הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT מזה

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
סליחה על הבורות אבל אשמח להסביר קצרצר קראתי קצת באינטרנט אבל לא הבנתי אם זה תרופה ולוקחים בסוף הסייקל

ואיך זה עוזר ושמעתי שיש חילוקי דעות לגבי זה שלא צריך לקחת

ועוד שאלה

מה הכוונה הזרקה בשיטה הערבית ?

סליחה על הבורות אבל אשמח להסביר קצרצר קראתי קצת באינטרנט אבל לא הבנתי אם זה תרופה ולוקחים בסוף הסייקל

ואיך זה עוזר ושמעתי שיש חילוקי דעות לגבי זה שלא צריך לקחת

ועוד שאלה

מה הכוונה הזרקה בשיטה הערבית ?

אתה מתכנן שימוש בחומרים כאלו או אחרים בקרוב? אם לא, אין טעם לפתוח אשכול - יש הכל ב-Google ובנעוצים שלנו באתר.

שנית, גילך מה הוא תרענן את זכרוני?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכנן שימוש בחומרים כאלו או אחרים בקרוב? אם לא, אין טעם לפתוח אשכול - יש הכל ב-Google ובנעוצים שלנו באתר.

שנית, גילך מה הוא תרענן את זכרוני?
20 כמעט

ואני שוקל שימוש בחומרים במיוחד טסט לפחות להתחלה .. אני באמת צריך לקרוא .. אבל סתם חשבתי שנחמד לפתוח פה אשכול כדי לקבל עזרה

20 כמעט

ואני שוקל שימוש בחומרים במיוחד טסט לפחות להתחלה .. אני באמת צריך לקרוא .. אבל סתם חשבתי שנחמד לפתוח פה אשכול כדי לקבל עזרה

בכיף, אך אנחנו לא יכולים להאכיל בכפית כל גולש וגולש מ-0. עליכם תבוא עם בסיס ומשם להמשיך איתנו לכן הפניתי אותך למעולים.

• פותח/ת השרשור
בכיף, אך אנחנו לא יכולים להאכיל בכפית כל גולש וגולש מ-0. עליכם תבוא עם בסיס ומשם להמשיך איתנו לכן הפניתי אותך למעולים.
מכיוון שאני לא מבין בנושא קראתי את המדריך למתחילים בקילוגרם לשימוש אבל מפה איפה אני מתקדם ? .. אני קורא המון ב-SP..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית