נציגות של המפצל בקרניבורים עם חיוך על השפתיים

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
כל הכבוד!!

לתל"ה : "עכשיו קרניבורים, נשמות טהורות, נסביר לכם מה קרה כאן ואתם תסבירו לנו חזרה, כי ממש לא הבנו. השאלה שלנו בסוף. אז בבקשה:

הקרניבור Ofir Birenbaum שהוא גם מבין טוב בספורט של פיתוח גוף ותרגילי כח, די מתווכח עם טבעונים על הבולשיט שלהם בנושא של תזונה טבעונית לספורטאים מהסוג הזה. הטבעונאשנאשית Louisa Ben-Aderet פרסמה את המאכל שבתמונה וכתבה: "Vegan food is the best". עד כאן ברור?

אז Ofir Birenbaum הגיב אצל Louisa Ben-Aderet תגובה אחת והיא תיוג שלנו, כן! הדף הנפלא שלנו.

בעקבות התגובה הזו, Louisa Ben-Aderet מחקה את התמונה וגם שלחה לו הודעה פרטית, מה שאתם קוראים בצד שמאל למטה.

עכשיו, כשהיא קראה לו שילשול, וזה מה שלא הבנו, האם היא התכוונה לתולעת שדומה לאיטריות שבתמונה או שהיא התכוונה לשילשול שמי שאוכל את מה שיש בתמונה מקבל?"
https://www.facebook.com/Meat4All?fref=nf הפוסט השני
תגיב פה תקבל מוניטין..

תמשיך לחייך ולגדול. ואולי גם לחלות ולמות. אכילת בשר היא דבר "טבעי" בדיוק כמו קניבליזם. לא מעניין אותי מה אתה מכניס לגוף שלך בזמן שזה לא פוגע באחרים. כשזה פוגע אני בכל מקרה לא יכול לעשות כלום, רק ללמד(כל פעולה אחרת תהיה קאונטרפרודוקטיבית). יש מקומות שגופים מסוימים היו נותנים לך כמה שנים טובות בגלל הפגיעה שלך בחיה זו או אחרת(הודו). לצערי אנחנו חיים בתקופה שללעוג לחלשים מאיתנו נחשב דבר נורמלי(בין אם חיות או בני אדם). אני לא טוען שאני חיי "בריא" יותר או "פחות" מכל אחד אחר: מה שאני מציע זה אלטרנטיבה להרגשה טובה(ולפני שתכתבו ותגידו שהייתה לכם אחלה הרגשה אחרי קילו אנטריקוט), כמו שרוב המנהלים אומרים פה: לנסות ולא לשלול דבר כי אם אתה חושבים שהגעתם "לשיא" היכולת שלכם להתקדם(מבחינה פיזית,אינטלקטואלית או רוחנית) פה מתחילה הבעיה. אין RIGHT או WRONG, וכל אחד חיי אחרת. אני אישית חושב שבן אדם שאוכל חיות על בסיס קבוע בלי לראות את הסבל או לקחת בו חלק הוא אדם אכזר או קר לב. ואם הוא מכבד והורג את החיה כדי "להתקיים" אז הוא קרניבור, אני משאר שרוב האוכלוסיה שאוכלת בשר שייכת לקטגוריה הראשונה.
ושיהיה לכם בתאבון.

אני נמצא על אפס פחמימה,זאת אומרת קרניבור טהור.
300-400 גר' שומן בקר מטוגן ביום +400 גר' בשר,וכשעושים על האש אני אוכל עד שאני לא יכול לנשום,מעל קילו של חיות,הצמח היחיד שאני אוכל זה כורכום וקצת פלפל שחור על הבשר.
האדם התפתח על בשר ושומן,צייד מוכשר,אין שונה בין האריה שזקוק לבשר לבין אדם שזקוק לבשר.
אכילה של צמחים גורמת למוות המוני של בעלי חיים,ריסוס שדה חיטה קוטל כמויות של נברנים,עכברים,ציפורים,וחרקים,וכמובן מה שנמצא מעליהם בשרשרת המזון,נחשים,תנים,עייטים,תנשמות.
כל זה בגלל חיטה,אז מה יותר גדול,נשמה של פרה או נשמה של עכבר?
לפי הצמחונים כמובן חיה,הרי רואים את המוות,ועוצמים עיניים בכדי לא לראות לאיזה נזק אקולוגי והשמדה של חיות הם גורמים.
והמשפט שרשמת על לחיות ולמות עקב אכילת בשר אדיוטי לחלוטין,בשר לא גורם לשום נזק.
אני לקחתי לשוחט ברווזים שחיו במושב,השוחט שחט אותם,ראיתי והרגשתי את הנשימות האחרונות שלהם,אני יודע מאיפה האוכל שלי בא,ואח''כ עשיתי אותם על האש.
זה תמיד היה,אף פעם לא זרקו שום חלק מהחיה וגם אני עושה זאת,אני אוכל עיניים,אשכים,חלקים פנימיים,כל חלק שקיים.
לדעתי להיות אכזר זה לעצום עיניים ולגרום להרס עצום,ולהצביע על צורך בסיסי של האנושות ולתאר אותו כאכזריות.
דרך אגב,ארוחת שישי שבת שלי,800 גר' שומן מטוגן, 2 ק''ג בשר צלעות מחולק ל4 המבורגרים,רוצה תמונה?

תמשיך לחייך ולגדול. ואולי גם לחלות ולמות. אכילת בשר היא דבר "טבעי" בדיוק כמו קניבליזם. לא מעניין אותי מה אתה מכניס לגוף שלך בזמן שזה לא פוגע באחרים. כשזה פוגע אני בכל מקרה לא יכול לעשות כלום, רק ללמד(כל פעולה אחרת תהיה קאונטרפרודוקטיבית). יש מקומות שגופים מסוימים היו נותנים לך כמה שנים טובות בגלל הפגיעה שלך בחיה זו או אחרת(הודו). לצערי אנחנו חיים בתקופה שללעוג לחלשים מאיתנו נחשב דבר נורמלי(בין אם חיות או בני אדם). אני לא טוען שאני חיי "בריא" יותר או "פחות" מכל אחד אחר: מה שאני מציע זה אלטרנטיבה להרגשה טובה(ולפני שתכתבו ותגידו שהייתה לכם אחלה הרגשה אחרי קילו אנטריקוט), כמו שרוב המנהלים אומרים פה: לנסות ולא לשלול דבר כי אם אתה חושבים שהגעתם "לשיא" היכולת שלכם להתקדם(מבחינה פיזית,אינטלקטואלית או רוחנית) פה מתחילה הבעיה. אין RIGHT או WRONG, וכל אחד חיי אחרת. אני אישית חושב שבן אדם שאוכל חיות על בסיס קבוע בלי לראות את הסבל או לקחת בו חלק הוא אדם אכזר או קר לב. ואם הוא מכבד והורג את החיה כדי "להתקיים" אז הוא קרניבור, אני משאר שרוב האוכלוסיה שאוכלת בשר שייכת לקטגוריה הראשונה.
ושיהיה לכם בתאבון.
בשר זה טעים.

ושיהיה לכם בתאבון.

odm9BZ.gif

ביקר אתה דוגמא לאדם קיצוני חחחחח

לליאון, קל ללעוג לחלשים כי אתם חלשים, כי התזונה שלכם הופכת אותכם לחלשים. אתה לא מבינים זאת אבל רואים עליכם, ה״מוסר״ שהמצאתם פוגע בעצמכם אבל אתם מסוממים מההרגשה הבדיונית הטובה שלכם.
האדם גדל, התפתח והתרבה ונזקקנו לאמצעים להמשיך להתרבה תוך הצורך להתקיים, ובגלל שהאוכלוסיה כל כך עצומה, זה לא אומר שצריך לשנות את חוקי הטבע, שנוצרו מלכתחילה ועדיין קיימים בטבע הפרוע.

במקום לשלם אלפי שקלים על צמחים יפי נפש בשביל לספק את התעבה שלכם להרגשה עצמית עליונית, לכו תשקיעו את הכסף בילידים באפריקה שאין להם מה לאכול, ואז, אחרי שהבעיה הזאת תיפתר, תשקיעו את זמנכם בפרויקט הבא בלהפוך את העולם לטוב יותר.

אני נמצא על אפס פחמימה,זאת אומרת קרניבור טהור.
300-400 גר' שומן בקר מטוגן ביום +400 גר' בשר,וכשעושים על האש אני אוכל עד שאני לא יכול לנשום,מעל קילו של חיות,הצמח היחיד שאני אוכל זה כורכום וקצת פלפל שחור על הבשר.
האדם התפתח על בשר ושומן,צייד מוכשר,אין שונה בין האריה שזקוק לבשר לבין אדם שזקוק לבשר.
אכילה של צמחים גורמת למוות המוני של בעלי חיים,ריסוס שדה חיטה קוטל כמויות של נברנים,עכברים,ציפורים,וחרקים,וכמובן מה שנמצא מעליהם בשרשרת המזון,נחשים,תנים,עייטים,תנשמות.
כל זה בגלל חיטה,אז מה יותר גדול,נשמה של פרה או נשמה של עכבר?
לפי הצמחונים כמובן חיה,הרי רואים את המוות,ועוצמים עיניים בכדי לא לראות לאיזה נזק אקולוגי והשמדה של חיות הם גורמים.
והמשפט שרשמת על לחיות ולמות עקב אכילת בשר אדיוטי לחלוטין,בשר לא גורם לשום נזק.
אני לקחתי לשוחט ברווזים שחיו במושב,השוחט שחט אותם,ראיתי והרגשתי את הנשימות האחרונות שלהם,אני יודע מאיפה האוכל שלי בא,ואח''כ עשיתי אותם על האש.
זה תמיד היה,אף פעם לא זרקו שום חלק מהחיה וגם אני עושה זאת,אני אוכל עיניים,אשכים,חלקים פנימיים,כל חלק שקיים.
לדעתי להיות אכזר זה לעצום עיניים ולגרום להרס עצום,ולהצביע על צורך בסיסי של האנושות ולתאר אותו כאכזריות.
דרך אגב,ארוחת שישי שבת שלי,800 גר' שומן מטוגן, 2 ק''ג בשר צלעות מחולק ל4 המבורגרים,רוצה תמונה?

איך אתה מבשל את האשכים והעיניים?
מה המוצא שלך?

תגיד את זה לאריות, זאבים ודובים.
זה טיעון מטומטמם ביותר- תגיד את זה לגורילות,לפילים ולסוסים. ועובדה אני 0ו0 מאז שהפסקתי לאכול בשר.. או לפני. אבל מה זה משנה העיקר אתה תאכל את הקילו בשר שלך בזמן שאתה מדמיין שגם זאבים עושים אותו דבר וזה דבר טבעי. ההגדרה לטבעי שונה בין אדם לאדם אבל מה שבטוח שאם יש לך קו מחשבה פתוח ואתה מוכן להקריב חלק מעצמך(בשר זה טעים)- יש מצב אתה גם תהנה מהבריאות וההרגשה הפנימית שלך אחרי זה..

זה טיעון מטומטמם ביותר- תגיד את זה לגורילות,לפילים ולסוסים. ועובדה אני 0ו0 מאז שהפסקתי לאכול בשר.. או לפני. אבל מה זה משנה העיקר אתה תאכל את הקילו בשר שלך בזמן שאתה מדמיין שגם זאבים עושים אותו דבר וזה דבר טבעי. ההגדרה לטבעי שונה בין אדם לאדם אבל מה שבטוח שאם יש לך קו מחשבה פתוח ואתה מוכן להקריב חלק מעצמך(בשר זה טעים)- יש מצב אתה גם תהנה מהבריאות וההרגשה הפנימית שלך אחרי זה..
כמו שאריה אוכל בשר וכמו שפיל צמחוני, ככה האדם אוכל כל.

אתה טבעוני מתוך עיקרון מוסרי או מתוך עיקרון בריאותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית