הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם מישהו מכיר את הכוריגון בתמונה המצורפת?

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
קבלתי היום את חלק מהחומרים לסייקל ואני מתכוון להתחיל היום.

לגבי הטסט אין לי ספק שהוא אמיתי שכן הוא מבית מרקחת כנל לגבי הטמוקסיפן 20.

השאלה שלי לגבי הכוריגון, הויאל נראה לי מוזר יש עליו מן מדבקה שקופה שגבוה קצת מהויאל. נראה כאילו מדבקה ביתית , לא משהו מקצועי, על הפקק יש כיתוב בשפה אסיאתית....

מישהו מכיר את הויאל הזה?

a77a61a658.jpg

נערך לאחרונה:
12 ש"ח זה ממש בחינם אבל השאלה אם זה שווה משהו והאם

יש תוצאות טובות ,כי אני השתמשתי בחומרים מסוימים שהשיגו לי מבית המרקחת ,לפניי הרבה זמן (אני לא יודע איך החומרים הללו היום)אבל אז לא היתי מבסוט מהתוצאות.
שאלה נוספת איך אני מוציא את זה מבית מרקחת מה אני אומר לרופא(שאני צריך סייקלים ).
לפתח את הגוף ,הוא יתן לי שתיי סטירות ובעיטה לפנים.
מה מילות הקסם. מה מילות הקסם 12 ש"ח זה בחינם אני מוציא חומרים באלף ש"ח לכול החיים ב12 ש"ח

מה לא חוקי בזה ולרשום מחיר של אמפולה זה חוקי לפי

תקנון חברי הפורום,

אין לפרסם כאן שום מחיר או הערכת מחיר לכל סטרואיד או תרופה כלשהי.
כמו כן, אין לשאול מחירים, כי לא תקבלו תשובה.

הפורום הוא ייעוץ בלבד.
מי שיפרסם שאלה כזו, או ייתן תשובה, יקבל אזהרה ואם ימשיך, גם השעיההפורום שאתה MACHINEHEAD רשמת בעצמך לגביי פרסום מחירים

אתה רשמת את זה נכון אז הבן אדם נתן מחיר של אמפולה ולא נעלתם אותו
אחי תעשה שיעורי בית לפניי שאתה נכנס במישהו בתשובות שלך.

אוקי גילי, מציע לך להרגיע.

לא זכור לי שלתת עצות לא חוקיות בפורום זה חוקי, אתה לא מצפה שאני ארשום לך איך לגנוב נכון? אז אותו דבר אתה גם לא תצפה שאני אתן לך עצה איך לתחמן רופא שזו גם עצה לא חוקית בפני עצמה.

קצת תחשוב... לא יזיק.

מאשינהד אוקיי נגיד שאתה צודק למרות שאני לא מסכים

איתך בכלל,כי אם הפורום מדבר על סייקלים,צריך לתת פה לדבר בחופשיות על הכול מהכול כולל הכול,מה שווה כול האיסורים וההגבלות שאתם נוקטים פה,אתה לא יכול לדבר בחופשיות ,
דבר שני לא נתתה לי תשובה מחירים מותר לפרסם פה.כי אם תגיד לי לא אתה סותר את עצמך ואם תגיד לי כן אתה גם סותר את עצמך.
דבר שלישי אני לא בא לריב כאן אם אף אחד ולא לגרום נזק זה פורום אחלה שאני,נהנה ממנו כמו כולם,רק שיהיו הדברים צודקים

איתך בכלל,כי אם הפורום מדבר על סייקלים,צריך לתת פה לדבר בחופשיות על הכול מהכול כולל הכול,מה שווה כול האיסורים וההגבלות שאתם נוקטים פה,אתה לא יכול לדבר בחופשיות ,
דבר שני לא נתתה לי תשובה מחירים מותר לפרסם פה.כי אם תגיד לי לא אתה סותר את עצמך ואם תגיד לי כן אתה גם סותר את עצמך.
דבר שלישי אני לא בא לריב כאן אם אף אחד ולא לגרום נזק זה פורום אחלה שאני,נהנה ממנו כמו כולם,רק שיהיו הדברים צודקים
זה לא חוקי לסחור, או לדבר במחירים או להגיד אצל X במכון Y הוא מוכר ב Z וההוא מוכר ב Z+30.
אנחנו לא מעודדים פה שימוש בחומרים או סוחרים פה בכאלה, אנחנו סה"כ מביאים יעוץ למי שרוצה וחולקים ידע אם זה תאורתי או מעשי, הדברים צריכים להעשות בגבול הטעם הטוב.
וכשהפורום יהיה שלך, תוכל לתת לדבר בחופשיות על מה שאתה רוצה, בנתיים הוא שלי ואני לא מסכים.
וכדרך אגב, עוד פעם תנסה לסחור בחומרים דרך האתר אתה תושעה מהאתר ולא תוכל להתחבר אליו גם אם ממש תרצה, אני רואה גם את המיילים שאתה שולח דרך האתר אז תזהר (חוץ מזה שאתה לא יכול לשלוח יותר)

מחזק את הדברים של משה.

ואני פונה לכולם, מי שלא מוצא חן בעיניו, שלא יהיה בפורום הזה, אלו ההחלטות של המנהלים.
זה פורום שפתוח לכולם, לכן דברים לא חוקיים לא יבוצעו דרך הפורום הזה, בפרט סחר בחומרים אסורים.

תגיד תודה שיש לך מקום להתייעץ בו על הנושא הזה ותהיה בשקט אף אחד לא חייב לך כלום כשמדובר בנושא כזה
אפשר לחשוב שאתה שואל על טיפות עיניים ראבק!
אם פתאום לאחד המנהלים לא נראה שאלה מסוימת אז יש לו זכות לעצור את הדיון גם אם זה "לא כתוב ככה בחוקי הפורום"
תפסיק כבר להיות ילד קטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית