הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דטוקסיפיקציה(נקוי הגוף)

• פותח/ת השרשור roi.k.
  • פורסם בתאריך

roi.k.

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
שלום חברה
האם למישהו יש מידע לגביי דטוקסיפיקציה(ניקוי הגוף) מה זה עושה? ואיך עושים ? והאם זה עובד?

• פותח/ת השרשור
הבן אדם הזה הציע לי לעשות את זה בגלל זקפה לא חזקה אחרי סייקל יש אמת בדבר? הוא אומר שאתה לוקח 6 כדורים ואז את נהיה קצת סגול וזה מנקה את הגוף מהאקסוגנים של הסייקל שבגללם הזקפה לא חזקה

דטוקסי-פיקציה? אקסוגנים? 6 כדורים שעושים אותך סגול?
עד שלא אראה את הסימוכין (שלא קיים כמובן) מדובר בקשקוש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תשמע אני לא יודע כבר מה לעשות עם זה.היה פה עצה לקחת ויאגרה אבל אני לא יודע אם זה פותר את העניין לטווח הארוך.אז מה לחכות אולי זה יחזור לקדמותו? לא יודע כבר מה לעשות כל העניין הוא שזה היה ככה גם בסייקל שזה מוזר

תשמע אני לא יודע כבר מה לעשות עם זה.היה פה עצה לקחת ויאגרה אבל אני לא יודע אם זה פותר את העניין לטווח הארוך.אז מה לחכות אולי זה יחזור לקדמותו? לא יודע כבר מה לעשות כל העניין הוא שזה היה ככה גם בסייקל שזה מוזר
אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני מציע שתשאל שאלה מסודרת ומוכוונת. התחלת מניקוי רעלים, עברת לזיקפה... מה השאלה?

, ויאגרה כן יכולה לעזור לך בזמן הקצר אבל תרגע אחי זה יחזור לך גם בלי ויאגרה גם אין בושה לקחת את זה , אז מה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כדי שתכתוב איזה סייקל עשית, איזה PCT וכו' וכו' לדעתי...
האם עשית בדיקות דם לאחר הסייקל, איפה אתה עומד מבחינת טסט'?

• פותח/ת השרשור
אני יודע אין לי פיתרון לזה וגם אני לא מבין כל כך בזה. הסייקל היה טסט אנתת 500 מג" וpct שלא כלל בפנים כלומיד כי לא תכננתי טוב את הpct עם מספיק ידע .אבל כרגע הטסט על 19.9 אז זה לא מדאיג כל כך אני חודש אחרי סייקל הpct כלל פרגניל ונולבה ולטום קובי טוען שבגלל שזה היה בתוך הסייקל התופעות של הזקפה הלא חזקה זה בגלל החומר האקסוגני והוא מציא ניקוי שמוציא אותו מריקמות השומן ובחו"ל עושים את זה כל הזמן .מה אתה חושב על זה? והאם שמעת על זה?

• פותח/ת השרשור
את המושג טוקסינים מישהו שמע פעם? הוא אומר שהם שוקעים ברקמות שומן והניקוי הזה מתחבר אליהם ומוציא אותם

את המושג טוקסינים מישהו שמע פעם? הוא אומר שהם שוקעים ברקמות שומן והניקוי הזה מתחבר אליהם ומוציא אותם
תקשיב, בתוך רבע שעה אני יכול להגדיר מטודולוגיה ל"ניקוי רעלים", תוך שאני מגדיר רעלנים שונים, פעולתם ולבסוף מבססס את ההליך כסוג של טיפול הוליסטי באמצעות מחקרים מהשורה הראשונה.
אני אפילו מסוגל להמציא שניים כאלה ב-25 דקות.

תשאל את פותח הפוסט או שתבקש הסבר מקובי.
ברצינות, בכל סייקל אפשר להתייחס לכימיקלים בגוף ולהשפעתם כרעלנים מסוגים שונים. לראיה ערכי הכבד שגם בסייקל טסט מושפעים, החימצון וכו...
השאלה עד כמה הערך של טיפולי "ניקוי" משמעותי מבחינה איכותית/כמותית. אני באמת שלא מכיר מספיק את קובי עזרא למעט עיון שטחי בפורומים השונים שלו מהם לא התרשמתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית