עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אפשרי אבל קודם כל תעשה בדיקות מקיפות הורמנליות כדי לראות מה המצב ,ואם בבדיקות יוצא טסט נמוך אתה אומר שזה אפשרי?
שלום חברה
רציתי לשאול במידה ועושים סייקלים במהלך השנה ואחרי pct נכון יש מקרים שעדיין הטסט נמוך רציתי לשאול אם אפשרי לעשות עוד pct)כלומיד+נולבה) כדי לסדר את זה או שזה יכול לעשות יותר גרוע? תודה
תודה העניין הוא שרופא המשפחה הביא לי את הטסט והוא מפחד לבדוק לי רמת פרולקטין שלא יעלו עליו .יש מעבדות פרטיות בשביל זה שלא יכנסו לי לתיק הרפואי
תודה העניין הוא שרופא המשפחה הביא לי את הטסט והוא מפחד לבדוק לי רמת פרולקטין שלא יעלו עליו .יש מעבדות פרטיות בשביל זה שלא יכנסו לי לתיק הרפואי
רופא משפחה יכול להביא מרשם לטסט רפואי? 😳
אין צורך להשתמש בנולבה ללא סיבה אך בהחלט קיימים מחקרים לכך שכלומיד מסוגל להעלות רמות טסט, הוא אפילו נחקר לא מעט (ו-serms בכלל) כתחליף ל-TRT. רשמתי על כך מספר מילים:שלום חברה
רציתי לשאול במידה ועושים סייקלים במהלך השנה ואחרי pct נכון יש מקרים שעדיין הטסט נמוך רציתי לשאול אם אפשרי לעשות עוד pct)כלומיד+נולבה) כדי לסדר את זה או שזה יכול לעשות יותר גרוע? תודה
ישירות מבית המרקחת. גם אני לא ניתקלתי עדיין ברופא משפחה שמוציא כזה מרשם, למרות שבמציאות של היום הכל אפשרי.הביא לך את הטסט? תבצע בדיקה ותטען שנלקח טסט חיצוני
מאיפה מגיעים כל התרופות מרשם ללא מרשם?
בוקר טוב אליהו, בחיים - הכסף מדבר.
מה זה השטויות האלה מפחד לעשות לך בדיקת פרולקטין , אם אתה דורש הוא חייבתודה העניין הוא שרופא המשפחה הביא לי את הטסט והוא מפחד לבדוק לי רמת פרולקטין שלא יעלו עליו .יש מעבדות פרטיות בשביל זה שלא יכנסו לי לתיק הרפואי
בוא אני אנסח את עצמי שוב פעם.. אני יודע שרופאי משפחה יכולים לתת כאלו מרשמים. גם שלי הביא לי מרשם כשעדיין לא הבאתי לו את הטופס מהמומחה (שכחתי את זה בבית). אבל העניין הוא שהכל היום ממוחשב, גם המרשמים אם אני לא טועה לכן אפשר לראות בוודאות שהרופא הוציא לו מרשם למשהו שהוא בכלל לא צריך. זה כמו לעשות שוק שחור בכרטיס אשראי שהכל מתועד.הביא לך את הטסט? תבצע בדיקה ותטען שנלקח טסט חיצוני
מאיפה מגיעים כל התרופות מרשם ללא מרשם?
בוקר טוב אליהו, בחיים - הכסף מדבר.
כלויד הוא serm, הוא אנטי-אסטרוגן בחלק מהריקמות ואסטרוגן בחלק אחר. בריקמת השד למשל הוא אנטי-אסטרוגן.הבנתי שלוקחים כלומיד זה מעלה גם אסטרוגן בגלל זה לוקחים אותם ביחד? כי אם לא אז למה השימוש של הנולבה אם הוא רק לג'נו?
כלומיד , נולבדקס , ופרובירון לא מעלים אסטרוגן , פרגניל כן מעלההכוונה שלי אם בכול זאת אני לוקח כלומיד השאלה אם האסטרוגן יעלה גם ואם כן אם יש בזה סיכון אחרי שמסיימים עם הכלומיד