הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק רצינו להגיד תודה ל-Oz25

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אז ככה, זה היה נשמע כמו כותרת פרידה אבל לא.

במסגרת פרוייקט שלקחתי על עצמי, בכל הקשור לעזרה הדדית בין הגולשים למען האווירה הטובה של הפורום. לאחר תקופה לא קצרה כאשר אני עוקב אחרי הנתינה והעזרה האין סופית של @oz25 , ראיתי לנכון ל״צ׳פר״ אותך בדרך הצנועה שלי ולהעניק לך תת כותרת - גולש מוערך.

עוז אתה עוזר המון, ולמי שלא יודע במיוחד בפורום נשים הוא תמיד שם לתת מענה.

אני אייל ושאר צוות ההנהלה מודים ומעריכים מאוד, עונג גדול שיש לנו גולשים איכותיים כמוך.

תודה לך.😃

אני יושב מול המסך בצחוק גדול אך מאוד מסמיק 🤭.

אני מעריך מאוד את האתר והפורום שהיוו ועדיין מהווים לי בית חם ונתנו לי את הפלטפורמה לשאול שאלות(הברכות בעיקר למשה שסבל אותי וסובל אותי עד היום) ללמוד בעצמי, ללמוד ממקרים של אחרים כדי לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.

אני רק יכול לקוות שיהיה לי רבע מהידע והניסיון שיש לרוב המנהלים כאן וגם לחבר'ה שמתחרים(שהם חבר'ה איכותיים וגברים אחד אחד) כדי שאוכל לתרום ולהעבירו הלאה גם מעבר לכותלי הפורום כדי ליצור "תרבות" של אנשים שמתאמנים ואוכלים בצורה נכונה.

ואייל אני מעריך מאוד את העובדה שבחרת לציין את "המאורע" בפוסט מיוחד, תודה רבה לך ולכולם על התגובות החמות 🥰.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יושב מול המסך בצחוק גדול אך מאוד מסמיק 🤭.

אני מעריך מאוד את האתר והפורום שהיוו ועדיין מהווים לי בית חם ונתנו לי את הפלטפורמה לשאול שאלות(הברכות בעיקר למשה שסבל אותי וסובל אותי עד היום) ללמוד בעצמי, ללמוד ממקרים של אחרים כדי לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.

אני רק יכול לקוות שיהיה לי רבע מהידע והניסיון שיש לרוב המנהלים כאן וגם לחבר'ה שמתחרים(שהם חבר'ה איכותיים וגברים אחד אחד) כדי שאוכל לתרום ולהעבירו הלאה גם מעבר לכותלי הפורום כדי ליצור "תרבות" של אנשים שמתאמנים ואוכלים בצורה נכונה.

ואייל אני מעריך מאוד את העובדה שבחרת לציין את "המאורע" בפוסט מיוחד, תודה רבה לך ולכולם על התגובות החמות 🥰.

בכיף רב, תתחדש! 👑

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית