הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאסל פארם

shaiamar10

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
הי
בין האבקות המובילות בארה"ב ביחד עם סליוקור
מה דעתכם על האבקה ?
ומה המחירים לדעכתם שצריך להיות לאבקות חלבון בארץ ?

הבנתי שרוב הטעמים של האבקה מצוינים.

הבעיה עם החברה הזאת זה שהם בחרו לייצר פחים של 4LB כשהפחים הסטנדרטים בכל החברות הם 5LB

ככה שכלכלית זה לא משתלם.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שרוב הטעמים של האבקה מצוינים.

הבעיה עם החברה הזאת זה שהם בחרו לייצר פחים של 4LB כשהפחים הסטנדרטים בכל החברות הם 5LB

ככה שכלכלית זה לא משתלם.
לצורך הענין יש יותר מנות הגשה למרות הכמות הכביכול מזערית יותר
והערך פר מנת הגשה הוא שווה

במידה והאבקה הזאת הייתה נמכרת בארץ במחיר של 270 לפח
זה מחיר טוב?

לא, כי כמו שאמרתי בהשוואה לכמות שיש בקופסה זה כמעט כמו מחיר של קופסת חלבון של חברה אחרת.

• פותח/ת השרשור
בעוד 3 חודשים מהיום יהיה.
קומבט 270 בטעמים וניל שוקלד ועוגיות
אסולט ב 150
קראטין ב פחות מ 100
וזה עדיין משתלם כלכלית מכיוון שיש 30-34 מנות הגשה. וזה זהה לשאר החברות למרות שיש בפועל 400 גרם פחות אבקת חלבון. ובכל מנת הגשה יש 25 גרם חלבון
לא, כי כמו שאמרתי בהשוואה לכמות שיש בקופסה זה כמעט כמו מחיר של קופסת חלבון של חברה אחרת.

כאחד שמכיר את שני החברות :
לשני החברות יש טעמים טובים.
אישית אני אוהב יותר את Cellucor.
מה שאני אוהב במאסל פארם זה הקזאין שלהם, הוא איכותי.

• פותח/ת השרשור
בכל אבקה ממוצעת של 5LB יש בממוצע 65-72 מנות הגשה.

אבקה ממוצעת בחול גם לא עולה לך 500 שקל ואתה לא צריך לשבור קופת חיסכון בשביל בכל זאת להתאמן ולקבל את התוצאות הטובות ביותר ... זאת חשיבה מיושנת .

כשאבקה ממוצעת תעלה לך כמו שתעלה בחול אתה לא תשאל אותי כמה סרבים יש בזה. אם אתה באמת רוצה לדבר על כמות סרבים, אז בוא נדבר בוא נדבר שבאופטימום אתה מקבל אמנם 73 סרבים ו-WPC, אבקה פשוטה בלי שום תוספות מסביב במילים אחרות חלב בצורה של אבקה לעומת קומבט שאתה מקבל 6 סוגי חלבון ומקסימום מהאבקה שלך ועם חומצות אמינו בפנים , אז אמנם קיבלת פחות סרבים אבל האם זה באמת משנה לך ?

אתה רוצה לקבל כמה שיותר מהאבקה שלך אז תבין שלכמות סרבים אין משמעות. זה לא קשור.

בעוד 3 חודשים מהיום יהיה.
קומבט 270 בטעמים וניל שוקלד ועוגיות
אסולט ב 150
קראטין ב פחות מ 100
וזה עדיין משתלם כלכלית מכיוון שיש 30-34 מנות הגשה. וזה זהה לשאר החברות למרות שיש בפועל 400 גרם פחות אבקת חלבון. ובכל מנת הגשה יש 25 גרם חלבון
סתם שאלה
מאיפה לך המידע שעוד 3 חודשים יהייה?
ביתניים אני לא צריכה אבקה כי אני בחיטוב ולא קשה לי להגיע לערכים אבל בעתיד אולי אצטרך והמחירים האלה נשמעים לי טוב 😃

סתם שאלה
מאיפה לך המידע שעוד 3 חודשים יהייה?
ביתניים אני לא צריכה אבקה כי אני בחיטוב ולא קשה לי להגיע לערכים אבל בעתיד אולי אצטרך והמחירים האלה נשמעים לי טוב 😃
את יודעת שאפשר להשיג את כל המוצרים האלו ב- 300 ש"ח במקום לשלם על כל אחד 300.
סתם שתדעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית