הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טריפטופלין

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
שלום אשמח לקבל חוות דעת מאנשים על שימוש בטריפטופלין ואם זה עזר לציר להתאושש מהר ושהכל יחזור לנורמה, ובנוסף לקבל הסבר על אופן השימוש, קראתי באתר שצריך לחכות שחומרים לא יהיו במערכת, אם מישהו לקח דאקה או בולדנון זה יכל לקחת כמעט חצי שנה .. לא הגיוני לי כלכך .. אז הסברים דעות חוויות אשמח אם תשתפו תודה

שלום אשמח לקבל חוות דעת מאנשים על שימוש בטריפטופלין ואם זה עזר לציר להתאושש מהר ושהכל יחזור לנורמה, ובנוסף לקבל הסבר על אופן השימוש, קראתי באתר שצריך לחכות שחומרים לא יהיו במערכת, אם מישהו לקח דאקה או בולדנון זה יכל לקחת כמעט חצי שנה .. לא הגיוני לי כלכך .. אז הסברים דעות חוויות אשמח אם תשתפו תודה
הזרקת טריפטורלין היא בעצם שוות ערך לפולס של gnrh, תצית גירוי מיידי לייצור גונדוטרופינים (LH, FSH) בהיפופיזה להתחלת ייצור הטסט בתאי הליידינג באשכים.
שימוש בטריפטורלין נעשה בזריקה בודדת של 100mcg ולא יותר בכדי לא ליצור גירוי יתר שעלול ליצור פעולה הפוכה ולא יותר מ-3 פעמים בשנה.
מבחינת רמות החומרים בגוף יש לדאוג שהטסט יהיה ב-baseline (הכמות הקיימת מייצור טבעי למרות שבמקרה זה הוא כמובן חיצוני) ולשם כך לתזמן את שאר החומרים בהתאם. בנוגע לקיום החומרים אתה קצת מתבלבל בין detection time למשך שלוקח לחומרים לרדת לרמה רצוייה. הרי מ-500mg טסט אנטט נשארים 250mg לאחר עשרה ימים ו-125mg לאחר 20 יום, זו המשמעות של זמן מחצית חיים.
טריפטורלין יכול מאוד לקדם התאוששות כאשר יצא לי להמליץ אישית למתאמן לאחר 5 חודשי סייקל במינונים גבוהים על טריפטורלין לאחר בדיקת דם שהראתה השבתה מיד לאחר סייקל והתאוששות מלאה לאחר זריקת טריפטורלין שכמובן התייצבה לאחר pct מסודר.

אני השתמשתי פעמיים בכללי לפני חודשיים נתתי טריפטורלין אחרי פיצוץ ושיוט , התאוששתי לחלוטין והתפקוד חזר מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית