הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מידע על חומרים מסוימים

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!!
הייתי רוצה לדעת מה אלה החומרים :
1) Methyl-1-Etiocholenolol-Epietiolanolone Alpha 1
2) Dymethazine
תודה 😃

תודה תום, מספר סוגיות נוספות:
1. אני נוסע לארהב למספר ימים , האם חוקי לקנות שם את המוצר? מה תוקף החוקיות בבדיקה אם וכאשר… בארץ?
2. האם החברות שמוכרות את החומר כמו החברה שקישרתי בשאלה מעלה - אמינות בכימיה ובמינון?
3. האם למטרותי שהן מיצוק גדילה מתונה באחוז שומן נמוך החומר ייתן לי תמורה הולמת?
4. האם תוכל להשוות את התמורה במינון שציינת לפרימו במינון בינוני או לאפיסטן…
5. אני מבין שתופעות הלוואי מינוריות , למרות זאת היית ממליץ על שילוב טסט ב trt או להשאיר זאת כאופציה פתוחה.
6. לא ציינת אטרופיה של האשך .. אני מבין ששימוש בפרניל לא רלוונטי ?
7. מכיר מישהו שהשתמש וחווה חוויות שאתה יכול לשתף אותי?
תודה וסליחה על החפירה
נראה לי שאם תשובותיך יהיו חיוביות באווירה הכללית , אביא את החומר ואנסה סייקל עוד שלשה חודשים.
תודה
  1. אתה בוודאי מבין שאני לא יכול לייעץ לך בנושא הכנסת חומרים לארץ. החומר אינו בפקודת הרוקחות.
  2. יש חברות אמינות. אני מכיר מספר מקורות לOstarine.
  3. Ostsrine חומר מעולה והייתי מריץ אותו עם טסט קצר ואפיסטן. הוא יהיה מאוד סינרגי.
  4. פחות מפרימו ואפיסטן אם המינון הוא 20mg/ed. האפקט ישתפר אם תמשוך ל-50mg אבל גם דיכוי הציר יחריף. העניין הוא שבשילוב עם AAS כאלה, מנגנון הפעולה השונה הופך אותו לתוספת מאוד איכותית לסטרואידים כמו אפיסטן ווינסטרול (בעלי היקשרות חלשה בלבד לרצפטור האנדרוגני).
  5. לא חובה לשלב טסט אם המינון הוא עד-25mg/ed למשך שמונה שבועות. העניין הוא שזה מעט אינדיבידואלי.
  6. הפגיעה בציר במינונים של 20mg/ed לתקופה מסויימת נמוכה מזו של אנאבר למשל. לא הייתי משלב פרגניל בסייקל של אנאבר סולו.
  7. מכיר כמה. Ostarine עובד והוא מאוד פופולרי אך לרוב כאלמנט משולב בסייקל חיטוב רך (ללא טרן למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית