הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מטילטרן

יש בארץ או לפחות יש כאלה שמצהירים שהמוצר שלהם מכיל את זה.

אני ממש בספק עד כמה טרן אמיתי יש בארץ נורמלי אמיתי, אז שנדבר על מת'ילטרן

כשאני אנסה אחד כזה במו גופי אני אתן חוות דעת.

לעניות דעתי, גם הספקים של הקריסטלים שמתיימרים למכור מת'יל טרן ברובם זה טרן יותר מרוכז.
אבל אפשר לעשות שת"פ של הפורום ולשלוח בקבוק אחד לבדיקה במעבדה, מוכן להתחלק בשליש עם המנהלים, אני אשמח לגלות שזה מת'ילטרן.

חצי מהספקים הסינים שמוכרים טרן, זה פשוט טרן באיכות ירודה מאוד, אז אני לא מצפה לגדולות ונצורות בנוגע למת'יל.

מישהו מתנדב לתת לי ויאל ניסיון? 😃)

כמה עולה בדיקת מעבדה כזו בכלל?
אם נגיד אני קונה ויאל..אני פשוט שולח להם, משלם והם אומרים לי מה יש שם?:X

כמה עולה בדיקת מעבדה כזו בכלל?
אם נגיד אני קונה ויאל..אני פשוט שולח להם, משלם והם אומרים לי מה יש שם?:X

בדיקת מעבדה עולה באיזור ה1200 ש"ח בבקטוכם, אבל יש עוד כמה מעבדות.

התנאי הוא שזה מוצר שהם יכולים להזמין מודל השוואתי.

נגיד שקנית ויאל של טרן קצר 4000 מ"ג של חברה חדשה שטוענים שהיא פצצה ואתה רוצה לבדוק את הדברים הבאים:

1. רמת זיהום כללית בויאל - פתוגנים, עמבות ושאר חולרות - מה שנקרא עד כמה החומר נקי וסטרילי.
2. אילו חומרים יש שם - האם זה בכלל טרן?
3. מינון.

בעצם מדובר ב3 בדיקות שונות כאשר את ה1 ניתן לבצע בקלות והיא גם הזולה יותר.
הבדיקה ה-2 מצריכה הזמנה של חומר הגלם עצמו - במקרה שלנו טרן. הם מזמינים (במידה ואכן קיים המוצר באופן מדף) את חומר הגלם הרפואי להשוות ממנו. שהרי הבדיקה היא השוואתית האם מדובר באותו תרכיב או באותו מולקולה - יש עוד שיטות אך יקרות יותר.

הבדיקה ה3 - היא בדיקה פשוטה והיא תלויה בממצא 2. היא תאמת כמה חומר יש בויאל.

לא עדיף כבר ליבדוק בשיטה של אהוד ברק, מיבחן התוצאה,?

ברור כי אם תקח שני אנשים ותתן להם אותם החומרים ואותו התזונה הם יראו אותו דבר בסוף הסייקל וירגישו אותם דברים.

מבחן המעבדה לא התוצאה.

האם עד כמה שידוע לכם מטילטרן נימכר בארץ או שרק בחו"ל?
בא נתחיל בזה שטרן הוא לא זול כן וטרן אננטט בכלל יוצא יותר יקר אז מולטי טרן בטוח שמי שמייצר כאן זה לא מולטי טרן אלא טרן 100מג קצר בדוק , מי שמייצר את זה כאן בארץ ולא חברות מחול בטוח שלא הכין בויאל 3 סוגי טרן שהסוג הכי יקר הוא פרבולן זה לא משתלם לייצרן אז 100% שזה פייק

יש לך טעות לא מדובר בטריטרן שמעורבבים בו טרן אנטט/אצטט ופרבולן...פרבולן אכן חומר יקר מאוד אבל מדברים כאן על מטילטריאנולון/אוראל טרן שזה בכלל משהו אחר לגמריי ...אגב חבל לכולם על הספקות מדובר בחומר האמיתי, פאוורליפטרים ברמה הגבוהה באירופה ועוד אחד שהוא באמת נחשב ברמה הגבוהה בעולם והוא ישראלי משתמשים במטילטרן והתוצאות מרשימות במיוחד,יכול להיות שעוד כמה חברה מהפורום ניסו תחומר

יצא לי לראות אנשים מקרוב על החומר הזה, לפי איך שהם נראים, עושה רושם שהחומר עובד.
כרגע ממה שידוע לי רק mxp מייצרים אותו, לומר את האמת, לא רואה שום סיבה שבעולם להשתמש בחומר הזה, ישנם מספיק חומרים שעושים אחלה עבודה, מטיל טרן הוא לא חומר סלחני, טעית במינון, משכת קצת יותר במזרק ? אתה תשלם מחיר מאוד כבד, הרעלת טרן זה דבר נוראי, יצא לי לראות מקרוב בן אדם שעבר את זה, בוא נגיד שזה לא היה מחזה מלהיב.

יש בארץ או לפחות יש כאלה שמצהירים שהמוצר שלהם מכיל את זה.

אני ממש בספק עד כמה טרן אמיתי יש בארץ נורמלי אמיתי, אז שנדבר על מת'ילטרן
אני השגתי טרן קצר של חברת פארמה לאב טרן חזק מאוד
יצא לי לראות אנשים מקרוב על החומר הזה, לפי איך שהם נראים, עושה רושם שהחומר עובד.
כרגע ממה שידוע לי רק mxp מייצרים אותו, לומר את האמת, לא רואה שום סיבה שבעולם להשתמש בחומר הזה, ישנם מספיק חומרים שעושים אחלה עבודה, מטיל טרן הוא לא חומר סלחני, טעית במינון, משכת קצת יותר במזרק ? אתה תשלם מחיר מאוד כבד, הרעלת טרן זה דבר נוראי, יצא לי לראות מקרוב בן אדם שעבר את זה, בוא נגיד שזה לא היה מחזה מלהיב.
אני דווקא שמעתי תגובות רעות על mxp חומר כואב שמשאיר גוש

מי המטורף שיכול להשתמש במטילטרן הטרן הרגיל זה פיצוצים פחד פחדים תופעות לוואי של הזיות כמו טריפ רע אז להשתמש במשהו יוצר חזק מזה לאאאא
לא רואה צורך בזה.

לא מבין באיזה הקשר אתה מגיב, זה לא משחק אסוציאציות, זו לא תגובה ענינית. השגת טרן, יופי, כל הכבוד, איך זה משתייך למה שפותח הפוסט שאל או לתגובה שלי ? או שאתה ספאמר או שאתה משועמם. אם אתה משועמם, יש לי המון מאמרים שצריכים לעבור בדיקות הגהה ושגיאות כתיב, תשאיר מייל אשלח לך כמה נמלא לך את הזמן הפנוי.
או שאתה מוכר את ה mxp ?

יש לך טעות לא מדובר בטריטרן שמעורבבים בו טרן אנטט/אצטט ופרבולן...פרבולן אכן חומר יקר מאוד אבל מדברים כאן על מטילטריאנולון/אוראל טרן שזה בכלל משהו אחר לגמריי ...אגב חבל לכולם על הספקות מדובר בחומר האמיתי, פאוורליפטרים ברמה הגבוהה באירופה ועוד אחד שהוא באמת נחשב ברמה הגבוהה בעולם והוא ישראלי משתמשים במטילטרן והתוצאות מרשימות במיוחד,יכול להיות שעוד כמה חברה מהפורום ניסו תחומר

קודם כל נתחיל בזה שמת'ילטרינאולון הוא האח הגדול והרעיל של הטרן. אבל כמו בוינסטרול, יש אותו גם בזריקות על בסיס מים שהם הרבה יותר פוטנטיות מאשר הכדורים.

יש המון חומרים שעושים עבודה טובה והתוצאות מעולות אבל אתה לא יכול להסיק מזה כלום לגבי איזה חומר יש בפנים או המינון, אתה רק יכול לדעת שמה שזה לא יהיה זה טוב.

אני תמיד קצת סקפטי בעניינים כאלה, אבל שוב, לא ניסיתי עדיין בעצמי לומר ממקור ראשון, פשוט נראה לי שגם אם מדובר במת'יל אני לא בטוח שהמינון שם הוא בדיוק כמו שמוצהר. אבל אני מסייג את דבריי בכך שלא ניסיתי בעצמי.

אביעד אוי ואבוי אם המינון לא יהיה מקורי,טעות הכי קטנה במינון עם החומר הזה ואתה משלם מחיר במיידית
אני השגתי טרן קצר של חברת פארמה לאב טרן חזק מאוד
אני דווקא שמעתי תגובות רעות על mxp חומר כואב שמשאיר גוש
עם חומר לא משאיר לך גוש סימן שהזרקת שמן בלבד,ואותו קריסטל שיש בפארמה לאב שלקחת יש בmxp ובעוד כמה חברות שיש בשוק הישראלי ודי עם הדיונים על מה הכי טוב ויחצ״נות שיווקית, בגלל זה צריך נעוצים מעודכנים לגבי חברות

אביעד אוי ואבוי אם המינון לא יהיה מקורי,טעות הכי קטנה במינון עם החומר הזה ואתה משלם מחיר במיידית
עם חומר לא משאיר לך גוש סימן שהזרקת שמן בלבד,ואותו קריסטל שיש בפארמה לאב שלקחת יש בmxp ובעוד כמה חברות שיש בשוק הישראלי ודי עם הדיונים על מה הכי טוב ויחצ״נות שיווקית, בגלל זה צריך נעוצים מעודכנים לגבי חברות

דיברתי על המינון לכיוון ההפוך - אין שום סיכון באנדרדוז...
והפכתם מת'יל קצת לLSD או ציאניד. טווח הסטייה שלו מספיק גדול כדי שלא יקרה לך כלום, לא צריך סיפורים מפחידים לפני השינה.
אנשים חטפו הרעלת טרן גם מטרן רגיל במינונים סבירים זה תלוי בהרבה משתנים ולאו דווקא תלוי מינון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית