הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר global anabolics

עשיתי קצת חיפוש ברשת החברה נראת חובבנית סגירת פקקים זולה מאוד אפילו לא במכונה. זה מגיע מסין ?

• פותח/ת השרשור
אין שמץ
פשוט היחידים בארץ שמחזיקים טסט סספנשיון,יש עוד חברה שמישהו יודע עליה שמחזיקה?

יש עוד 100 חברות שיש להם סספנשיין ואגב החברה שציינת היא מעולה++
אני לא יודע אם מה שיש בארץ זה לא זיוף אבל החומר האורגינל הוא מצויין

• פותח/ת השרשור
מוזר,אני חושב שאני דיי מכיר אנשים וסספנשיון היחיד שמצאתי היה אצל הבחור של MXP (לא דיברתי איתו ישירות,דיברתי עם חבר שהבאתי דרכו ננדרולון קצר ורציתי להחליף בסספנשיון,והבחור אמר שיש לו רק של גלובל אנאבוליק)
אני לא מבין מה הסיפור לא להגיד חברות אחרות,זה לא שאני מבקש את הדילרים ואת המספר טלפון שלהם

אגב סוספיישן הבסיס שלו הוא מים וזה חומר כואב בהזרקה , יש טסט אצטט דומה לזמן חיים על בסיס שמן יותר בריא לישבן

טסט סספנשיין לא אמור להיות כואב בכלל בהזרקה אני לוקח כל פעם לפני אימון ואני לא מרגיש כלום גם ביום למחרת

אני לא חושב שיש מה להשוות בין אצטט לסוספנשיין.

סוספנשיין שעה לפני אימון זה RUSH. אצטט זה לא.

תתפלא אביעד גם אצטט הוא שעה - שעתיים מתחילים להרגיש גם בחשק המיני וגם בכח מנסיון

מה תתפלא, עשיתי אצטט. עזוב מה כתוב הסטרואידים מתנהגים שונה. מסיס בשמן זה לא מסיס במים.

אני אתן את זה בדוגמא לא כל-כך חינוכית, אבל מעבירה את המסר.

קח לדוגמא קריסטל - אפשר להריח קריסטל, אפשר לעשן אותו, אפשר לבלוע אותו ואפשר להזריק אותו.
החומר הוא אותו החומר בדיוק! אותה המולקולה אחד לאחד (אגב, אצטט וסוספנשיין שונים במבנה הפחמני)
אבל אם תעשן קריסטל תקבל היי אחר לגמרי מאם תבלע או אם תסניף או כל דבר אחר.

למה? הזמינות הביולוגית וקצב הספיגה של החומר במחזור הדם והמעבר של מחסום הBBB בריכוזיות.
הדוגמא באה להמחיש שגם אם אתה מרגיש אצטט מהר, זה לא סוספנשיין, תמיסה מיימית היא שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית