פלנאט פיטנס

eyalmazuz

過去は戻れない
2,799
1,913
נק' מוניטין:
4,990
2,799
1,913
קאנטרי להבים
אני יודע שזה די ישן הסרטון ואולי רובכם כבר מכירים אבל רציתי לפרסם את זה
החדר כושר הכי גרוע שיש:
הכירו את פלאנט פינטס
אם תסתכלו טוב בסרטון גם תראו שאסור לעשות דדליפט ועוד כמה חוקים מוזרים

חח רציתי לפתוח על זה נושא בדיוק.. יש לי כול כך הרבה סרטונים מצחיקים עליהם חח יש ערוצים ביוטיוב של אנשים שבאים לשם לעשות טרול ועושים דדליפט וכאלה תוך כדי צעקות בכוונה..

מה זה רציני יש אזעקה שמופעלת כל פעם שצועקים או מפילים משקולות???

מצד שני זה טוב שיש מקום כזה שכל מי שלא באמת רוצה להתאמן אלא סתם להגיע למכון ולהעביר איזה שעה-שעתיים בלי מאמץ יוכל לעשות את זה ואף אחד לא יעביר ביקורת עליו כי כולם שם כאלה.. , וככה הם לא יתפסו מקום במכונים אחרים שאנשים כן באים להתאמן.

אני דווקא חושב שזה מאוד חיובי מקום כזה, והייתי מאוד שמח אם יהיה בארץ. ככל שיהיה ניתן להפסיק עם מכוני מיינסטרים, וכל מכון עם קבוצות יותר ספציפיות של מתאמנים - זה מעולה.

יש באמת המון אנשים שטיפוסים כמונו מפריעים להם וזה בהחלט לא דבר שלילי.

• פותח/ת השרשור
מה זה רציני יש אזעקה שמופעלת כל פעם שצועקים או מפילים משקולות???

כן חחח היא נקראת lunk alarm

מצד שני זה טוב שיש מקום כזה שכל מי שלא באמת רוצה להתאמן אלא סתם להגיע למכון ולהעביר איזה שעה-שעתיים בלי מאמץ יוכל לעשות את זה ואף אחד לא יעביר ביקורת עליו כי כולם שם כאלה.. , וככה הם לא יתפסו מקום במכונים אחרים שאנשים כן באים להתאמן.

אני חצי מסכים איתך, נכון שאנשים לא רוצים שיעבירו עליהם ביקורת לא משנה הצורה שלהם
אבל שאתה נרשם למכון כושר לא משנה איזה אתה לא נרשם יאללה בוא נבזבז 200 שקל בחודש, יש איזה מקום קטן במוח של הבן אדם שאומר לו יאללה אני רוצה (לגדול/להשתפר בסיבולת/להיות ככה/ או ככה) ומכון כושר שמביא פיצות וסופגניות באמצע אימון לאנשים הוא לא נותן להם לממש את המטרה שלהם

אני דווקא חושב שזה מאוד חיובי מקום כזה, והייתי מאוד שמח אם יהיה בארץ. ככל שיהיה ניתן להפסיק עם מכוני מיינסטרים, וכל מכון עם קבוצות יותר ספציפיות של מתאמנים - זה מעולה.

יש באמת המון אנשים שטיפוסים כמונו מפריעים להם וזה בהחלט לא דבר שלילי.

נכון אבל אתה לא יכול לפתוח 4 מכונים לכל קבוצה בעיר ( ליפטרים/בילדרים/קרוספיט/פלאנט פיטנס [ לאנשים הפשוטים ])
יש ערים קטנות כמו איפה שאני גר ש4 חדרי כושר זה מוגזם שיהיה וגם בחדר כושר שקיים ויש אחד בשעות העומס אולי קשה להתמצא כי הוא יחסית קטן אבל הוא לא מפוצץ אנשים ( 100 איש בגג גג )
אז לפתוח 4 חדרי כושר זה שטות. אבל כן הייתי קוצה להיות בחדר כושר שזקן לא מעיר לי על הדדליפט או צעקות אבל לא אפשרי כרגע

נערך לאחרונה:
חוץ מזה למרות שזה לאנשים הפשוטים זה קצת מוגזם העיפו משם בחורה כי טענו שהגוף שלה נראה טוב מדי ואנשים יקנאו.. אגב היא נרשמה למכון כדי להשתקם ממחלה ארוכה שריתקה אותה למיטה

אתמול עשיתי לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה.

אני עושה אותם עם 30KG כל יד ואחרי כל סט זורק אותם כי הן כבדות לי רצח. בעל המכון ראה אותי עושה את זה ואשכרה ביקש ממני לא לזרוק אותם.

אני חצי מסכים איתך, נכון שאנשים לא רוצים שיעבירו עליהם ביקורת לא משנה הצורה שלהם
אבל שאתה נרשם למכון כושר לא משנה איזה אתה לא נרשם יאללה בוא נבזבז 200 שקל בחודש, יש איזה מקום קטן במוח של הבן אדם שאומר לו יאללה אני רוצה (לגדול/להשתפר בסיבולת/להיות ככה/ או ככה) ומכון כושר שמביא פיצות וסופגניות באמצע אימון לאנשים הוא לא נותן להם לממש את המטרה שלהם
תראה, אם בנאדם חושב שהוא יעשה מכשירים במשקל הכי נמוך שקיים בהם וכמות חזרות לא גבוהה שהוא חלילה לא יזיע או לא יתנשם בכבדות, אז הוא לא יגיע להרבה תוצאות ולא משנה באיזה מכון הוא מתאמן. אבל אם הוא בפלנט פיטנס לפחות הוא לא תופס מקום במכון נורמלי ולא מפריע לאנשים כן להתאמן.

נכון אבל אתה לא יכול לפתוח 4 מכונים לכל קבוצה בעיר ( ליפטרים/בילדרים/קרוספיט/פלאנט פיטנס [ לאנשים הפשוטים ])
יש ערים קטנות כמו איפה שאני גר ש4 חדרי כושר זה מוגזם שיהיה וגם בחדר כושר שקיים ויש אחד בשעות העומס אולי קשה להתמצא כי הוא יחסית קטן אבל הוא לא מפוצץ אנשים ( 100 איש בגג גג )
אז לפתוח 4 חדרי כושר זה שטות. אבל כן הייתי קוצה להיות בחדר כושר שזקן לא מעיר לי על הדדליפט או צעקות אבל לא אפשרי כרגע
מסכים עם MASTERSPLITTER שזה היה טוב אם היה מכון לכל קבוצת מתאמנים, אבל כמו שאמרת בארץ באמת ברוב הערים זה יותר מדי לפתוח כמות כזאת של מכונים

אתמול עשיתי לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה.

אני עושה אותם עם 30KG כל יד ואחרי כל סט זורק אותם כי הן כבדות לי רצח. בעל המכון ראה אותי עושה את זה ואשכרה ביקש ממני לא לזרוק אותם.

אם אתה חזק מספיק בשביל להרים 30 קילו מעל הראש, אתה אמור להיות מספיק חזק בשביל להניח אותם על הרצפה.

• פותח/ת השרשור
תראה, אם בנאדם חושב שהוא יעשה מכשירים במשקל הכי נמוך שקיים בהם וכמות חזרות לא גבוהה שהוא חלילה לא יזיע או לא יתנשם בכבדות, אז הוא לא יגיע להרבה תוצאות ולא משנה באיזה מכון הוא מתאמן. אבל אם הוא בפלנט פיטנס לפחות הוא לא תופס מקום במכון נורמלי ולא מפריע לאנשים כן להתאמן.

מסכים עם MASTERSPLITTER שזה היה טוב אם היה מכון לכל קבוצת מתאמנים, אבל כמו שאמרת בארץ באמת ברוב הערים זה יותר מדי לפתוח כמות כזאת של מכונים

אם בן אדם שעושה על הפלטה הכי קטנה במכשיר ל3 סטים 10 חזרות במשך חודשים
אז אני מסכים איתך הוא תופס מקום במכון, ואנשים שבאים בשביל להגיד עשיתי משהו, אני כנראה בדעה שלך: שונא אותם
גם אני הייתי רוצה מכון PL שלא יצעקו עליי שם, אבל המציאות אצלנו בעיר לא קרובה ללפתוח אחד כזה
שיש לך רק 6 PL במכון

אנשים שגונחים מפריעים להם אבל האזעקה המפגרת הזאת לא:🤦‍♂️:

אם אתה חזק מספיק בשביל להרים 30 קילו מעל הראש, אתה אמור להיות מספיק חזק בשביל להניח אותם על הרצפה.

זהו שאני לא, אחד המאמנים תמיד עוזר לי ומושיט לי את אחת המשקולות ליד.

דאמבלים שנופלים מגובה מותן ויותר לא נשארים באותה נקודה שהם נפלו וזה כן יכול לסכן מישהו אחר שנמצא בקרבתך(תלוי בסוג הדאמבל גם והרצפה אליה הן נופלות). ואין שום סיבה שלא תוכל להוריד אותם לכתפיים ומשם לברכיים או לצידי הגוף. הבקשה של בעל המכון לגיטימית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית