הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Nose tork

ShogiBogi

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
Nose Tork\Amonia
רציתי לדעת אם יש לזה השפעות רעות לטווח הארוך\קצר ? מאיפה בד"כ מזמינים את זה ? יש איזה חברה מומלצת ?
תודה!

זה אמוניה וזה רעל, אם אתה מתכוון להסניף את זה כל אימון לפני כל סט זה מתכון למחלה אבל אם תסניף את זה פעם בכמה זמן לפני כניסה בתחרות או RM1 אז אין שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
זה אמוניה וזה רעל, אם אתה מתכוון להסניף את זה כל אימון לפני כל סט זה מתכון למחלה אבל אם תסניף את זה פעם בכמה זמן לפני כניסה בתחרות או RM1 אז אין שום בעיה.
מה פיתאום כל אימון, פעם בחודש חודשיים יכול לעשות משהו?

זה לא רעל ולא נעליים. אחרי התייעצות עם כמה גורמים (גם כאלו שלא קשורים לPL) - הסיכון היחידי הוא בשימוש רציף לטווח ארוך הוא פגיעה ושחיקה של הסינוסים, לא משהו פסיכי לגמרי.

לא הייתי ממליץ להשתמש כל אימון אבל לא הייתי מפחד מזה.

זה לא רעל ולא נעליים. אחרי התייעצות עם כמה גורמים (גם כאלו שלא קשורים לPL) - הסיכון היחידי הוא בשימוש רציף לטווח ארוך הוא פגיעה ושחיקה של הסינוסים, לא משהו פסיכי לגמרי.

לא הייתי ממליץ להשתמש כל אימון אבל לא הייתי מפחד מזה.

1. היכן משיגים את זה?
2. מה זה עושה בדיוק? תוכל לתאר את ההרגשה/השפעה? זה משהו רגעי, או תקף לדקות ארוכות?

1. היכן משיגים את זה?
2. מה זה עושה בדיוק? תוכל לתאר את ההרגשה/השפעה? זה משהו רגעי, או תקף לדקות ארוכות?

1. אתה מזמין את זה מ*אין לי לציין אתרים מחו"ל* LL (תמיד רציתי לרשום את זה במקום מנהל)
2. הדבר הזה חריף שמריחים אותו....זה כמו להסניף בנגיי או הג'ל לניקוי ידיים (מי שמכיר) רק שזה מיועד להסנפה.
החריפות סוג של מכניסה לך "כאפה למוח" (כך אנשים אומרים) וזה עוזר לך להיכנס לרייג'
זה חריף לרגעי לא שעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית