הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות בקשר לאפדרין ווניסטרול

• פותח/ת השרשור avivss
  • פורסם בתאריך

avivss

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
:)שלום חברה התחלתי לראשונה לקחת אפדרין של ארסן(איך החברה הבנתי שהיא טובה?)חצי כדור בבוקר של 50 מ"ג האם זה אפקטיבי שאני לוקח את האפדרין לא לפני האימון?ולמה אני לא מרגיש שום תפעות לוואי?כי הבנתי שאם אני אקח לפני אימון אני לא אשן טוב בלילה...ושנית איך הוניסטרול של בלקן בטבליות?
תודה מראש:193ek:

יכול להיות שאתה צודק אחי בגדול זה נכון זה להתעסק בשטויות למרות שאני מעדיף לקחת אפדרין לפני האימון בגלל המרץ שהוא נותן וזה עוזר לאימונים יותר עצימים

נכון זה באמת עדיף, אבל אם מדובר בשומן עיקש אז יש כמה עדויות שעדיף לא לקחת אותו לפני אימון כי הוא מדכא קטכולאמינים, אפשר לקרוא על זה יותר במאמר על השומן העיקש בפורטל.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח איזה באלגן עשיתי פה.אם אני אלך לפי הדעות שלכם אני אגיע רחוק חחחח
שורה תחתונה:כן אפשר לקחת בבוקר או לא?והאם 25 מ"ג ביום זה מספיק?מקווה שתיהיה הפעם תשובה חד משמעית כי עם הכל הכבוד, המקצועיות, והמוניטין, של כל אחד מכם אני מצפה לתשובה ברורה והגיונית כי הרי מה עשיתי בזה אם כל אחד שולף דעה משונה ואחרת אז איך אני אמור לדעת מה טוב ומה בולשיט?

המינון המקסימלי הוא 75 מ"ג אפדרין ביום על 800 מ"ג קפיאין.
העיקרון לקחת אפדרין יחד עם קפיאין כדי לקבל את האפקט הטוב ביותר מהמוצר, אם תקח אפדרין לבד זה חבל, אתה מוזמן לקרוא את המאמר על האפדרין בפורטל.
אם אתה לוקח 25 מ"ג אפדרין תקח 200 מ"ג קפיאין, כמו שאמרתי לך או שתקנה טבליות קפיאין או שתשתה קפה במינונים שאמרתי.
לקחת 25 מ"ג אפדרין בבוקר זה בסדר, אני הייתי עושה את זה וגם היום עושה את זה. (אני אוכל ואחרי שעה לוקח ואחרי 40 דקות יוצא לאימון).

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך אבל אתה אומר שאתה לוקח אפדרין ואח"כ הולך להתאמן אני לא,אני הולך לעבודה אבל מה שכן אני לא ממש מקפיד לפני אוכל אחרי אוכל...

כשאני עבדתי בבוקר, קמתי ברבע ל6 אכלתי הלכתי לעבודה המנה הראשונה שלי הייתה ב8 בבוקר אחרי זה ב12 בבוקר ואז ב4 בצהריים (יצא שעה לפני אימון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית