( סליחה על השפה מנהלים.. למרות שכולם מדברים ככה אז אני לא רואה איפה הבעיה )
כוס סבתא של הולמס באר שבע, מאמנים ששווים זין, ימח שמם..
מה קרה אתם שואלים?..
ניתן לכם מספר דוגמאות...
אני עושה לי סקוואט בכיף שלי, רק מתחיל חימום.. בא להכנס לסט של 100קילו ( חימום )
מאמן בא שואל אותי איך קוראים לי.. אחרי זה מתחיל לזיין בשכל 20דקות אני אומר לו אחלה ואני ממשיך..
אני עושה דדליפט, מתאמן אחד מזדיין בוכה על הרעש שברקע לא מפריע לו ששמים גסטין ביבר ומרון 5...
מאמנים אומרים לי מה אתה עושה, זה משקל גבוה לך תפסיק.. שואלים עוד הפעם -_- איך קוראים לי מזיינים במוח 20דקות
והם הולכים ואני ממשיך...
הדוגמאות מצטברות ומצטברות..
היום עשיתי פווארקלין סתם לכיף... ( עכשיו יש לי קיפוזיס בקטנה, אני עושה פיזותרפיה לשפר את זה ). אז הגב העליון שלי עגול בקטנה,
הם מתחילים עוד פעם לזיין בשכל , ושואלים עוד פעם מה השם???????.............. הקיצר הם הולכים אני ממשיך להתאמן, אני חוזר הביתה... אבא שלי אמר התקשרו אליו רוצים לבטל לי את המנוי אם אני לא יקשיב להם...
ואבא שלי מקשיב לכל השטויות שהם מספרים לו.... 4שחיפים ושתי מפגרות שלא מבינים מהחיים שלהם..
( היום היה קצת שונה כי עצבנו אותי יותר מדי כבר אז צעקתי עליהם וכל המכון שמע 🙄🙄🙄
אבל זה לא קשור באמת התחילו לזיין תשכל יותר מדי.. ואני בנאדם די מאופק )
הקיצר תתרחקו מהמקום הזה ~ משלמים לחודש כאילו הפלטות מזהב וצוות מזדיין שלא מבין מהחיים...😣😣😣😣😣😣😣
*מישהו יודע איך החדר כושר בחנה סנש 28? קרוספיט באר שבע?*
( מרגיש הזדהות עם @the Raccoon )
כוס סבתא של הולמס באר שבע, מאמנים ששווים זין, ימח שמם..
מה קרה אתם שואלים?..
ניתן לכם מספר דוגמאות...
אני עושה לי סקוואט בכיף שלי, רק מתחיל חימום.. בא להכנס לסט של 100קילו ( חימום )
מאמן בא שואל אותי איך קוראים לי.. אחרי זה מתחיל לזיין בשכל 20דקות אני אומר לו אחלה ואני ממשיך..
אני עושה דדליפט, מתאמן אחד מזדיין בוכה על הרעש שברקע לא מפריע לו ששמים גסטין ביבר ומרון 5...
מאמנים אומרים לי מה אתה עושה, זה משקל גבוה לך תפסיק.. שואלים עוד הפעם -_- איך קוראים לי מזיינים במוח 20דקות
והם הולכים ואני ממשיך...
הדוגמאות מצטברות ומצטברות..
היום עשיתי פווארקלין סתם לכיף... ( עכשיו יש לי קיפוזיס בקטנה, אני עושה פיזותרפיה לשפר את זה ). אז הגב העליון שלי עגול בקטנה,
הם מתחילים עוד פעם לזיין בשכל , ושואלים עוד פעם מה השם???????.............. הקיצר הם הולכים אני ממשיך להתאמן, אני חוזר הביתה... אבא שלי אמר התקשרו אליו רוצים לבטל לי את המנוי אם אני לא יקשיב להם...
ואבא שלי מקשיב לכל השטויות שהם מספרים לו.... 4שחיפים ושתי מפגרות שלא מבינים מהחיים שלהם..
( היום היה קצת שונה כי עצבנו אותי יותר מדי כבר אז צעקתי עליהם וכל המכון שמע 🙄🙄🙄
אבל זה לא קשור באמת התחילו לזיין תשכל יותר מדי.. ואני בנאדם די מאופק )
הקיצר תתרחקו מהמקום הזה ~ משלמים לחודש כאילו הפלטות מזהב וצוות מזדיין שלא מבין מהחיים...😣😣😣😣😣😣😣
*מישהו יודע איך החדר כושר בחנה סנש 28? קרוספיט באר שבע?*
( מרגיש הזדהות עם @the Raccoon )
נערך לאחרונה: