עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי הסבר מצויין. אסור היה לך להתחיל את הסייקל ממגוון סיבות, כשהעיקרית היא שאתה צעיר מדי. סיבה נוספת חשובה לא פחות היא שאין לך מושג איך לבצע סייקל ואתה בעיקר מזיק לעצמך כרגע (זה קשור במידה מסויימת לסיבה הקודמת).שלום , התחלתי סייקל דיבול ובולדינון ..
אני מבקש בלי הערות על למה איפה בבקשה ממכם .
אני בשבוע ה3 של הסייקל , המשקל מראה שעליתי קרוב ל 5 קילו כבר והמראה .. טוב לא ממש
האם זה מוכר למישהו ?או למישהו יש הסבר ? תודה מראש 😃
יש לי הסבר מצויין. אסור היה לך להתחיל את הסייקל ממגוון סיבות, כשהעיקרית היא שאתה צעיר מדי. סיבה נוספת חשובה לא פחות היא שאין לך מושג איך לבצע סייקל ואתה בעיקר מזיק לעצמך כרגע (זה קשור במידה מסויימת לסיבה הקודמת).
מעבר לכך, אין לך מישהו שידריך אותך מה לעשות רק איזה נצלן פושע שלקח ממך כסף כשלמעשה הוא בעצמו לא מבין כלום ושום דבר בכל הקשור בסטרואידים.
אתה כל כך לא מבין שאתה לא יודע אפילו מה ואיך לשאול את השאלה.
ספחת הרבה נוזלים כתוצאה מהשימוש בדיבול. זה לא ניכר עקב הנוזליות. הבולדנון (בהנחה שזה eq) לא אמור עדיין לתת אותותיו מבחינה ויזואלית.אוקי תודה על המידע .. אני אקח את כל מה דאנרת לצומת ליבי , אבל המעשה נעשה כבר .. מםה לשם .. לאיפה הלך המשקל שעליתי ?
נ.ב כן יש מישהו שמדריך אותי , פשוט נכון לרגע זה אין לי אםשרות לדבר איתו , אז החלטתי לפנות לפורום לקבלת עזרה 😃
הבעיה שמי שנותן להם את הסייקלים האלה הם ילדים בעצמםהעם בוכה וחש צער עמוק על ילדים כאלו.
הבעיה שמי שנותן להם את הסייקלים האלה הם ילדים בעצמם
שלום , התחלתי סייקל דיבול ובולדינון ..
אני מבקש בלי הערות על למה איפה בבקשה ממכם .
אני בשבוע ה3 של הסייקל , המשקל מראה שעליתי קרוב ל 5 קילו כבר והמראה .. טוב לא ממש
האם זה מוכר למישהו ?או למישהו יש הסבר ? תודה מראש 😃
חחח הארי פוטראם נתייחס נטו לשאלתך...
איזו עליה בדיוק ציפית לראות ב-3 שב'? מה חשבת סטרואידים זה הארי פוטר?