הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון גמר קטגורית הביקיני - 2014 NPC Flex Lewis Classic

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
לפני יומיים ננעלה תחרות 2014 NPC Flex Lewis Classic. הנה 4 המתחרות האחרונות אשר עלו לגמר בקטגורית הביקיני. בחנו את כישורי השיפוט שלכם ונראה אם תצליחו לנחש מי תזכה לפני תום הוידאו.

שם המנצחת למתעניינים, Stacy McCloud.

באמת שזה מכוער לאישה גוף כזה.
ממש לא נשי.

לא הבנתי את התחרות.....

יש מצב שאתה בקטע של גברים ? אני לא חושב שיש גבר אחד נורמלי שיגיד שיש פה מישהי לא כוסית אם גוף פצצה ואמן לכל אישה גוף כזה.
יופי זה עניין של טעם.
לשאלתך, אני לא הומו אם אתה מתעניין.

לדעתי, הן מאוד רזות ומחוטבות בצורה מוגזמת.

סטרייט בהחלט וגם חושב שזה נראה זוועה.

מושלם.
מי שחשבתי שתזכה, זכתה.
כנראה אני צריך לשפוט שם 🤯

סתם שאלה, טסטוסטרון לא מוציא שערות ופצעים?
טסטוסטרון ייתן לך אפיונים גבריים. כגון התקרחות, שיער על הפנים, שיער בגוף, הקטנת השדיים, שינוי לצליל עבה יותר, שינוי איבר המין וכו'

הפצעים זה הדבר האחרון שצריך להעסיק מישהי שמתעסקת עם זה 😃

אם אני לא טועה, תקנו אותי. הן לוקחות סטרואידים בהן רמות ההורמון האנדרוגן נמוך כמו אנאבר ווינסטרול.
באמת שזה מכוער לאישה גוף כזה.
ממש לא נשי.
אתה מודע לזה שבאוף סיזן שלהן הן ממש לא נראות ככה?

טסטוסטרון ייתן לך אפיונים גבריים. כגון התקרחות, שיער על הפנים, שיער בגוף, הקטנת השדיים, שינוי לצליל עבה יותר, שינוי איבר המין וכו'

הפצעים זה הדבר האחרון שצריך להעסיק מישהי שמתעסקת עם זה 😃

אם אני לא טועה, תקנו אותי. הן לוקחות סטרואידים בהן רמות ההורמון האנדרוגן נמוך כמו אנאבר ווינסטרול.
אתה מודע לזה שבאוף סיזן שלהן הן ממש לא נראות ככה?

אם זה גורם להן להראות ככה אולי זה שווה את זה...

אם זה גורם להן להראות ככה אולי זה שווה את זה...

ראשית, אנחנו לא יודעים אם הן לוקחות טסט' או סטרואידים שיותר "חבורתי" עבור נשים.

התכוונת לטסטוסטרון?

אני לא יודעת מה הן לוקחות אבל אני גם רוצה.......
נמאס כבר להיות בטטה בדיאטות כושלות

אני לא יודעת מה הן לוקחות אבל אני גם רוצה.......
נמאס כבר להיות בטטה בדיאטות כושלות
אם המטרה שלך להתחטב או לרדת במשקל, אז הדרך היא לא איזה כדור קסם שיעשה את זה. זה מתחיל מהמון כוח רצון ושילוב של תזונה נכונה ואימונים נכונים.

שום שורף שומן חוקי או לא חוקי ובטח שבטח לא סטרואידים לא יקרבו אותך למטרה. ממליץ לך לפנות לפורום נשים בו תוכלי לקבל ייעוץ בכל שאלה שתצטרכי לגבי אימונים ותזונה לכל מטרה שהיא.

Back
למעלה תחתית