הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"המלצה" על הולמס פלייס באר שבע.

קורה לי אותו דבר רק בגו אקטיב ראשון.
הם התקשרו פעם אחת להורים שלי כי קיללתי אותם חחחחח

לאווירה שבאים להתאמן ולא באים לדבר או בשביל להעביר את הזמן כמו ברוב חדרי הכושר.
מתגעגע למקום כי זה המקום היחיד שאני מכיר בראשון שמצד אחד אין עומס מטורף ומצד שני אף אחד לא יגיד לך אם אתה זורק את המוט אחרי דדליפט או שסקוואט יהרוס לך את הברכיים.
היה שם כמות מטורפת של פלטות ולא היה מצב שצריך להרכיב בדדליפט עשרות או חמישיות כי נגמרו הפלטות של ה20.
כשאני חושב על זה אז אפילו היו 2 פלטות של 50 קילו 😃

אתה מתאמן בהולמס פלייס בראשון? כי אף אחת מהבעיות שתיארת לא קיימת שם חוץ מהעומס שבאמת יכול להיות קצת עמוס וצפוף בשעות מסוימות, אבל זה המכון היחיד בכל מרכז ראשון מגלי הדר (שזה בכלל קאנטרי) ועד בית המשפט. הדברים הרעים היחידים שאני יכול להגיד על הולמס פלייס בראשון זה שהם יקרים, יש הרבה מוטות עקומים ושהכלוב הפך להיות הרבה יותר פופולרי מפעם.

אתה מתאמן בהולמס פלייס בראשון? כי אף אחת מהבעיות שתיארת לא קיימת שם חוץ מהעומס שבאמת יכול להיות קצת עמוס וצפוף בשעות מסוימות, אבל זה המכון היחיד בכל מרכז ראשון מגלי הדר (שזה בכלל קאנטרי) ועד בית המשפט. הדברים הרעים היחידים שאני יכול להגיד על הולמס פלייס בראשון זה שהם יקרים, יש הרבה מוטות עקומים ושהכלוב הפך להיות הרבה יותר פופולרי מפעם.

עברתי לאזור שונה בראשון אבל לפני שעברתי שקלתי להירשם להולמס פלייס אבל הלכתי לשם לשבוע ניסיון ובשעות שאני מתאמן (סביבות שש וחצי שבע בערב) היה ממש ממש מפוצץ.
חוץ מהעומס באמת שאין תלונות על המקום הזה.

עריכה: אני מתחיל לחשוב שמישהו פה סוכן סמוי של הולמס פלייס.. השנייה קילבתי מהם SMS שאם ארשם יהיה לי מבצע קיץ ענק חחחח

חחחחחח חזק!

מה אתה אומר על להרים טלפון לחיים שיפתח את ספרינט מחדש? תאמין לי, הבנאדם הכי הזוי שהכרתי!

קרה לי יותר מפעם אחת.
הנה הפתרון שלי - תן למדריך שלך לדבר על כמה זה לא בריא או לא טוב.
כשהוא יסיים תענה לו בצורה חכמה על כל נקודה שהוא העביר ותסביר לו, בצורה יפה ומתורבתת, מדוע הוא טועה.
כשהוויכוח יתנהל בצורה יפה זה לא יגרר למקומות האלה.
אחר כך, תציע לשלוח לו קישורים למחקרים רציניים שנעשו בתחום ותגיד לו שתיפגשו עוד כמה ימים וכל אחד יחשוב על מה שהשני אמר.
מהניסיון שלי, אם תדבר איתו בצורה יפה ותדבר במושגים שהוא לא תמיד יבין או יידע מה הם אומרים הוא יעריך אותך ולבסוף יסכים איתך שאתה יודע לעשות את התרגילים האלה אז לך באופן ספציפי זה בסדר אבל לאחרים זה אולי לא מתאים ושהוא לא העריך אותך נכון ויאחל לך בהצלחה.

קצת להשקיע בדיבורים אבל זה יעשה לך שקט ומעבר לזה - יוציא אותך כבן אדם משכיל שיודע מה הוא עושה ואתה תקבל כבוד במקום זלזול.

תנסה את זה פעם אחת - אצלי עבד ב100% מהמקרים.
חחחחח איזה חמוד אתה..בקב"ה

המאמנים בחדר כושר אצלי דווקא בסדר, אחרי שיחה איתי הם מבינים שאני יכולה ללמד אותם הרבה דברים אז הם כבר מבינים לא להתקרב אבל לקח הרבה זמן עד שכולם הבינו את זה, אז סבלתי מהם לא מעט בחודשים הראשונים
לפני איזה שבוע המציל מהבריכה שגם חושב שהוא "מרים" החליט לייעץ לי לגבי הדדליפט, ואמר במילים האלו:
הוא:"לא יודע הגב שלך קצת עקום כזה, כאילו משהו מוזר"
אני: "בהתחלה צריך לעלות כאילו זה מזכיר קצת סקוואט, תמיד הגב ייראה ככה"
הוא: "לא יודע משהו מוזר לי את תדפקי לעצמך את הגב"
אני: "איך אתה נכנס לדדליפט אז?"
הוא: "אני לא עושה"
-_- תמות, פשוט תמות

• פותח/ת השרשור
המאמנים בחדר כושר אצלי דווקא בסדר, אחרי שיחה איתי הם מבינים שאני יכולה ללמד אותם הרבה דברים אז הם כבר מבינים לא להתקרב אבל לקח הרבה זמן עד שכולם הבינו את זה, אז סבלתי מהם לא מעט בחודשים הראשונים
לפני איזה שבוע המציל מהבריכה שגם חושב שהוא "מרים" החליט לייעץ לי לגבי הדדליפט, ואמר במילים האלו:
-_- תמות, פשוט תמות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני מנסה לדבר איתם, אבל ברגע שהם מתחילים לדבר איתי הם מרימים את הקול כאילו מתנשאים אחול שרמוטה, כל המכון מסתכל עליהם
ושאני בא לדבר איתם הם אומרים לי מה אתה מבין אתה.. בזמן שמישהו עושה רבע סקוואט והוא אומר לו כל הכבוד, ואיזה חמאר מעמיס את כל הפלטות בלג פרס ועוד כמה אנשים ומוריד את הרגל בהגזמה 3ס"מ

חחחחחחח הם הכי הורגים המוזרים האלה ששמים 2 פלטות של 20 מכל צד ונראים כמו איזה CARTOON מטומטם
אני באמת חושבת איך זה יכול להיות שכל המדריכים בחדרי הכושר (או לפחות 95% מהם) תמיד כאלה מעצבנים, זה כאילו כדי לקבל תעודה אתה צריך כישרון לעצבן ולהציק
אני תכף מתחילה ללמוד הדרכה גם, כלכך מבאס שזה המוניטין שהולך להיות לי בתור מדריכת חד"כ

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח הם הכי הורגים המוזרים האלה ששמים 2 פלטות של 20 מכל צד ונראים כמו איזה CARTOON מטומטם
אני באמת חושבת איך זה יכול להיות שכל המדריכים בחדרי הכושר (או לפחות 95% מהם) תמיד כאלה מעצבנים, זה כאילו כדי לקבל תעודה אתה צריך כישרון לעצבן ולהציק
אני תכף מתחילה ללמוד הדרכה גם, כלכך מבאס שזה המוניטין שהולך להיות לי בתור מדריכת חד"כ
היה לי מאמן כושר איזה אחד רוסי בן 30 בערך שהיה גם פווארליפטר... כל פעם שהליצנים היו באים לדבר איתי הוא ישר היה בא ועוזר לי להעיף אותם ממני... חבל שהוא עזב 😭

את בונה לעצמך את המוניטין ואת הדרך שיסתכלו עלייך. בהצלחה בקורס 😃

וואו, כ"כ מתגעגע לספרינט, במיוחד למחיר!
ואכן היו שם גם שתי פלטות עצומות של 50

זה לא המקום שהבעלים לקח כסף של בעלי מנויים וברח עם הכסף ?

אני יודע על מקום כזה אם אני לא טועה במרכז ראשל"צ..

היה לי מאמן כושר איזה אחד רוסי בן 30 בערך שהיה גם פווארליפטר... כל פעם שהליצנים היו באים לדבר איתי הוא ישר היה בא ועוזר לי להעיף אותם ממני... חבל שהוא עזב 😭

את בונה לעצמך את המוניטין ואת הדרך שיסתכלו עלייך. בהצלחה בקורס 😃

חבל שאצלי אין מדריכים כאלה תותחים :\
חח יש לי עבודה קשה על לבנות מוניטין כמו שזה נראה
תודה 😃

-_- תמות, פשוט תמות
מנסים להתחיל איתך... חושבים שאת טיפשה וכשאת עונה לעניין הם קופאים במקום. רוצים להראות שיש להם ידע במשהו.

הדבר הפשוט ביותר לעשות הוא להתחזק:
אם לפני כמה שנים המאמן יד 42 התותח היה אומר לי להזהר כי "100 קילו זה משקל גדול מדי בסקוואט חבל עליך" כשאני מגיע היום למכונים מחוץ לעיר(לא מכיר את הצוות והם לא אותי) אני מטפס ל180 סקוואט ולרוב נותנים לי רדיוס של 3 מטר ורק מסתכלים מהצד במבטים מזועזעים

העיקר הKrlZ

• פותח/ת השרשור
הדבר הפשוט ביותר לעשות הוא להתחזק:
אם לפני כמה שנים המאמן יד 42 התותח היה אומר לי להזהר כי "100 קילו זה משקל גדול מדי בסקוואט חבל עליך" כשאני מגיע היום למכונים מחוץ לעיר(לא מכיר את הצוות והם לא אותי) אני מטפס ל180 סקוואט ולרוב נותנים לי רדיוס של 3 מטר ורק מסתכלים מהצד במבטים מזועזעים

העיקר הKrlZ
שאני עושה חימום הם כבר דופקים מבטים .. אם אני מגיע לגוקרים (1 3 5 ) ואני מנסה PR הם מסתכלים עליי כאילו אני חייזר כי בתכלס אין שם אפחד שמגיע ל2פלטות בכל תרגיל אני היחיד שמשתמש בפלטות של ה20..

לפחות משהו טוב שאני עוזב את הקקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית