטנה לשימוש עצמי זה יוחרם כן
אתה אומר שאני יכול להזמין ויתפסו במכס ועדיין יעבירו? לפי מה שהבנתי הם אמורים להחרים ואני אמור לבוא עם מרשם רופא ולשחרר את זה, זה לא ככה?

אתה אומר שאני יכול להזמין ויתפסו במכס ועדיין יעבירו? לפי מה שהבנתי הם אמורים להחרים ואני אמור לבוא עם מרשם רופא ולשחרר את זה, זה לא ככה?
תשמע אני יספר לך מקרה אמיתי שקרה לפני חצי שנה , איזה בחור שאני מכיר נתפס בביתו עם כמות לא קטנה של ויאלים , חקרו אותו ולא כתבו לו כתב אישום , כל הדברים שנתפסו הוא הגיש בקשה לבית המשפט כדי לקבל אותם בחזרה הוא ביקש שזה היה לשימושו האישי וטען שזה לתחרויות , ולמרבה ההפתעה החזירו לו

סטרואידים זה בסך הכל תרופת מרשם, זה לא מה שמעניין את המשטרה..
וכמו שכבר אמרו פה, הרבה שוטרים משתמשים ואני מכיר כמה באופן אישי מהמכון שאני מתאמן בו..
גם מריחואנה זה דבר שמצריך עבורו מרשם והמשטרה במקום ללכת ללכוד עבריינים, היא מקצה 150 שוטרים לאיזה מבצע מיסכן בו תפסו כמה צמחים מיסכנים בבתים של אנשים פרטיים.

נערך לאחרונה:
שניהם
גם מה שקורה בשטח חשוב, אבל גם מה שהחוק מתיר חשוב לי

טוב אז החוק היבש לא מתיר לך למכור תרופות ללא מרשם - זו עבירה פלילית.
החוק היבש כן מאפשר לך לצרוך את הטיפול שנראה לך, מה שאומר שלקנות אתה יכול וגם להשתמש. זו בעיה שלך.

החוק לא מתיר לך להעלים מס במסווה של מכירת תרופות וסטרואידים - זו העלמת מס, עבירה פלילית שיש בצידה קלון.

לשאלתך - קניה או שימוש מותרים. ייבוא של תרופות מרשם אסור!

• פותח/ת השרשור
טוב אז החוק היבש לא מתיר לך למכור תרופות ללא מרשם - זו עבירה פלילית.
החוק היבש כן מאפשר לך לצרוך את הטיפול שנראה לך, מה שאומר שלקנות אתה יכול וגם להשתמש. זו בעיה שלך.

החוק לא מתיר לך להעלים מס במסווה של מכירת תרופות וסטרואידים - זו העלמת מס, עבירה פלילית שיש בצידה קלון.

לשאלתך - קניה או שימוש מותרים. ייבוא של תרופות מרשם אסור!

סבבה, תודה רבה 😃
אפשר לנעול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית