הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט וSS

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
עוד מעט אני מתכוון להיכנס חזק לקרוספיט ורציתי גם על הדרך לנסות לראשונה את ה-SS ולהוסיף כמה פלטות למוט (לא בוער לי פי2-3 ממשקל הגוף, אבל עדיין). רציתי לדעת האם מישהו התנסה בשילוב כזה? אני מתכוון לשימור גם על אינטנסיביות במטקונים (לפחות 3 פעמים בשבוע) יחד עם התוכנית. זה תכנון ריאלי או שתקע מהר מאוד\לא אראה התקדמות כלל?
כמובן אם למישהו יש הצעה לשילוב אחר של קרוספיט יחד עם תוכנית כוח אשמח לדעת. ראיתי מספר כאלה בנעוצים אבל אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה.

אני לא מאמין בשילוב של שניהם יחד, התוכנית כוח הכי טובה לשילוב עם מטקונים לדעתי היא 5\3\1 בכל מקרה חודשיים שלשה של SS ואז מעבר ל5,3,1 ומטקונים הם נראים לי המתכונת הנכונה לקרוספיטר המתחיל (והרציני)

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין בשילוב של שניהם יחד, התוכנית כוח הכי טובה לשילוב עם מטקונים לדעתי היא 5\3\1 בכל מקרה חודשיים שלשה של SS ואז מעבר ל5,3,1 ומטקונים הם נראים לי המתכונת הנכונה לקרוספיטר המתחיל (והרציני)

כן, ראיתי בהרבה מקרים שאתה מעודד את השילוב ביניהם. אבל למיטב הבנתי ה 5,3,1 מתאימה למתאמן הבינוני-מתקדם מבחינת כוח ואני באזור הבינוני אני מניח. יש טעם להיכנס אליה? וכמה מטקונים היית אומר לשלב יחד איתה?
וד"א, ראיתי את הCFSB והיא נראית מאוד טוב. יש לך ניסיון איתה או למתאמנים שלך? (שוב, אני לא מעוניין להגיע למשקלי עתק, סה"כ מחפש למצוא באמת את עמק השווה בין הקרוספיט לאימוני כוח).

כן, ראיתי בהרבה מקרים שאתה מעודד את השילוב ביניהם. אבל למיטב הבנתי ה 5,3,1 מתאימה למתאמן הבינוני-מתקדם מבחינת כוח ואני באזור הבינוני אני מניח. יש טעם להיכנס אליה? וכמה מטקונים היית אומר לשלב יחד איתה?
וד"א, ראיתי את הCFSB והיא נראית מאוד טוב. יש לך ניסיון איתה או למתאמנים שלך? (שוב, אני לא מעוניין להגיע למשקלי עתק, סה"כ מחפש למצוא באמת את עמק השווה בין הקרוספיט לאימוני כוח).

לא מכיר CFSB
בקשר ל5\3\1 רשמתי לך שעדיף לדעתי לתת חודשיים-שלשה SS בלי מטקונים בכלל -> להתחזק ואז להתחיל 5\3\1 עם המטקונים. לא ייקרה כלום אם תשקיע חודשיים שלשה נטו בכוח, להיפך זה יקדם אותך ויעזור לך המון בהמשך.

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור. אני רק אטחן את זה קצת יותר, SS בשילוב עם מספר מטקונים בשבוע למיטב ידיעתך פשוט לא עובד\יעיל\מסוכן?

בסדר גמור. אני רק אטחן את זה קצת יותר, SS בשילוב עם מספר מטקונים בשבוע למיטב ידיעתך פשוט לא עובד\יעיל\מסוכן?

לא צריך לערבב חלב ובשר, מSS אנחנו רוצים להוציא את מירב הכוח בזמן הקצר ביותר שאפשר, כל מה שיפריע להתאוששות יפגע בהתקדמות. אני אישית לא ממליץ על SS ומטקונים. אפשר לקראת הסוף של הSS להתחיל לעשות יום קל באמצע וביום הקל לעשות איזה מטקון , אבל זה בשלב יותר מאוחר כבר

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור. אקח את מה שאמרת בחשבון.
תודה רבה אחי(:

איך בדיוק אתה משלב את ה-531 עם מטקונים ? תוכל לתת שבוע לדוגמא?

איך בדיוק אתה משלב את ה-531 עם מטקונים ? תוכל לתת שבוע לדוגמא?

ביומיים של הפלג גוף עליון (הרי אמור להיות לך יום של בנץ ויום של פרס) אפשר לעשות מטקונים (נגיד לנוח איזה 10 דקות אחרי הכוח ואז להתחמם למטקון ולבצע אותו)
ואפשר גם ביום "מנוחה"
נגיד יום ראשון סקוואט
יום שני בנץ + מטקון
יום שלישי מטקון
יום רביעי פרס + מטקון
יום חמישי דדליפט
שישי , שבת מנוחה.

או לחלק את זה איך שנוח, הקטע הוא שיש ביום של 5\3\1 תרגיל מרכזי עם כמה תרגילי עזר הוא מצויין כי אין כמה תרגילים מורכבים (כמו בSS) בעצימות גבוהה באותו יום, דרך אגב אפשר להוריד את התרגילי עזר, לעשות רק את המורכבים + מטקון. זה די תלוי ברמה של המתאמן.

Back
למעלה תחתית