הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל למסה ע"י מר ישראל ומר עולם

שלומי אמזלג

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום לכם,

אני מטופל של מר ישראל ומר עולם - שולמן ברנש.
והוא הציע לי סייקל לעלייה מהירה במסה בשרירית,

אציין כי זה לא הסייק הראשון שלי,
לקחתי בעיקר טסטוסטרון 500 בשבוע עם 20 מג דיבול.

ובסייקל החדש שהוכן לי ע"י ציפורה איש עם קבלות האוחז בתעודות של מקצוען בבודי-בילדינג,
אני לא בדיוק בטוח בגלל המינונים ה"גבוהים". ואני רוצה שלמוע את התגובות שלכם לפני שאני מתחים עם הסייקל הזה.

הסייקל למשך כשלושה עד ארבעה חודשים, כולל:
1. טסט אנטט 1.000 מג" לשבוע.
2. דקה 600 מ"ג לשבוע.
זה לאורך כל הסייקל
3. טסט אצטט ביחד, רק למשך שלושה שבועות 150 מג" כפול 3 בשבוע.
4. דיאנהבול 40 מג" 6 שבועות.
5. פרווירון 50 מג ליום
6. נולבה 20 מג ליום.

הסייקל הזה לא מפחיד אותי, אלא שתדירות ונפח ההזרקות נראה לי גדול מאוד וכואב מאוד...

צחקה לתשובתכם במהרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שלום לכם,

ובסייקל החדש שהוכן לי ע"י ציפורה איש עם קבלות האוחז בתעודות של מקצוען בבודי-בילדינג,
אני לא בדיוק בטוח בגלל המינונים ה"גבוהים". ואני רוצה שלמוע את התגובות שלכם לפני שאני מתחים עם הסייקל הזה.

2. דקה 600 מ"ג לשבוע.
זה לאורך כל הסייקל
5. פרווירון 50 מג ליום
6. נולבה 20 מג ליום.

הסייקל הזה לא מפחיד אותי, אלא שתדירות ונפח ההזרקות נראה לי גדול מאוד וכואב מאוד...

צחקה לתשובתכם במהרה.
  • נולבה במהלך כל הסייקל כטיפול מונע רעיון גרוע.
  • עם גרם וחצי טסט בשבועות הראשונים אתה חייב ארימידקס. כמה אתה שוקל שאתה צריך גרם וחצי טסט?!
  • לא רשמת שום דבר על דוסטינקס, עם 600mg/week דקה חובה להחזיק דוסטינקס לפחות בצד, הייתי ממליץ לכל אורך הסייקל.
  • 4 חודשים טסט ודקה מבלי להחליף חומרים מהווה תקופה ארוכה מדי.
  • אין פרגניל, אני מבין שאתה בונה על עקרות.
  • שכחת לרשום מה ה-pct, כדאי לתכנן אחד ראוי, לאחר 4 חודשים דקה וטסט במינונים האלה ההשבתה תהיה קשה.
אפשר להמשיך...

אם אתה שואל אותי, הרבצת חתיכת קפיצה מעל הפופיק ואין לך ממש מושג מה אתה עושה.

נערך לאחרונה:
פשוט מדהים אותי... בן אדם הולך ומשלם למישהו שיעזור לו. בסופו של דבר זה מה שהוא מקבל? איפה האינטגרטי הכי בסיסי בן אדם לאדם. אני רואה את זה המון לאחרונה, אנשים שנראים כמו פחי זבל ובאים ומספרים על הסייקל שלהם (ממר אולימפיה האחרון ) ... רשימה של רבע שעה... ואתה מסתכל על הבנאדם ולא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

המטרה היא פשוטה, להשתמש במינימום חומרים בכדי ליצור גדילה אפקטיבית. "יותר" במרבית המיקרים, זה לא יותר טוב.
אני כן יודע על מספר מקצוענים שבגישה שלהם זה - להכניס את המקסימום כמויות שהגוף שלהם מסוגל לספוג ולעמוד בתופעות הלוואי. אבל הם מקצוענים. ואם הם יפקששו - גם הם יחפשו איזה איבר פנימי יד שניה....

פשוט מדהים אותי... בן אדם הולך ומשלם למישהו שיעזור לו. בסופו של דבר זה מה שהוא מקבל? איפה האינטגרטי הכי בסיסי בן אדם לאדם. אני רואה את זה המון לאחרונה, אנשים שנראים כמו פחי זבל ובאים ומספרים על הסייקל שלהם (ממר אולימפיה האחרון ) ... רשימה של רבע שעה... ואתה מסתכל על הבנאדם ולא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

המטרה היא פשוטה, להשתמש במינימום חומרים בכדי ליצור גדילה אפקטיבית. "יותר" במרבית המיקרים, זה לא יותר טוב.
אני כן יודע על מספר מקצוענים שבגישה שלהם זה - להכניס את המקסימום כמויות שהגוף שלהם מסוגל לספוג ולעמוד בתופעות הלוואי. אבל הם מקצוענים. ואם הם יפקששו - גם הם יחפשו איזה איבר פנימי יד שניה....
אני מדגיש שוב, במקרה הזה אני לא מכפיש את אותו מפתח גוף. אני גם יודע שהוא המליץ על סייקל ולא דחף סייקל לבחור.
למרות זאת, הסייקל לא מספיק טוב ולכן הצעתי לבחון את השינויים. חשוב לדעת לשמור על עצמך ככל שניתן גם בהינתן סייקל ארוך ו/או בעל מינונים גבוהים.

אני מדגיש שוב, במקרה הזה אני לא מכפיש את אותו מפתח גוף. אני גם יודע שהוא המליץ על סייקל ולא דחף סייקל לבחור.
למרות זאת, הסייקל לא מספיק טוב ולכן הצעתי לבחון את השינויים. חשוב לדעת לשמור על עצמך ככל שניתן גם בהינתן סייקל ארוך ו/או בעל מינונים גבוהים.

האמת שלא ממש התייחסתי לאותו מקרה... אלה ליותר מדי מיקרים שאני נתקל בהם לאחרונה.

הגרם טסט הזה זה מקסימום 700 פעיל והדאקה 400 ופרוירון בישביל מה צריך ? תשמור ארימידקס בצד ותשתמש במקרה הצורך ..

הגרם טסט הזה זה מקסימום 700 פעיל והדאקה 400 ופרוירון בישביל מה צריך ? תשמור ארימידקס בצד ותשתמש במקרה הצורך ..
אולי "הגרם טסט הזה" מורכב מארבע אמפולות של טסטווירון דפו של באייר?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם...

אני כבר התחלתי את הסייקל,
אז שיהיה בהצלחה.

לא אציין שמות, למרות שמדובר לא רק במר ישראל אלא באלוף עולם או אירופה הישראלי.
לכן יש לו ידע רב ועובדה שהוא הגיע למה שהגיע - בקרוב הוא יהיה מר אולימפיה! ה- PCT הוא נולבה 40 מג ליום למשך חודש
HCG למשך שבועיים
וכל זאת כעשרה ימים לאחר סיום הסייקל.

תודה רבה לכולם...

אז שיהיה בהצלחה.

לכן יש לו ידע רב ועובדה שהוא הגיע למה שהגיע - בקרוב הוא יהיה מר אולימפיה! ה- PCT הוא נולבה 40 מג ליום למשך חודש
HCG למשך שבועיים
😣😣🤦‍♂️

שלום לכם,

2. דקה 600 מ"ג לשבוע.
זה לאורך כל הסייקל
5. פרווירון 50 מג ליום
6. נולבה 20 מג ליום.

צחקה לתשובתכם במהרה.

שלומי היקר.
שלום לך אני יסביר לך את זה חד וחלק!.
כמה שהבן האדם גדול או מסיבי יותר או עם בגרות שריר לא עושה אותו חכם יותר.
במקום ללכת למר עולם האלוף האלופים מלך המלכים הייתה מקבל יעוץ בפורום היה משתלם לך יותר וחוסך
לך נזק בריאותי והייתה גדל בצורה נפלאה.
אתה יודע מזה שמאי ומבצע ?
דוגמה בעולם השיפוץ-
יש שמאי שמעריך נזק, מתאם חברת הביטוח ולאחר מכאן יש את הבמצע אשר מקבל הקצבה של סכום לביצוע.
מה לומדים מזה?
שלא מתייעצים ממי שקונים !

תודה רבה לכולם...

אז שיהיה בהצלחה.

HCG למשך שבועיים
אךך שלומי שלומי,
אמרו לך פעם שהגודל לא קובע ?
מזל שיש אנשים טיפשים בעולם .
בכל אופן - בהצלחה
ומקווה לראותך בסניף ״המרכז לפוריות הגבר״ הקרוב לביתך .

שלומי היקר.
שלום לך אני יסביר לך את זה חד וחלק!.
כמה שהבן האדם גדול או מסיבי יותר או עם בגרות שריר לא עושה אותו חכם יותר.
במקום ללכת למר עולם האלוף האלופים מלך המלכים הייתה מקבל יעוץ בפורום היה משתלם לך יותר וחוסך
לך נזק בריאותי והייתה גדל בצורה נפלאה.
אתה יודע מזה שמאי ומבצע ?
דוגמה בעולם השיפוץ-
יש שמאי שמעריך נזק, מתאם חברת הביטוח ולאחר מכאן יש את הבמצע אשר מקבל הקצבה של סכום לביצוע.
מה לומדים מזה?
שלא מתייעצים ממי שקונים !
אתה יודע מתי הוא ירצה שיעריכו את הנזק שייגרם לו ? מימה שהוד מלכותו אמר לו לעשות מר ישראל פלוס העולם !!!! מתי שיקרה משהו לשלומי מר העולם וישראל לא יהיה לצידו ... ואז תמיד באים לבכות פה , כרגיל אני רק מציע לכל החבר׳ה פה כולל למנהלים לא לעזור לבחור הזה כשהוא יגיע לפיסיטי , אף אחד לא צריך לעזור לאחד שלא מקשיב לאנשים שמבינים בפורום מאשר למר העולם ואולימפיה

יש לי הרגשה שמישהו מנסה לעבוד פה על חברי הפורום..
מוזר שבחור שמבין קצת בעולם החומרים טוען שיוצר הסייקל שלו עוד מעט יהיה מר אולימפיה.. מה גם שלמשתמש אין עוד הודעות חוץ מזה ובכלל זה נראה מאוד מוזר..
נראה לי שמישהו בוחן פה פשוט את הרמה בפורום או משהו בסגנון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית