הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חברות וחומרים מומלצים

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
הפוסט הזה ישמש עבור המשתמשים לצורך חוות דעת מתוך ניסיון בנוגע לחומרים של חברות שונות.

מספר כללים ובקשות.

• לא מדובר בפוסט קושיות. התגובות הן חוות-דעת בלבד. שאלות יימחקו.
  • חוות-דעת ברמה נמוכה יימחקו. לא מצפים מכם להעניק תיאור מולקולרי אבל יש לתאר תוצאות, נתונים, תופעות לוואי, כאבים בהזרקה וכו...
  • ברור שהחברות ואיכותן משתנות תדיר בשוק ולכן יש לקחת את הנאמר בעירבון מוגבל.
  • לכל האינטרסנטים, רק תגובה עניינית מקובלת.
  • אין לציין מקורות/מחירים וכיוצא בזאת. התגובה תימחק + אזהרה.
לאחר מכן אמצא דרך לנעוץ את הקישור בצורה
כלשהי (ערוך/קישור/פוסט...).

אז ככה, מנסיון אישי שלי ובהתנסות שלי באטלס - חוויה לא נעימה ואף אכזבה גדולה, לא הרגשתי שום עליה בחשק המיני. להפיך - הדיבול שנלקח גם כן הוא של וורמודג׳ה נכנס לאחר כ-3 שבועות והוריד לי את החשק המיני עקב רמות גבוהות של אסטרוגן כאשר הטסט ככל הנראה היה במינון מאוד מאוד נמוך. הזריקות לא כאבו כלל.

כרגע בסייקל כבד של חברת קינג פארמה חברה חדשה, שמן קיק - מעט קשה להכניס את החומר עקב הסמיכות של השמן. הזריקות אינם כואבות כלל גם שמדובר בהזרקה של 5ml למקום אחד.

לאחר כשלושה ימים התחלתי להרגיש את העצבים מהטרן. מחכה לשבוע הבא להגיע לפיק ואמשיך לעדכן.

מניסיון אישי שלי:
*טסט אננטט רפואי באמפולות חומות העירני עבד מעולה! ( קשה מאוד היום להשיג את המקורי השוק שלו מוצף בזיופים צריך מקור אמין בלבד.)

*דקה הרוך של אטלס פארם 500 מלגרם בשבוע עבד פצצה בכל מה שקשור לכוח ועליה במאסה. מאוד אהבתי להיות בסייקל הזה מהבחינה הזאת. אבל מה שלא אהבתי זה את הכמות נוזלים שעשה עשה לי ורואים את זה בתמונות שלי מהמאסה(אני יכול לעלות אם יבקשו) וזה למרות שהאיתי נצמד לתזונה קפדנית מאוד + אירובי בכל סוף אימון. בשום סייקל אחר לא היה כל כך הרבה נוזלים.שבועיים אחרונים הוספתי גיינר לתפריט (מעל 600 גרם פחמימה ביום וזה הוסיף עוד משקל שלדעתי ברובו היה עוד נוזלים.אז קחו בחשבון את התופעת לוואי הזאת של הנוזלים אם הדקה.

*היה לי סייקל אם בולדנון של VERMODJE בלי כדורים בסייקל. אני אישית לא ממש אהבתי את החומר כי חוץ מתאבון מוגבר מידי שזה עשה לי (כל היום אתה אוכל ועדין נשאר רעב) לא ראיתי עלייה משמעותית במאסה או בכוח. כן היה מראה יפה והרבה נחשים אבל לא האיתי מבסווט ממנו מהתוצאה הסופית. לכן דעה שלי לגבי החומר הזה זה שהוא חומר חלש יכסית וחובה לשלב איתו כדורים בסייקל כמו שאחרים עושים או פשוט לשלב איתו עוד חומרים (לדוגמה פיניל) וכך יש יותר תוצאה ויותר מרוצים מהסייקל.

*מה שכן אהבתי ב- VERMODJE זה את הדיבול שלהם. היה לי גם חודש אחד שלהם אם הנאדרול שעבד פצצה. הארימדקס והארומזין שלהם עבדו מעולה ומנעו את כל התופעות לוואי בסייקל האחרון. הויני שלהם בזריקות פצצה! הפרופ שלהם באמפולות החומות וגם בבקבוקים עבד מעולה!

*היה לי ניסיון אם הסוסטנון של גולדן-דראגון שלדעתי סוף הדרך! אחד החומרים!

*היה לי ניסיון אם דיבול נוזלי של חברת RADJAY. החומר עבד מעולה אבל לדעתי האישית הכדורים עובדים יותר חזק. אני אישית האיתי משתמש בוא רק ביום של האימון כשעה/שאתיים לפני האימון והחומר באמת מורגש באימון אבל לא כמו הכדורים.
*דיבול שלהם בכדורים לדעתי עובד חזק יותר בהרבה.
*הטסט' אננטט שלהם פצצה.

*היה לי ניסיון אם טרי-טרן של אטלס פארם שעבד מעולה!
*בחיטוב האחרון היה לי ניסיון אם הטרן מיקס של גינטיק לאבס שגם מאוד מאוד אהבתי! ( דרך אגב אין אותו כרגע בישראל אז תזערו מהזיופים )
* כנל ה-MIXAGEN שלהם ב-10% שומן עשה פלאים...(שילוב של מסטרון טרן קצר וטסט פרופ) המראה הזה בזמן האימון...אי אפשר להפסיק להסתכל במראה הלוואי וזה היה נשאר כך כל החיים לא צריך יותר מזה תאמינו לי. 😁
*עוד דבר חשוב לגבי הטרן לפחות כך זה השפיע עלי. היה לי חשק ללכת כל יום למכון ולאכול תמשקולות זה החומר היחידי שאיתו זה כך. זה משהו שקשה להסביר עד שלא מנסים הגוף פשוט לא מרגיש עייף אתה כמו מכונה. גם אם ישנת רק 5 שעות בלילה בערב אתה הולך ודופק אימון כי בה לך להתאמן אין דברים כאלה. מה שאני בה להגיד זה שצריך לפעמים לנוח ולתת מנוחה גם אם מרגישים שיש לכם חשק חזק לאימון כי הגוף חייב את המנוחה שלו אחרת מהר מאוד מגיעים לאימון יתר ואחרי זה לוקח זמן גם עד שמערכת העצבים מתאוששת מזה.

*מבחינת הכאבים אחרי השפיצים שום דבר מפה לא כאב במיוחד אני מסתדר אם זה יפה מאוד. הטסט פרופ הוא היחידי שקצת יותר מורגש בזריקות מכל השאר לא משהו רציני.( יש לציין שבחיים לא הזרקתי יותר מ-3CC בזריקה אחת) לאומת אייל שרשם שהזריק 5CC במכה. כך שאני אפילו לא יודע איך זה מרגיש אם מזריקים 5CC.

*מבחינת התופעות לוואי רשמתי את התופעות שהיו לי אם דקה ובולדנון.
*התופעות היותר רציניות היו אם טרן. האיתי הרבה יותר עצבני. והרבה יותר אגרסיבי. באימונים זה תורם מאוד! אבל לא לאנשים שמסתובבים לידך ובטעות אומרים מילה לא במקום/או אם מישהו חותך אותך בכביש פה לא נפרט יותר מידי זה ניגמר בכל מיני 🥷
וגם יצא לי להזיע הרבה יותר בלילות. וגם קשה יותר לישון. האיתי משתמש ב-GABA ובמלאטונין + ZMA צמוד לשינה בשביל להרגע ולהרדם טוב יותר.
כנל דיבול והנאדרול האיתי הרבה יותר עצבני שהשתמשתי בהם.
התופעות לוואי מטסט/סוסטנון בכל סייקל שעשיתי זה היה בעיקר חרמנות יתר. והשיער בגוף היה גודל הרבה יותר מהר.

*אני אישית לא חושב שזה יעניין מישהו אם אני ירשום נתונים מסויימים לא יודע אם TOM התכוון לנתונים בגוף או למשקלי עבודה. הנתון היחידי שמעניין לדעתי זה מה שרואים במציעות או בתמונות. וברגע שאתה מבסוט מאצמך ומהתוצאה ומהתגובות של האנשים מסביב זה הכי חשוב.

*כרגע אני נימצע במנוחה ועוד לא החלטתי ב-100% מה אני הולך לעשות. אבל הרבה המליצו לי על שילוב של טסט CYPIONATE אם פיניל ובולדנון. אז אני יחשוב על זה והחברה שאני כנראה הולך להשתמש בה היא RADJAY כי אני שומע הרבה מאוד תגובות טובות עליה מחברים במכון ובחו'ל אז נחשוב על זה.

אני התנסתי בהרבה מאוד חברות , אני לא יגיב על כולם רובם חברות ישנות ונסגרו מלפני כמה שנים אז למה שרץ עד עכשיו
נובה פארם - חומרים כואבים מאוד בעבר היו גושים חום באיזור ההזרקה חולשה בכל הגוף וחום גוף - החומרים טובים אבל לא שווה לגעת עקב הכאבים הבלתי נסבלים.

• פותח/ת השרשור
לפני שאני נותן את הסקירה המצומצמת שלי אני אציין מראש שאין לי אינטרס לקדם אף אחת מהחברות, מעולם לא היה לי אינטרס, לא הרווחתי ולו אגורה שחוקה מהן או מאחרות.
  • MXP - פרצה לשוק די בסערה. הרבה מאוד חומרים, חלקם די אקזוטיים. טרן ארוך 200mg/ml חזק מאוד, מעלה מאוד לחץ דם, הזעה מוגברת ומסוכן במיוחד לכאלה עם פתיל קצר (לא אני...). עם צבע ענברי בולט. החיסרון הוא שהחומר כואב ואפילו יוצר קצת אדמומיות באתר ההזרקה. אין לי מושג אם מדובר בשמן (רשום "רפואי", זרעי ענבים). מינון של 400mg/week יהיה חזק גם לאלה שמורגלים במינון כפול
    בולדנון מיקס המשלב מספר אסטרים גם הוא טוב מאוד. לא כואב. נותן מראה ורידי. נאמר לי ממקור שאני מאוד סומך על חוות דעתו שהתקשה לנשום במאמץ גבוה, עבורי עשה בדיוק את ההיפך. תיאבון מוגבר לא הרגשתי על-אף שהייתי מצפה. האיכות לא וטרינרית אבל עדיין טוב מאוד.
    טסט קצר - טסט זה טסט וגם זה משהו. קיבלתי מהטסט כל מה שציפיתי. לא כואב. לא מעלה בנוזלים ונכנס בזמן.
    NPP- עדיין בבדיקה...😃. הביקורות שאני קיבלתי היו על הצד הפחות טוב.
    מטיל-טרן- MXP היחידה שמציגה גירסה למטיל טרן. נאמר לי בהתחלה להגביל ל-200-500mcg/ed, גם במינון גבוה מזה לא צמח זנב או קרניים. אם אני משווה לגרסה האוראלית של גנזה למשל אז ב-500mcg/ed (מפוצל לשניים) הרגשתי יותר ושונה.
    טסט סספנשיין- MXP היחידה בשוק המקומי שמציגה טסט סספנשיין על בסיס מים. התוצאה מעולה. הסספנשיין של MXP נותן כשלוש שעות של אגרסיביות, ריכוז וקשיחות שמתקבלות רק מסספנשיין טוב. החיסרון הוא שבהנחה ומוזרק לכתף (ישבן מלא בשמן) הוא כואב ומאוד. ה-pre-workout האולטימטיבי. מומלץ.
    שורה תחתונה: חומרים טובים, מינונים טובים, מגוון רחב. על חומרים אקזוטיים הייתי מוותר (אין בעיית אמינות, פשוט לא ניתן לדעת האם חומרי הגלם נקיים ולא מכילים דברים נוספים כשהם יקרים וללא בדיקת מעבדה)

• Pharma Lab - החברה החזיקה בשיא בלא מעט חומרים אך לא ניסתה כאלה יוצאי דופן. המאפיין העיקרי מעבר לתוצאות הטובות הוא ההזרקה שהיא אחת העדינות והבלתי כואבות (גם בקצרים ובמינונים גבוהים)
    טרן אצטט יצא במספר גרסאות (שמן קיק, אטיל אוליאט) כולן היו מאוד ניכרות בתוצאות. בהזרקה של מעל ל-100mg הופיע "שיעול טרן".
    טסט אנתת ופרופ שוב, כפי שהיית מצפה, נכנס לפעולה בזמן ונותן את התוצאות בהתאם למינון.
    NPP- מיוחד מאוד, נתן תוצאות יפות מאוד ללא חבילת הנוזלים של הדקה.
    בולדנון סאפיונט - חומר אינו באיכות וטרינרית אך נתן מראה ורידי יפה.
    מסטרון- טוב להוספה בשלב החיטוב. המסטרון של פארמה לאב מוסיף לא מעט בשילוב עם טסט קצר.
    שורה תחתונה: חומרים עובדים מצויין, מינונים טובים, ההזרקה אחת העדינות. החיסרון הגדול: לא קיימת יותר...

• King Pharma- חברה מאוד חדשה.מציגה חומרים סטנדרטיים עם מספר חומרי גלם משודרגים באיכותם (בולדנון באיכות וטרינרית, טרן הקסהידרובנזילקרבונט, טסט אצטט וכו...).
    טסט פרופ. מורגש מאוד לאחר כשבוע וחצי. מרבית החומרים מיוצרים עם שמן קיק.
    NPP, אינו מעלה בנוזלים בצורה בעייתית כמו מספר אחרים בשוק.
    בולדנון- גרסה וטרינרית. לוקח כחודש לחומר להיכנס ולהוציא נחשים. מינונים של 800mg/week סבירים בהחלט.
    טרן קצר- טרן שעושה את העבודה מצויין, במינונים של מעבר ל-150mg בהזרקה בודדת מופיע שיעול טרן. האנדרוגניות מורגשת (עור שמנוני).

שורה תחתונה: החומרים של קינג פארמה לא כואבים והמינונים מתאימים ללא תלונות על מינון חסר (עד כה). לא קיימת יותר...

• Sciroxx- עברה מספר גלגולים אך שמרה על בסיס מסויים. בסה"כ חומרים טובים המיוצרים ע"י יצרן עם הבנה מעולה בתחום. מיקסים מעניינים וסינרגיים..

• Genetic Labs- טרן מיקס (שילוב אסטרים) מאוד חזק. מטיס לחץ דם. מאוד ניכר בפעולתו. שמן זרעי ענבים. לא כואב. טרן מצויין למי שיכול להשיג.
לא אתייחס לנובה פארם ואטלס מאחר ועבר הרבה זמן מאז בחרתי להיתקל בהן באופן אישי.
לא התייחסתי לחברות שהן פארמה או ברמת פארמה (שרינג, בודי ריסרץ', בריטיש דיספנסרי וכו...)- אתייחס בתגובה בהמשך.
תגובה נוספת תוקדש לניסיון והשוואה בין חומרים אוראליים בהתאם לחברות השונות ובהשוואה בין החומרים עצמם (אנדרול, דיבול, סופרדרול, M1T, מטילסטנבולון, דימטזין, מטיל טרן, אפיסטן, וויסטרול ואולי עוד כמה)

נערך לאחרונה:
שלום לכולם , אני חדש פה בפורום ורציתי לשתף אותכם עם החברה שאני משתמש בה בסייקל , אני נמצא כ -3 חודשים ומתכוון לעשות קרוז אנד בלאסט , השתמשתי בשני חברות :
1/ נובה פארם בסייקל הראשון , כאבי תופת גושים באיזור ההזרקה מעבר לזה החומרים עובדים זה בעבר לפני שנה כיום אני לא יודע , התנסות בטסט אננטט בלבד
2/ סייקל 2 כעת , קינג פארמה חברה ללא כאבים גושים ואני ממש מרוצה מהתוצאות , עלייה מטורפת בחשק המיני בכח עלייה בתאבון , סוגי החומרים שאני לוקח הם : טסט אננטט , דקה קצר (npp) , טרן ארוך , ובולדנון . אני יעלה תמונות שגם תוכלו לראו לפני ואחרי
לפני
אחרי
1.80 , 84 קילו , 6% א״ש

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 179.8 · צפיות: 324
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 313
  • image.jpg
    image.jpg