הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול לפראג עם החברה. מחפש קצת המלצות.

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
שלום, אני מתכנן טיול לאמצע חודש הבא לפראג עם החברה אני מחפש מקום שיהיה קרוב למרכזי קניות (חובבי שופינג) ושיהיה גם בסביבה פאבים טובים ואם אפשר אולי מסעדה כשרה.. ;)
אשמח להמלצה על מלון 4~5 כוכבים
אשמח לשמוע המלצלות אפילו למקומות אחרים באירופה (רק לא לשכוח שאני נוסע עם החברה- מחפש טיול קצת יותר שקט)

הייתי לפני שנתיים, מחיפוש די קצר שעשיתי הלכתי על Jurys Inn. בגלל שלא באמת השקעתי בחיפוש ציפיתי למשהו בינוני, כי המחיר שם באמת לא גבוה, אבל הופתעתי מאוד לטובה. המלון עצמו די חדש, החדרים מעולים (מרווחים, יש בהם כל מה שצריך), האוכל היה נפלא והצוות גם כן סבבה לגמרי.
הוא במרחק של 2-3 תחנות במטרו מכל דבר מרכזי (אין באמת "מרכז" אחד בפראג, יש כמה מקומות יחסית מרכזיים והם די פזורים), וגג 4-5 תחנות מכל מה שיצא לך לראות בפראג בכלל. אנחנו נסענו בדיוק פעם אחת במטרו מהמלון, כל שאר הזמן עשינו את זה ברגל כי זה באמת כלום מרחק וההליכה נחמדה מאוד. מבחינת מרכזי קניות, 5-7 דקות הליכה מהמרכז הכי גדול במרכז העיר (קניון ענק של איזה 5-6 קומות שברח לי השם שלו כרגע, יש שם כל דבר שרק תחפשו). מבחינת פאבים יש בכל פינה שרק תסתכל עליה בדרך בין המרכז לבין המלון.
בקיצור, ממליץ בחום. אם יש לך שאלות ספציפיות על מקומות לטייל ולבלות בהם, אתה מוזמן.
פראג אגב זאת עיר מצוינת לטיול עם החברה, לא תתחרט בוודאות.

קורינטיה פאנוראמה 4*, צמוד לקניון ומטרו (תחנת פאנקרצ). אנכנו נוהגים לשכלל את החדר לסוג עסקים או מנהלים. קצת יותר יקר אבל מאד משתלם בגלל הטבות כמו כניסה לטרקלין מנהלים (כיבודים\קפה בחינם) וצ'ק אוט מאוחר.

כל איזור המרכז הוא יפה ומלא בשופינג. איזורים שצריך להסתובב בהם זה : staro mesto העיר הישנה כולל רובע יהודי ,
mala strana , העיר האצילים הישנה כולל ארמונות וסמטאות,
vishehrad מצודה על ספת הנהר.

נ.ב. תיקנה מפה.
נ.ב.ב. תמיד תעביר כרטיס במטרו. הקנס גבוה והכרטיסנים גדולים ורבים 😉

קורינטיה פאנוראמה 4*, צמוד לקניון ומטרו (תחנת פאנקרצ). אנכנו נוהגים לשכלל את החדר לסוג עסקים או מנהלים. קצת יותר יקר אבל מאד משתלם בגלל הטבות כמו כניסה לטרקלין מנהלים (כיבודים\קפה בחינם) וצ'ק אוט מאוחר.

כל איזור המרכז הוא יפה ומלא בשופינג. איזורים שצריך להסתובב בהם זה : staro mesto העיר הישנה כולל רובע יהודי ,
mala strana , העיר האצילים הישנה כולל ארמונות וסמטאות,
vishehrad מצודה על ספת הנהר.

נ.ב. תיקנה מפה.
נ.ב.ב. תמיד תעביר כרטיס במטרו. הקנס גבוה והכרטיסנים גדולים ורבים 😉
במטרו אין לך כל כך ברירה. ברכבת הקלה כמעט ואין כרטיסנים (היינו שם שמונה ימים ופעם אחת לא עצרו אותנו, אבל תמיד היה כרטיס בכיס שאף פעם לא הוחתם חח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית