הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון BETS BETS

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
חשבתי שיהיה נחמד לעשות התערבויות בשביל העלאת המוטיבציה (עשיתי את זה פעם עם חבר והיה מעולה)

איך עושים את זה?
קובעים תאריך (לטווח הארוך\קצר)
ובוחרים מטרה .

כשמגיעים לדדליין מי שלא עמד במטרה חייב לשני משהו שנקבע מההתחלה(יכולה להיות ארוחה,באקט של חלבון וכ'ו)
כמובן שזה לא תופס אם אחד הבחורים נפצע.

לדוג:
ל2 אנשים יש דדליפט 210 וכל אחד מתחייב לדדליפט 235 לפחות עד סוף שנה אזרחית
מתערבים על משהו (סמלי,לא במטרה להיות עשיר מזה).

בהחלט עוזר למוטיבציה
כמובן שאם נעשה שימוש בחומרים יש לעדכן מראש
ומיותר לציין שהטכניקה חייבת להיות קבילה תחרותית .

אני מוכן לפתוח סייד בט ראשון לטווח הארוך\קצר..מצידי שיהיה על באקט חלבון או על אכול כפי יכולתך באיזה מסעדה,מי שבעניין שידבר

ואיך אני אדע איפה אני עומד מבחינת 1RM ? אין לי מושג מה הסינגל שלי
אד כהן בחיים לא עשה סינגלים. לפני תחרויות שלשלות ודאבלים. כמו שאמרו פה ובמיוחד במצב שלך, זאת תחרות ראשונה, אתה לא צריך לנצח אף אחד, לבוא ללמוד, להכיר אנשים וגם להכיר את עצמך. שנה הבאה תגיע מוכן יותר וחזק יותר. בהצלחה 😃

איזה 4 שבועות..לפניי חצי שנה זה היה צריך להתרחש. אני מתכנן עוד שבועיים לעבור את ה200 אבל ספציפית אני רוצה לנעול את הבן זונה הזה.
אגב אני עושה גם HB אז אנחנו האמאמא של הפיטים 😛
תירוצים זה למוצצים אבל בכל זאת אתה בעד 125/110 אני בעד 75 🙄

כי אתה מניאק...זה לא אשמתי שלא למדתי באוניברסיטה של טרן סטייט ;)
כי כשקניתי אותן חשבתי הן יצאו לי בסביבות ה400 שקל שזה מחיק סבבה לנעליים שאמורות להיות טובות, עכשיו זה בסביבות ה600 ובמחיר כזה כדאי מאוד שהן יזריקו לי טרן לרגל.
סך הכל הן עושות את העבודה שלהן נאמנה

בשביל מה אתה צריך לדעת מה ה1RM שלך ?

לדעת מה יהיו הכניסות שלי

אד כהן בחיים לא עשה סינגלים. לפני תחרויות שלשלות ודאבלים. כמו שאמרו פה ובמיוחד במצב שלך, זאת תחרות ראשונה, אתה לא צריך לנצח אף אחד, לבוא ללמוד, להכיר אנשים וגם להכיר את עצמך. שנה הבאה תגיע מוכן יותר וחזק יותר. בהצלחה 😃

זה ברור לי , אבל בכל מקרה , אני רוצה לדעת בערך מה יהיו הכניסות שלי , איך אני אוכל לשער אותם מבלי לדעת 1RM ?

לדעת מה יהיו הכניסות שלי

זה ברור לי , אבל בכל מקרה , אני רוצה לדעת בערך מה יהיו הכניסות שלי , איך אני אוכל לשער אותם מבלי לדעת 1RM ?
כניסה ראשונה המשקל הכי כבד שאתה יכול לעשות בכל יום נתון, זה אומר גם אם אתמול נלחמת באריות רצת מרתון ורצחת מחבלים עם קורנפלקס שופרסל אתה תצליח.
כניסה שנייה משהו שאתה חייב להצליח, זה הMILESTONE שלך.
כניסה שלישית התאבדות חכמה, אל תקפוץ מעל הפופיק, לך לפי ההרגשה ותשפר את השיא שעשית בכניסה השנייה.

סך הכל תחרות ראשונה אתה צריך לחשוב על 9/9 ולא על שום דבר אחר (דברי חוכמה של המאמן שלי)

לדעת מה יהיו הכניסות שלי

אם אתה רוצה לדעת מה הכניסות
תמיד יש לך את הנוסחא של ונדלר
a*b*0.033333333+a

a-משקל הסט
b- חזרות

ואני מסכים עם אליק לגבי הכניסות
ראשונה- משהו שאתה תצליח
שנייה- השיא שלך
שלישית -לשבור את השיא, אבל לא להגזים

מתערב שעד סוף השנה אני משלב אינסולין בסייקל, תופס?
מזה נותן ?
a*b*0.033333333+a

a-משקל הסט
b- חזרות

ראשונה- משהו שאתה תצליח
שנייה- השיא שלך
הנוסחה של וונדלר דווקא לא עבדה לי בבנץ ..

a*b*0.033333333+a

a-משקל הסט
b- חזרות

ראשונה- משהו שאתה תצליח
שנייה- השיא שלך
להשתמש בנוסחא בשביל לחשב RM1 ולתכנן עם זה כניסות ואימונים זה לא רעיון טוב לפי דעתי.
יש אנשים שלא מצליחים לתת סינגל עם קילו יותר מהRM3, ויש אנשים שטובים בסינגלים הרבה יותר מאשר ב3-5 חזרות.
המחשבון הזה נחמד למדוד התקדמות כשאתה לא עובד במשקלים שקרובים למקסימום.
בכל מקרה זאת דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית