הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לפרגניל

The Legacy

משתמש מתחיל
40
5
נק' מוניטין:
22
40
5
רכשתי בקבוקון 30 מ״ל של מים בקטריוסטטים. כרגע יש לי שתי שאלות;

אני עושה סייקל טסט׳ פשוט (הזרקה פעמיים בשבוע למשך 12 שבועות). ממתי להתחיל את השימוש בפרגניל, כל כמה זמן, ובאילו כמויות?

השאלה השנייה - לפני כל הזרקה, מה בדיוק אני עושה עם המים הבקטריוסטטים? הבנתי שהם תקפים לשישים יום וצריך לשמור אותם בקירור תמידי. אבל לפני כל פעם שאני רוצה להזריק את הפרגניל, מה בדיוק אני צריך לעשות עם המים?

ושוב עולה השאלה ...קראת את כל הנעוצים? הרצת בחיפוש בפורום : "פרגניל" או "HCG" ?

(כל הכתוב מטה יכולת למצוא בפורום - אבל נעשה לך חיים קלים היום)

1. הסייקל שלך הוא לא פשוט! הוא בסיסי למתחילים... אין דבר כזה סייקל פשוט !
2.את השימוש בפרגניל אתה יכול להתחיל בשבוע שני או שלישי - אין לזה חשיבות ... אני מציע לך להתחיל שבוע שלישי בגלל חישוב ה 60 ימים לסיום הסייקל שלא תצטרך לרכוש עוד פרגניל.
3. משך השימוש: שבוע שלישי עד שבוע לפני תחילת השימוש בכלומיד! (בהנחה שאתה משתמש באנטט - 20 ימים לאחר הזריקה האחרונה מתחיל ה PCT - תעשה את החשבון לבד) .
4. ההזרקות הן כל 3.5 ימים - צרף אותן בצמוד לזריקות טסט (ושוב בהנחה שאתה על אנטט )
5. מינון : 250 יחידות כל 3.5 ימים כלומר 500 יחידות בשבוע.
6. אתה לא עושה כלום עם המים "לפני כל הזרקה" - אתה מכין וואיל עם 10 CC של מים בקטריו - עם האבקה (אני מצרף סרטון ) , את הוויאול אתה שומר בקירור - רוכש מזרקי אינסולין (לא חובה - ניתן גם בהזרקות לשריר ) שואב 0.5 CC כל 3.5 ימים ומזריק תת עורי מתחת לפופיק לרקמת השומן.

אל תתחיל את הסייקל עד שכל תרופות ה PCT נמצאות אצלך! כולל הפרגניל והמים והמזרקים!

בהצלחה - תעדכן על ההתקדמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית