הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחות משתבשות

לא הבנתי מה הקטע עם החנון והמחשבון? הוא לא קלט על הפעם הראשונה שהוא יכול לקבל מכות בקלות עם הבדיחה הזאת? נראה לי הוא מחפש את זה.

האגרוף בסוף היה מושלם

מוסר ההשכל מהסרטון - שחורים הם אלימים.
אני די בטוח שהם לא סתם הלכו לכל שחור ברחוב, שים לב לרקע, נראה כמו שכונות עוני שבהן יש בעיקר היספנים ושחורים עם כל הסלנג שלהם והקטע של הכבוד וכל החרא הזה. זה כמו ללכת פה בישראל לשכונות של ערסים ועוני (הערסים שלהם הם בעיקר שחורים והיספנים) ובגלל זה הוא יותר מפגר- הוא הלך למקומות הכי מסוכנים שהוא יכל ללכת אליהם בשביל לנסות להתחיל מכות עם אנשים ש99% מהחיים שלהם זה כבוד, שם וכוח.

אני די בטוח שהם לא סתם הלכו לכל שחור ברחוב, שים לב לרקע, נראה כמו שכונות עוני שבהן יש בעיקר היספנים ושחורים עם כל הסלנג שלהם והקטע של הכבוד וכל החרא הזה. זה כמו ללכת פה בישראל לשכונות של ערסים ועוני (הערסים שלהם הם בעיקר שחורים והיספנים) ובגלל זה הוא יותר מפגר- הוא הלך למקומות הכי מסוכנים שהוא יכל ללכת אליהם בשביל לנסות להתחיל מכות עם אנשים ש99% מהחיים שלהם זה כבוד, שם וכוח.

לקחת את הסרטון קשה ...

הם בכוונה הולכים למקומות האלה, הם יודעים שהתגובות של השחורים הרבה יותר מושכות מתגובות של לבנים(אם זה צחוק, או אלימות), ולכן הם הולכים למקומות האלה. יותר עניין=יותר צפיות=יותר כסף. זה הסיכון שהם לוקחים בשביל לעשות כסף.

זה בדיחות הכול בשביל ההומור לקחתם את זה קשה מדי, ויש לו סרטון שהוא מסביר למה הם מצלמים בעיקר בשכונות העוני של השחורים וכו׳

בקשר לסרטון השני באמת מגיע לו הוא ממש הגזים מילא לרוץ לידם ולצעוק תן לי תכסף באגרסיביות אבל הוא ממש הגזים לא יודע איך לא זיינו אותו גם בשאר המצבים..

• פותח/ת השרשור
ראיתי באיזשהו מקום שמשהו כמו 10 מיליון צפיות יכול להגיע לכמעט 10,000 דולר.

בשביל 10,000 דולר אני מוכן לקבל אגרוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית