הולמס פלייס פתח תקווה

FriendlyN

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, אני לקראת מעבר דירה ושקלתי אולי להירשם להולמס פלייס בקניון אבנת,פתח תקווה.

יש פה מישהו שמתאמן שם?

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא התאמנתי בהולמס פלייס אבל מקריאה בפורום נראה שזה מקום מאוד לא טוב למתאמנים רציניים. אתה מוזמן לקרוא את הפוסט באוף טופיק על הולמס פלייס בבאר שבע.

יש לך את פרופיט בבן ציון גליס 57 בפ"ת.

מכון חדש שנפתח לפני חודש משו כזה.

לרשת יש מחירים טובים יותר מרוב המכונים הגדולים והרשתות.

מציע לך לנסות ולראות את המקום.

הולמס פלייס גם לפי מה שהלך אצלי ( באר שבע )
וגם לפי מה שהלך אצל הראקון ( לא יודע איזה עיר, נראלי גם פתח תקווה? )

זה חרא רשת

יש לך את פרופיט בבן ציון גליס 57 בפ"ת.

מכון חדש שנפתח לפני חודש משו כזה.

לרשת יש מחירים טובים יותר מרוב המכונים הגדולים והרשתות.

מציע לך לנסות ולראות את המקום.
@saaravi יוכל לתת את גרסתו על המכון
בכל אופן בפ"ת,אני ממליץ על הרקולס (המכון שלי)

פרופיט אחלה מכון. יש להם בעיה עם מגנזיום (אם זה דיל ברייקר הרקולס זו באמת האופציה הכי טובה בעיר) - אני משתמש בנוזלי ומנסה לא למשוך אש אז לאף אחד אין בעיה עם זה.

יש כלוב מלא אחד, 2 חצאי כלובים (באחד אי אפשר להזיז את המוטות ביטחון), 3 ספות בנץ', בנץ' בשיפוע חיובי, המון מוטות והמון פלטות, דאמבלים אני חושב עד 50 ק"ג (לא בדקתי אז לא סגור על זה).

כמו כל מכון שעות העומס הן בין 6 ל9 (קח בחשבון שעכשיו קיץ). אבל חייב להודות שלא נתקלתי במצב בו הייתי צריך לחכות יותר מדי למשהו שיתפנה. והמחיר הכי טוב שתוכל למצוא. אני סה"כ מאוד מרוצה, וזה מכון שלישי שאני נמצא בו בפ"ת, משיחות עם עריקי חד"כ אחרים אני מבין שהוא ברמה גבוהה יחסית לשאר.
אגב ההתלבטות שלי הייתה בין הרקולס לפרופיט, הלכתי על פרופיט בגלל שיש הרבה חנייה.

@paz vurzel מתאמן שם אולי הוא יוכל לעזור לך.

כן, יש המון פלטות. חצי מהזמן אתה מבזבז מלהוציא אותן מהמתקנים שלהן שבנויים כמו משחק חשיבה כי אנשים שמים פלטה של 20 איפה שאמור להיות 15 וזה הורס הכל ברגע שמישהו שם פלטה אחרת לא קשורה!!!!!!!!!!!!!!!!

וגם הראק של הדאמבלים התמלא מאז שהלכנו להתרשם מהמקום

כן, יש המון פלטות. חצי מהזמן אתה מבזבז מלהוציא אותן מהמתקנים שלהן שבנויים כמו משחק חשיבה כי אנשים שמים פלטה של 20 איפה שאמור להיות 15 וזה הורס הכל ברגע שמישהו שם פלטה אחרת לא קשורה!!!!!!!!!!!!!!!!

וגם הראק של הדאמבלים התמלא מאז שהלכנו להתרשם מהמקום
הכל טוב ויפה..אבל! עד שאין ענני מגנזיום זה לא שווה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית