הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סינכרון שלט הטלוויזיה ל-YES

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
משום מה השלט פתאום החליט לא לפעול ולהיות מסונכרן עם ממיר ה-YES.

בדקתי בגוגל איך מסנכרנים מחדש את הטלוויזיה ולא מצאתי פיתרון נורמלי למרות שעשיתי צעד צעד מההוראות שבאתר של YES.

יש לי טלוויזיה 32 אינץ' של טושיבה. מישו יכול לעזור ?

• פותח/ת השרשור
קצת בעייתי להתקשר אליהם בשבת אני חושב....

אני רק מתפלל שהבעיה הזאת לא תצטרך טכנאי שיגיע אליי עד הבית....

אז תקום קצת לטלויזיה/תשתמש בשלט השני. אומרים שזה אחלה אירובי בזמן מסה ו/או חיטוב לקום מהספה לטלוויזיה - רק שים לב שאתה על דופק מטרה של 70% לשריפת שומן מקסימלית או כל שיט כזה או אחר ;-)

• פותח/ת השרשור
אז תקום קצת לטלויזיה/תשתמש בשלט השני. אומרים שזה אחלה אירובי בזמן מסה ו/או חיטוב לקום מהספה לטלוויזיה - רק שים לב שאתה על דופק מטרה של 70% לשריפת שומן מקסימלית או כל שיט כזה או אחר ;-)

עומר ניסיתי להשתמש בשלט אחר כדי להפעיל את הטלוויזיה והממיר שלי - לא עבד.

יוגב ראיתי את זה אחי

בתוך ערך "טושיבה" יש איזה 20 דגמים עם מספרים שאין לי מושג מה מהם מתאים לטלוויזיה שלי.

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל זה לא משנה ממה שאני זוכר..פשוט תנסה חלק בטוח תפגע מאוד מהר.

ניסיתי - לא ממש עזר. טוב, את הסנכרון הצלחתי לתקן אבל את הדברים הבסיסיים לא כמו ווליום ו-MUTE.

יש עוד קוד סנכורון , השלטים שלהם פשוט מעצבנים , לי עובדים רק 3 מספרים מתוך כל ה10.
מטריף את השכל. תנסה ללחוץ YES הרבה זמן עד שיש 2 הבהובים ותנסה לשים את הקוד 2206 או 2204 , אם אני זוכר נכון זה הקוד לסנכרון לממיר עצמו.

• פותח/ת השרשור
יש עוד קוד סנכורון , השלטים שלהם פשוט מעצבנים , לי עובדים רק 3 מספרים מתוך כל ה10.
מטריף את השכל. תנסה ללחוץ YES הרבה זמן עד שיש 2 הבהובים ותנסה לשים את הקוד 2206 או 2204 , אם אני זוכר נכון זה הקוד לסנכרון לממיר עצמו.

עשיתי את זה עם 2215 וזה עבד, הבעיה שהכפתורים הבסיסיים לא עובדים לי יותר.

תתנחם בזה שהטלוויזיה שלי בחדר כ"כ ישנה שאי אפשר לסנכרן אותה כלל 😭

• פותח/ת השרשור
סעמק הבעיה חזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית