הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גריפרים

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
מעניין אותי לדעת אם מישהו פה משלב קצת עבודה עם גריפרים בנוסף לתוכנית ליפטינג?
אם כן איזה תוכנית?
מרגישים שזה פוגע בליפטינג?
אני לאחרונה חזרתי להתאמן עם גריפרים...מצליח לסגור את coc 2# גם בשמאל וגם בימין..ולא מרגיש שזה פוגע בשום דבר..
אני מתכוון להתחיל kta לגריפרים במטרה לסגור את coc 3# .
התוכנית כוללת 6 אימונים בשבוע, וכל אימון מאוד קצר.
מישהו התנסה בתוכנית?
המטרה היא רק לסגור את coc3# ... ולא לשפר אחיזה בדדליפט או משהו, מדובר בשני סוגי אחיזה שונים.

אני משלב עבודה עם גריפרים בנוסף לליפטינג.
אין שום סיבה בעולם שזה יפגע לך, ההפך.
בנוגע ל KTA לא התנסתי בה אך שמעתי המלצות רבות על התוכנית,מצאת אותה בחינם או בגרסת התשלום?
סוגר נכון לעכשיו HG 300 ל 3

• פותח/ת השרשור
זה דווקא כן יכול לפגוע בהתאוששות. .
בגריפרים אתה עובד על crush grip.וגם בלחיצות ( אתה אוחז את המוט הכי חזק שאתה יכול) .
אז גריפרים 6 ימים בשבוע + לחיצות 3 פעמים בשבוע....

זה דווקא כן יכול לפגוע בהתאוששות. .
בגריפרים אתה עובד על crush grip.וגם בלחיצות ( אתה אוחז את המוט הכי חזק שאתה יכול) .
אז גריפרים 6 ימים בשבוע + לחיצות 3 פעמים בשבוע....

למה לעבוד 6 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
בkta אתה מתאמן 6 פעמים בשבוע. .יכול לפצל כל אימון לשניים ואז יוצא 12 אימונים בשבוע..
כל האימון זה בעצם סינגלים של חזרות שליליות עם גריפרים שאתה לא מצליח לסגור וסינגלים (overcrush).
ומשלבים גם סינגלים עם רצועה ומשקולת..סינגלים עם טווח גדול יותר וכו

אני הפסקתי עם הגריפרים כי הבנתי שמתח+גריפרים+דדליפט- יעשה לך אימון יתר אחרי שבועיים וכאבים במפרקים. באופן כללי אפשר לשלב 3 אימוני גריפ עם 4 אימונים בחדר כושר(וזה אם אתה לא עוסק בשום אומנות לחימה\עבודה פיזית). STRONGMAN סחטיין יש לך אחלה אחיזה- אני כרגע סוגר את בCOC2 רק 4 פעמים(עכשיו ניסיתי)- וזה איזה שנה מאז שהפסקתי להתאמן בגריפרים ספציפית- הCRUSHGRIP ירד מ300 ל1 ל COC2 ל4... איזה ירידה ינעל העולם- שוב מתחיל אימוני גריפרים עשיתם לי חשק 😃)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית