הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,
אני בסוף השבוע הרביעי של סייקל מסה, הראשון שלי. הסייקל בסיסי ונראה ככה:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
1-3 Dianabol 30mgs/ED
3-10 HCG 500iu/week

pct
12-16 Nolvadex 40/40/20/20
Clomid 100/100/50/50 12-16

אני משתמש בטסט רפואי של באייר. הפסקתי את הדיבול בשבוע השלישי כי הוא ניפח אותי נורא. פנים, ידיים, אצבעות. כמו אישה בהריון, אז התייעצתי עם חבר והבנתי שעדיף לי לרדת ממנו. מאז אני מרגיש הרבה יותר טוב, יותר קל לי בעומס החום הזה.

התחלתי את הסייקל במשקל של 79 ק"ג 12% שומן ונכון לעכשיו אני שוקל 90 ק"ג ומעריך את עצמי באזור ה 14% + . משקלי עבודה בסיסיים עלו בין 15% - 20%.

תזונה :

350 גרם פחמימה
260 גרם חלבון
100 גרם שומן

מספר שאלות ותודה לעונים :
  1. הרבה פה בפורום אומרים, רק בשבוע הרביעי אתה תרגיש את הטסט ? מה אני אמור להרגיש?
  2. מזה כשבועיים בערך יש לי כאב גב מעל עצם הזנב, זה עדיין תופעת לוואי של דיבול ? (אני לא מזריק גבוה 😃 )
  3. האם יש עוד פוטנציאל לעלות במשקל או שזה המשקל ההגיוני להגיע אליו בסייקל ראשון ?

תודה

שלום לכולם,
אני בסוף השבוע הרביעי של סייקל מסה, הראשון שלי. הסייקל בסיסי ונראה ככה:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
1-3 Dianabol 30mgs/ED
3-10 HCG 500iu/week

pct
12-16 Nolvadex 40/40/20/20
Clomid 100/100/50/50 12-16

אני משתמש בטסט רפואי של באייר. הפסקתי את הדיבול בשבוע השלישי כי הוא ניפח אותי נורא. פנים, ידיים, אצבעות. כמו אישה בהריון, אז התייעצתי עם חבר והבנתי שעדיף לי לרדת ממנו. מאז אני מרגיש הרבה יותר טוב, יותר קל לי בעומס החום הזה.

התחלתי את הסייקל במשקל של 79 ק"ג 12% שומן ונכון לעכשיו אני שוקל 90 ק"ג ומעריך את עצמי באזור ה 14% + . משקלי עבודה בסיסיים עלו בין 15% - 20%.

תזונה :

350 גרם פחמימה
260 גרם חלבון
100 גרם שומן

מספר שאלות ותודה לעונים :
  1. הרבה פה בפורום אומרים, רק בשבוע הרביעי אתה תרגיש את הטסט ? מה אני אמור להרגיש?
  2. מזה כשבועיים בערך יש לי כאב גב מעל עצם הזנב, זה עדיין תופעת לוואי של דיבול ? (אני לא מזריק גבוה 😃 )
  3. האם יש עוד פוטנציאל לעלות במשקל או שזה המשקל ההגיוני להגיע אליו בסייקל ראשון ?

תודה
11Kg הם די הרבה לעלות במשך הקצר בו אתה בסייקל,. לפי תיאורך הרבה מכך קשור בדיבול (כח, נוזלים). כדאי מאוד לשים לב לעניין צבירת הנוזלים ולתזונה שכן צבירת נוזלים מוגזמת אינה רצויה בהיבטים רבים: לחץ דם, בניית שריר, ויזואלית וכמובן שככל שמדובר בנוזלים יהיה בלתי אפשרי לשמר המסה.
טסט אנתת משפיע מהרגע שמוזרק אך עקב האסטר הארוך השפעתו מושהית. בנוסף, רמות הטסט נבנות במהלך השבועות הראשונים. מאחר ולוקח זמן לבנות רמות וקיימת השהייה עקב האסטר גם הרגשת השפעת הטסט ויזואלית/כח לוקחת יותר זמן שרבים מתארים כשלושה עד ארבעה שבועות. הדיבול לעומת מחזיק זמן מחצית חיים קצר מאוד ולכן כבר כעבור כמה ימים (4-5) רבים יתארו kick in שלו.
לגבי כאב הגב, אלא אם אתה מתבלבל בין כאב גה לכאב הזרקה (אתה טוען שלא) לא נראה שזה קשור בסייקל ( אולי בעקיפין בצבירת הנוזלים המוגזמת בתחילתו) אלא איזשהו לחץ על העצב שכנראה שיעבור.
מבחינת משקל נטו עלייה של 11kg כשריר נקי היא אדירה גם לסייקל ראשון ועלייה של 20kg שחלקה הנכבד שומן ונוזלים אינה כה מרשימה לעיתים (ובטח לא בריאה).

• פותח/ת השרשור
תודה תום, לצערי לא עליתי 11 קג של מסה נקייה. לא יודע אפילו איך להעריך בגלל הנוזלים. שיניתי את מקור הפחמימה לבטטות, אורז ופריכיות אורז על מנת לרדת קצת בנוזלים. אני מקווה שבסופו של דבר אשאר עם מסה מכובדת. בכל זאת, סייקל ראשון.

תודה תום, לצערי לא עליתי 11 קג של מסה נקייה. לא יודע אפילו איך להעריך בגלל הנוזלים. שיניתי את מקור הפחמימה לבטטות, אורז ופריכיות אורז על מנת לרדת קצת בנוזלים. אני מקווה שבסופו של דבר אשאר עם מסה מכובדת. בכל זאת, סייקל ראשון.
בסדר גמור. בטטות כשורש היא מקור מעולה לפחמימה, כך גם אורז. עדיין קיים צורך להיות בפלוס קלורי מכובד מאוד ויש להשתדל לעשות זאת נקי. במידה ותמשיך ותתמוך באמצעות פלוס קלורי ממקורות נקיים גם הרווח בתום הסייקל ייראה וירגיש בהתאם וחשוב מכך, יהיה קל יותר לשמרו.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול להגיד שהדיבול פתח לי תיאבון. לקח לי זמן לפתח קיבולת בשביל לאכול תפריט של 3600 קלוריות. נכון להיום שאני רק עם טסט אני מרגיש שיש לי תיאבון טוב יותר. שוב, כנראה כי הגוף הסתגל.

אל תשבור עכשיו את הראש נוזלים כן נוזלים שומן לא שומן...

אולי כדאי שתוריד פחמימות ותעלה את החלבון ל300~350?

יש לך במקרה תמונות של : לפני , ואחרי ?
מעניין לראות .
וגם לדעתי הכמות חלבון לא מספיקה לסייקל .
מה הנתונים שלך - גובה משקל וגיל ?

• פותח/ת השרשור
יש לך במקרה תמונות של : לפני , ואחרי ?
מעניין לראות .
וגם לדעתי הכמות חלבון לא מספיקה לסייקל .
מה הנתונים שלך - גובה משקל וגיל ?
אולי בסוף הסייקל אני יעלה, נראה איך אני ארגיש עם זה. בכל אופן לגבי החלבון, קח בחשבון שאני מחשב לפי משקל רזה ללא שומן ויחס של 1:3. אם תוריד מהמשקל שלי את השומן ותכפיל לפי היחס אתה תראה שאני בסדר עם הכמות חלבון. הסיבה ששאלתי את @Arik למה הוא ממליץ להוריד פחמימה ולהעלות חלבון נובעת מזה שיש לי חבר בסייקל עם יחס חלבון ופחמימה כמו שהוא רשם ואני רוצה להבין את הבסיס.
אני בן 32, גובה 1.79 ושוקל 90 ק"ג.

אולי בסוף הסייקל אני יעלה, נראה איך אני ארגיש עם זה. בכל אופן לגבי החלבון, קח בחשבון שאני מחשב לפי משקל רזה ללא שומן ויחס של 1:3. אם תוריד מהמשקל שלי את השומן ותכפיל לפי היחס אתה תראה שאני בסדר עם הכמות חלבון. הסיבה ששאלתי את @Arik למה הוא ממליץ להוריד פחמימה ולהעלות חלבון נובעת מזה שיש לי חבר בסייקל עם יחס חלבון ופחמימה כמו שהוא רשם ואני רוצה להבין את הבסיס.
אני בן 32, גובה 1.79 ושוקל 90 ק"ג.
שיהיה בהצלחה חבר , מקווה שתגיע לתוצאה שרצית ! 😃
הכוונה שלי הייתה בזה שאתה לא מגיע לכמות חלבון הנכונה היא בגלל שאני אישית בתקופת חיטוב די ארוכה שבמהלכה ביום יום
אני מגיע ל-200 גרם חלבון +- , 160-170 גרם פחמימה , 70-80 גרם שומן - סביבות ה-2000 קלוריות .
אני כבר ככה על התפריט הזה פלוס מינוס 3 חודשים הגעתי לתוצאות די יפות בחיטוב .
במסה בעזרת השם אני מכוון על 230-240 גרם חלבון עם - 3,100-3,200 קלוריות .

ואני לא על סייקל , אז אני לא רוצה לתאר לעצמי מה אני יאכל כשאהיה על סייקל 🤯

בסדר גמור. בטטות כשורש היא מקור מעולה לפחמימה, כך גם אורז. עדיין קיים צורך להיות בפלוס קלורי מכובד מאוד ויש להשתדל לעשות זאת נקי. במידה ותמשיך ותתמוך באמצעות פלוס קלורי ממקורות נקיים גם הרווח בתום הסייקל ייראה וירגיש בהתאם וחשוב מכך, יהיה קל יותר לשמרו.

כמה לדעתך ארוחות צ'יט בסייקל יכולות להשפיע?

לא משפיע ואפילו חשוב כל עוד זה באמת צ'יט ולא כל התזונה בסייקל היא צ'יט אחד גדול...

באיזה תדירות לדעתך מומלצת הארוחת צ'יט?
וביום של ארוחת צ'יט, לאכול לפי התפריט כמו שהוא + הארוחה או להוריד מאכלים מהתפריט?

באיזה תדירות לדעתך מומלצת הארוחת צ'יט?
וביום של ארוחת צ'יט, לאכול לפי התפריט כמו שהוא + הארוחה או להוריד מאכלים מהתפריט?
אני חייב להודות שקיימים הרבה יותר מתאימים ממני לייעץ לך בענייני תזונה. התזונה שאני מאמין ונוקט בה די יוצאת דופן...
הצ'יט מאוד אינדיבידואלי, תלוי מאוד ביכולת המנטלית של המתאמן להתמיד בתזונה מוקפדת ומצד שני צריך להיות כזה שהשפעתו תהיה מסדר גודל נמוך יותר מזו של התזונה המוקפדת כך שהשפעתו תהיה כמעט זניחה. צ'יט אינו העמסה ולמעשה אין בו צורך אלא לפן המנטלי.

אדון נביעות, לאחר צפייה בסרטון לחיצת החזה שנשלח אליי ממרגלים, אני אשנה לך את הניק ל-עין גדי 2 ליטר. בקרוב שיישת עין גדי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית