הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הרופא/ה ואת/ה

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
פנייה אל כלל חברי הפורום.

חברים נכבדים,

מדי פעם מתפרסמת שאלה המבקשת עיצה באשר לפציעה/ בעיה פיזית אותה חווה השואל/ת.

כמה נקודות להבהרה:

1) גם אם תכתבו בפירוט מקסימלי, לא נדע לעולם מה טיבה האמיתי של הבעיה שלכם. זאת משום ש...

2) אנחנו לא רופאים !!! אפילו המדריכים שבין הכותבים כן לא עברו הכשרה רפואית ( הכשרה כחובשים לא מספיקה. אם ישנם תלמידי רפואה או רופאים, תתעלמו ממה שכתבתי). אתם צריכים להבין ש ..

3) קיימים אנשים בסביבתכם שיכולים לעזור לכם יותר, לחלק מהם קוראים רופאים. לא מדובר בזן נושך של בני אדם (אלא אם כן זה הפטיש של אחדים מהם 😉). תאמינו לי, הנזק היחידי שייגרם לכם יהיה הכסף שאתם משלמים לקופת החולים, ואולי גם הזמן שתעבירו שם. אם תזניחו...

4) אתם עלולים להגיע למצב שתתגעגעו למשפט NO PAIN, NO GAIN!! בגלל שלא חשבתם לבדוק את הבעיה בזמן, אתם רק תורידו את המינון באימון. אם המצב יחמיר, אתם תיאלצו לשרוף יותר זמן במנוחה. חבל!!

5) אני בטוח שכל המורעלים כאן מאוד אוהבים לדחוף לכיוון אימון כבד/ חזק (וכל שם תואר אחר שעולה בראשכם). תחשבו על כך שברגע שאתם תפצעו, הם לא יתאמנו בשבילכם.

לסיכום: יש בעיה רפואית > מתייעצים עם מומחים בשטח (כולל רופאים).

אתם סקרנים למידע? תשאלו (כאן או ברשת בכלל), תוך שאתם לוקחים בחשבון שאנחנו לא רופאים/ הילרים/ מרפאים/ רופאי אליל/ רנטגן/ MRI ולא ABC.

שיהיה לכולנו שבוע טוב, ושכולנו נהייה בריאים 😃

BLACK אתה צודק,אני קצת מבין את אלה ששואלים פה בפורום על פציעות כי זה סוג של רצון "להרגיע" את עצמך ולנסות להבין דרך אחרים מה קרה,ללא ספק רק רופא הוא הפתרון כמו שאמרת.בריאות לכולם 😃

גם שהולכים לרופא צריך להפעיל את הראש
כמו שתלך לדיאטנית קלינית ותרצה לעלות במאסה...

• פותח/ת השרשור
הפורום לא מספק שירותי רפואה (למרות שזה יכול להיות מעניין, 😃). אני קורא אל כל החברים שמנסים לברר כאן מה הבעיות שהם סובלים מהן לפנות אל הגורמים המוסמכים לקבלת טיפול בזמן. השאלות כאן מבזבזות את הזמן שלכם. תהיו סקרנים אחרי שתטפלו בבעיה, ולא בזמן שאתם סובלים ממנה. גם אם תקבלו דיאגנוזות ודרכי טיפול , אל תנסו את זה לא השגחה מתאימה.

תודה, ותהיו בריאים

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית