כמה שאלות לפני אם אפשר..

• פותח/ת השרשור Nircoo
  • פורסם בתאריך

Nircoo

משתמש מתחיל
139
25
יש לי כמה שאלות לפני שאני נרשם כדי לדעת אם יש באפשרות של יועץ אישי לעזור לי

הרוטינה של האימונים שלי היא שבוע אימונים ואז 3 ימים הפסקה ושוב שבוע אימונים ואז 4 ימים הפסקה
וככה זה בלופ (אין אפשרות לשנות זה בגלל העבודה ככה )

המטרה שלי עד עכשיו הייתה לעלות במשקל (עליתי מ71 ל76) אבל הריצה שלי נהרסה מזה וזאת בעיה בעבודה

האם יועץ אישי יוכל לעזור לי עם תוכנית אימונים שהמטרה היא לעלות במשקלי עבודה אבל תוך כדי לשמור על הריצה

תודה

שלום,

כמה שאלות:
1. לאילו מרחקים אתה רץ?
2. כמה פעמים בשבוע אתה רץ?
3. מה המטרה שלך בריצה?
4. כשאתה כותב שאתה מתאמן שבוע, למה אתה בדיוק מתכוון? איך נראים האימונים שלך מבחינת תרגילים/חזרות/ריצות במהלך השבוע (מחולק לימים)?

• פותח/ת השרשור
שלום,

כמה שאלות:
1. לאילו מרחקים אתה רץ?
2. כמה פעמים בשבוע אתה רץ?
3. מה המטרה שלך בריצה?
4. כשאתה כותב שאתה מתאמן שבוע, למה אתה בדיוק מתכוון? איך נראים האימונים שלך מבחינת תרגילים/חזרות/ריצות במהלך השבוע (מחולק לימים)?
מרחקים זה ריצת 400 וריצת 3 קמ בזמן מסויים
השאיפה שלי היא לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע (מה שלא קורה עכשיו בגלל הSS )
האימונים שלי הם כרגע לפי התוכנית SS למרות שמשקלי העבודה עולים אני לא בטוח שהיא בשבילי מבחינת אסטטיקה וכושר כללי

בזמן מסויים
יש לך זמן מסויים שאתה מכוון אליו? אם כן איזה? כמה אתה עושה כרגע?

האימונים שלי הם כרגע לפי התוכנית SS למרות שמשקלי העבודה עולים אני לא בטוח שהיא בשבילי מבחינת אסטטיקה וכושר כללי
אי אפשר לרוץ 3 פעמים בשבוע באופן עצים יחד עם SS ולא לפגוע בהתאוששות/התקדמות באימונים (ב-2 המצבים, אירובי ואנאירובי) עם הזמן. אפשר לעשות SS, אבל צריך לעשות לה התאמות כדי להמשיך לרוץ ולהשתפר בריצות (או לעבור למתכונת אחרת, שמעמיסה פחות על הרגליים).

בגדול אפשר לשפר את 2 הדברים בו זמנית: כושר אירובי וגם מסת שריר. הבעיה שברגע שאתה מנסה לשפר את שניהם בו זמנית, שניהם לא ישתפרו באותה היעילות (ולפעמים זה משמעותי) כמו שאם היית נותן דגש מסיבי לאחד מהם. אין ספק שהעלאה במשקלים שלך תהיה איטית יותר ברגע שתרוץ 3 פעמים בשבוע באופן עצים. אין ספק גם שהריצות שלך יפגעו בצורה כזו או אחרת מבחינת זמן הריצה אם תעלה במסת השריר/משקל ותמשיך לעשות אימוני רגליים (את אימוני הרגליים אפשר לווסת ל1-2 פעמים בשבוע לכל היותר).

מה שאתה מבקש אפשרי, רק רציתי שתדע את המגבלות בבקשה שכזו כדי שנהיה על אותו הדף.

• פותח/ת השרשור
יש לך זמן מסויים שאתה מכוון אליו? אם כן איזה? כמה אתה עושה כרגע?

אי אפשר לרוץ 3 פעמים בשבוע באופן עצים יחד עם SS ולא לפגוע בהתאוששות/התקדמות באימונים (ב-2 המצבים, אירובי ואנאירובי) עם הזמן. אפשר לעשות SS, אבל צריך לעשות לה התאמות כדי להמשיך לרוץ ולהשתפר בריצות (או לעבור למתכונת אחרת, שמעמיסה פחות על הרגליים).

בגדול אפשר לשפר את 2 הדברים בו זמנית: כושר אירובי וגם מסת שריר. הבעיה שברגע שאתה מנסה לשפר את שניהם בו זמנית, שניהם לא ישתפרו באותה היעילות (ולפעמים זה משמעותי) כמו שאם היית נותן דגש מסיבי לאחד מהם. אין ספק שהעלאה במשקלים שלך תהיה איטית יותר ברגע שתרוץ 3 פעמים בשבוע באופן עצים. אין ספק גם שהריצות שלך יפגעו בצורה כזו או אחרת מבחינת זמן הריצה אם תעלה במסת השריר/משקל ותמשיך לעשות אימוני רגליים (את אימוני הרגליים אפשר לווסת ל1-2 פעמים בשבוע לכל היותר).

מה שאתה מבקש אפשרי, רק רציתי שתדע את המגבלות בבקשה שכזו כדי שנהיה על אותו הדף.
אין לי בעיה שהמשקלים יעלו באופן איטי יותר וגם לצאת מהתוכנית של הSS
כל עוד זה אפשרי לשלב את שני האלמנטים ביחד זה מעולה אני ירשם בתחילת שבוע הבא

Back
למעלה תחתית