נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
אויש זה נשמע כזה מעפן בעברית....
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה היה פה מזמן זה היה מסתיים ברצח עם כל הערסים שיש פה..מוסר ההשכל מהסרטון - שחורים הם אלימים.
מתי בפעם האחרונה ראית ערס בלונדיני?אם זה היה פה מזמן זה היה מסתיים ברצח עם כל הערסים שיש פה..
מה הקשר ?מתי בפעם האחרונה ראית ערס בלונדיני?
ערסים = שחוריםמה הקשר ?
וואי אתה גזעני ברמות..ערסים = שחורים
אני די בטוח שהם לא סתם הלכו לכל שחור ברחוב, שים לב לרקע, נראה כמו שכונות עוני שבהן יש בעיקר היספנים ושחורים עם כל הסלנג שלהם והקטע של הכבוד וכל החרא הזה. זה כמו ללכת פה בישראל לשכונות של ערסים ועוני (הערסים שלהם הם בעיקר שחורים והיספנים) ובגלל זה הוא יותר מפגר- הוא הלך למקומות הכי מסוכנים שהוא יכל ללכת אליהם בשביל לנסות להתחיל מכות עם אנשים ש99% מהחיים שלהם זה כבוד, שם וכוח.מוסר ההשכל מהסרטון - שחורים הם אלימים.
אני די בטוח שהם לא סתם הלכו לכל שחור ברחוב, שים לב לרקע, נראה כמו שכונות עוני שבהן יש בעיקר היספנים ושחורים עם כל הסלנג שלהם והקטע של הכבוד וכל החרא הזה. זה כמו ללכת פה בישראל לשכונות של ערסים ועוני (הערסים שלהם הם בעיקר שחורים והיספנים) ובגלל זה הוא יותר מפגר- הוא הלך למקומות הכי מסוכנים שהוא יכל ללכת אליהם בשביל לנסות להתחיל מכות עם אנשים ש99% מהחיים שלהם זה כבוד, שם וכוח.
הם בכוונה הולכים למקומות האלה, הם יודעים שהתגובות של השחורים הרבה יותר מושכות מתגובות של לבנים(אם זה צחוק, או אלימות), ולכן הם הולכים למקומות האלה. יותר עניין=יותר צפיות=יותר כסף. זה הסיכון שהם לוקחים בשביל לעשות כסף.אני די בטוח שהם לא סתם הלכו לכל שחור ברחוב, שים לב לרקע, נראה כמו שכונות עוני שבהן יש בעיקר היספנים ושחורים עם כל הסלנג שלהם והקטע של הכבוד וכל החרא הזה. זה כמו ללכת פה בישראל לשכונות של ערסים ועוני (הערסים שלהם הם בעיקר שחורים והיספנים) ובגלל זה הוא יותר מפגר- הוא הלך למקומות הכי מסוכנים שהוא יכל ללכת אליהם בשביל לנסות להתחיל מכות עם אנשים ש99% מהחיים שלהם זה כבוד, שם וכוח.