הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"המלצה" על הולמס פלייס באר שבע.

אין לי כבר את הבעיה של הגיל כמו אצלכם ,אבל כשהם מנסים להציק לי אני פשוט אומר להם שהם צודקים ואז ממשיך לעשות אותו הדבר עם חיוך על הפנים. הם לרוב חושבים שאני פסיכופט ועוזבים אותי לנפשי.

לרוב המדריכים אין את הכוח להתעסק עם אנשים שמתעקשים לא להקשיב להם...

נערך לאחרונה:
אתם מבזבזים זמן ואנרגיה, תעברו מכון.

אגב המכון שלי (גרייט שייפ כפר סבא) עשה מהפך 180 מעלות בשנה האחרונה והיום אחוז מאוד גבוה מהמתאמנים עושה תרגילי כוח, הביאו כלוב נוסף, מוטות ROUGE. הרבה נשים עושות דדליפט והמאמנים אפילו מתורגלים איך לשמור בבנץ' ולתת פקודת "פרס". אפילו חלק מהמאמנות שומרות עלי בכיף.

ברגע שהגעתי ליותר מ70 קילו בסקוואט בתכנית פיצולים הבינו שהגיע הזמן לעזוב אותי בשקט
להיות בחורה + להתאמן עם משקל+ מדריכי חדר כושר+ משקלים התחלתיים= לא כיף!!!

וואלה, אם בחרת לשלם 260-280 שקל לחודש (מחיר שערורייתי לבאר שבע) על חד"כ שעד לפני כמה חודשים לא היה בו בכלל מוט אולימפי, זו היא אשמתך 🤯

מצד שני, אני מכיר שם מאמן אחד שעבדתי איתו והוא סבבה.

• פותח/ת השרשור
וואלה, אם בחרת לשלם 260-280 שקל לחודש (מחיר שערורייתי לבאר שבע) על חד"כ שעד לפני כמה חודשים לא היה בו בכלל מוט אולימפי, זו היא אשמתך 🤯

מצד שני, אני מכיר שם מאמן אחד שעבדתי איתו והוא סבבה.
הרוסי שעושה הרמות אולימפיות? ברח לי השם שלו, ניראלי אלכס \ אלכסיי ?

ומה לעשות שזה מתחת לבית וההורים חופרים שעדיף את זה אם יהיה גשם איך אני ילך לחדר כושר אחר

כמה חודשים? לפי מה שזכור לי הביאו את זה לפני חודש \ חודש וחצי.

כן זה הוא.

בכל מקרה, יש לך את הספייס (שאני עובד שם כרגע ומייצג בכבוד את הדיקטטורה של הליפטרים) ליד ואת האנרג'ים באיזור שהתאמנתי שם פעם ולא עשו לי בעיות.

• פותח/ת השרשור
כן זה הוא.

בכל מקרה, יש לך את הספייס (שאני עובד שם כרגע ומייצג בכבוד את הדיקטטורה של הליפטרים) ליד ואת האנרג'ים באיזור שהתאמנתי שם פעם ולא עשו לי בעיות.
באמת חבל שאלכסיי עזב 😭 תמיד היה מגבה אותי מול שאר ה"מאמנים" והמתאמנים שטוענים שאני עדיין תינוק 0.0 ( ככה הממש מבוגרים היו קוראים לי .... )
אנרג'י הייתי שם , לא יודע למה לא אהבתי את זה בכלל.
ודיברתי עם @Grrr All Mighty כבר, הוא קישר אותי עם אחת בשם עדי? כנראה בתחום המכירות אצלכם, אני בא לפרטים מחר ב6 וחצי ~ שבע.
ב1.7 אני עף מהולמס פלייס.

( ורק כדי להיות בטוח, יש לכם שם שני כלובים או אחד? הייתי שם פעם אבל לא שמתי לב )

260 שקל להומו ספליס ?? אחי אתה לא נורמלי! אני זוכר שבגרייט שייפ בהתחלה רצו כזה מחיר, הורדתי אותם ל199.

כן זה הוא.

חודש הבא עומד להפתח סניף של ספייס בחולון אחרי שהם לקחו אמצעי תשלום לכל העולם ואישתו וכבר חודש וחצי הם מאחרים בפתיחה שלו. כל פעם מודיעים על תאריך וכשהוא מגיע מודיעים על תאריך חדש. אני מקווה שלפחות בשביל אחי שנרשם שם שהמדריכים במקום לא יזיינו לו בשכל כשהוא יעשה סקוואט ודדליפט.

זה לא משהו רשתי ואף אחד לא יכול להבטיח לך איזה מדריכים יהיו בסניף אחר, כנראה שאותם המדריכים שיש בשאר חדרי הכושר.

לגבי האיחור בפתיחה, בדיוק אותו סיפור היה בב"ש, סתם שתדע.

תשמע לא היה לי כח לקרוא את כל הנושא אבל שתדע שיש עוד אופציה שבמקרה שלך יכולה לעבוד. תלמד את הבן אדם! תראה ידע ותראה שאתה לא פרייאר ואתה יודע על מה אתה מדבר. אם לכל שאלה יש לך תשובה מבוססת ורצוי עם מילים גבוהות וכשהם יבינו שיש מולם בן אדם שיודע מה הוא עושה פשוט לא יהיה להם כבר מה להגיד. לי זה מה שעובד עם מאמנים בצבא שהם אפילו יותר מטומטמים ממאמנים באזרחות. עשיתי סקוואט של 120 בצבא והמאמהת צילמה אותי כדי לשאול את הקצין שלה אם זה חוקי לעשות את זה. אז ב3 מכונים צבאיים פשוט הסברתי את מב שאני עושה למאמנים והם דווקא שואלים שאלות ומתעניינים ואני מלמד אותם. תנסה. זה יכול לעבוד.

• פותח/ת השרשור
תשמע לא היה לי כח לקרוא את כל הנושא אבל שתדע שיש עוד אופציה שבמקרה שלך יכולה לעבוד. תלמד את הבן אדם! תראה ידע ותראה שאתה לא פרייאר ואתה יודע על מה אתה מדבר. אם לכל שאלה יש לך תשובה מבוססת ורצוי עם מילים גבוהות וכשהם יבינו שיש מולם בן אדם שיודע מה הוא עושה פשוט לא יהיה להם כבר מה להגיד. לי זה מה שעובד עם מאמנים בצבא שהם אפילו יותר מטומטמים ממאמנים באזרחות. עשיתי סקוואט של 120 בצבא והמאמהת צילמה אותי כדי לשאול את הקצין שלה אם זה חוקי לעשות את זה. אז ב3 מכונים צבאיים פשוט הסברתי את מב שאני עושה למאמנים והם דווקא שואלים שאלות ומתעניינים ואני מלמד אותם. תנסה. זה יכול לעבוד.
לא קראת אז נסלח לך, כתבתי כבר לכמה אחרים, אני מתאמן בכיף, פתאום 2~3 באים אליי ביחד, פוחדים לבוא לבד 0.0
מתחילים לדבר בקול רם, כל החזה בחוץ האגו שלהם בשמיים... אני מנסה להחזיר תשובה ותנחש מה?.. הם לא מקשיבים..

היום ממש התעצבנתי כבר... עשיתי לחיצת חזה ( יום בנץ ), ניסיתי PR וניכשלתי, עשיתי ROLL OF SHAME ( אני לא משתמש בספוטרים כי כולם שם מפגרים ), אני בא מוריד את זה לרצפה. הכל טוב ויפה, אחרי דקה באים שני מאמנים עוד פעם מתחילים לזיין בשכל...
תוך כדי כבר התחלתי להתעצבן, צעקתי סתמו תפה כבר, לקחתי תדברים נכנסתי מאחורי הדלפק איפה שכל האנשי מכירות והאחראים יושבים.

אמרתי שאני רוצה לבטל את המנוי, התחיל קצת צעקות אחרי כל הצעקות היא הביאה לי חוזה ביטול ואמרה 400שקל ביטול... באותו רגע רציתי למות מצחוק, אמרתי לה לאללאלאלא תחלימי שאני ישלם 400שקל, המאמנים פה לא נותנים לי להתאמן, אני לא מפר שום סעיף בחוזה, יש פה מתאמנים שעושים רבע חזרות \ טכניקה גרועה והמאמנים רואים ושותקים והם רק נטפלים אליי. את מבטלת לי את המנוי חינם...
עוד פעם התחיל ריב יותר קטן, בסוף היא הלכה לדקה, עשתה איקס על המחיר של הביטול, חתמתי היא אמרה ב1.7 תתבטל הוראת הקבע... היא ביקשה את הכרטיס, זרקתי אותו עליה והלכתי משם.....

היום אני הולך לראות את הספייס, ובמקום לבדוק את הציוד קודם, אני יבדוק את המאמנים, נדבר איתם קצת ונראה מה קורה שם

בדיוק מה שאמרתי 😃
הוא אומר שאצלו המאמנים עדיין נגדו.

פשוט תעבור מכון וזהו

• פותח/ת השרשור
נרשמתי לספייס.. לא כלוב אחד, לא שניים אלא 3כלובים ! אחד מהם כלוב פתוח אבל עדיין ..
על המדריך הראשון שנפלתי, מדריך מצוין שאין לו בעיה עם שום תרגיל.
מחר יום ראשון שמה יום רגליים 😃 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית