הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לא רואים את העליה

RevengeR

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
שלום , התחלתי סייקל דיבול ובולדינון ..
אני מבקש בלי הערות על למה איפה בבקשה ממכם .
אני בשבוע ה3 של הסייקל , המשקל מראה שעליתי קרוב ל 5 קילו כבר והמראה .. טוב לא ממש
האם זה מוכר למישהו ?או למישהו יש הסבר ? תודה מראש 😃

אני בשבוע ה3 של הסייקל , המשקל מראה שעליתי קרוב ל 5 קילו כבר והמראה .. טוב לא ממש
יש לי הסבר מצויין. אסור היה לך להתחיל את הסייקל ממגוון סיבות, כשהעיקרית היא שאתה צעיר מדי. סיבה נוספת חשובה לא פחות היא שאין לך מושג איך לבצע סייקל ואתה בעיקר מזיק לעצמך כרגע (זה קשור במידה מסויימת לסיבה הקודמת).
מעבר לכך, אין לך מישהו שידריך אותך מה לעשות רק איזה נצלן פושע שלקח ממך כסף כשלמעשה הוא בעצמו לא מבין כלום ושום דבר בכל הקשור בסטרואידים.
אתה כל כך לא מבין שאתה לא יודע אפילו מה ואיך לשאול את השאלה.

• פותח/ת השרשור
יש לי הסבר מצויין. אסור היה לך להתחיל את הסייקל ממגוון סיבות, כשהעיקרית היא שאתה צעיר מדי. סיבה נוספת חשובה לא פחות היא שאין לך מושג איך לבצע סייקל ואתה בעיקר מזיק לעצמך כרגע (זה קשור במידה מסויימת לסיבה הקודמת).
מעבר לכך, אין לך מישהו שידריך אותך מה לעשות רק איזה נצלן פושע שלקח ממך כסף כשלמעשה הוא בעצמו לא מבין כלום ושום דבר בכל הקשור בסטרואידים.
אתה כל כך לא מבין שאתה לא יודע אפילו מה ואיך לשאול את השאלה.

אוקי תודה על המידע .. אני אקח את כל מה דאנרת לצומת ליבי , אבל המעשה נעשה כבר .. מםה לשם .. לאיפה הלך המשקל שעליתי ?

נ.ב כן יש מישהו שמדריך אותי , פשוט נכון לרגע זה אין לי אםשרות לדבר איתו , אז החלטתי לפנות לפורום לקבלת עזרה 😃

אוקי תודה על המידע .. אני אקח את כל מה דאנרת לצומת ליבי , אבל המעשה נעשה כבר .. מםה לשם .. לאיפה הלך המשקל שעליתי ?

נ.ב כן יש מישהו שמדריך אותי , פשוט נכון לרגע זה אין לי אםשרות לדבר איתו , אז החלטתי לפנות לפורום לקבלת עזרה 😃
ספחת הרבה נוזלים כתוצאה מהשימוש בדיבול. זה לא ניכר עקב הנוזליות. הבולדנון (בהנחה שזה eq) לא אמור עדיין לתת אותותיו מבחינה ויזואלית.
ושוב, סמוך עלי, אין מישהו שמדריך אותך. זה רק נדמה לך. כדאי שתפסיק את הסייקל היות ואתה רק בשבוע שלישי.

אויי! אל תעשה את הסייקל הזה תאמין לי שאתה תצטער כל החיים שלך על זה כל החיים שלך יהרסו יש דברים שהם בלתי הפיכים!! אתה כרגע מכווץ את הITT באשכים אחרי זה הם יאבדו מהרגישות שלהם לLH ובשביל להחזיר את פעילותם בקושי תצליח בצורה מלאה הטסט שלך יהיה נמוך מאוד ביחס למה שהיה וכל החיים שלך יושפעו בגלל שרציתה מראה קצת יותר גדול
תוסיף פרגניל לסייקל שלך חובה גם אם אין טסט בסיס
אבל שמע לי אתה תהיה אחרי זה כל החיים שלך על TRT !!

אם נתייחס נטו לשאלתך...
איזו עליה בדיוק ציפית לראות ב-3 שב'? מה חשבת סטרואידים זה הארי פוטר?

דווקא אחלה בחירה של חומרים. דיבול ובולד. כוח ותאבון = מראה מוצק וגדול.

חבוב - מאחר ואתה כל כך לא מבין למה יורדים עליך פה כל כך חזק אז יש פה בעיה.

נראה שעדיף ותשאל מה לעשות בכדי לסדר את המצב ? (תום כבר הפסיק לך את הסייקל... )
תעשה קצת שיעורי בית ותקבל אולי גם קצת יחס רציני יותר מהחבר'ה פה שרואים ילדים כמוך על בסיס יומי עם סייקלים מפיצוציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית