הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן יציאה של חומרי pct

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
יש לי חבר שהוא ספורטאי תחרותי שנבדק מדי פעם. הוא רוצה להתחיל סייקל ראשון (פרופיונאט) אבל לא יודע מה הזמני יציאה של חומרי הpct. הוא מוכן להתפשר על פיסיטי חלקי אבל לא יודע כמה זמן לוקח לכל דבר לצאת. הוא גם חפר בפורומים בחול ולא מצא מידע. האם למישהו יש מושג בנושא?
הוא רוצה לקחת כלומיד, כוריגון ורלוקספין (תחליף לנולבה, שלוקח לו מלא זמן לצאת).
תודה לעוזרים

אין סיבה שיחפשו לו שרידים של טמוקסיפן בדם. אם מחפשים זה סמים כגון קלן או אפדרין.

על כל מקרה במידה והוא ישתמש באוראליים יראו תפקודי כבד גבוהים. אם הסייקל יהיה ארוך יראו כולסטרול גבוה, פרולקטין במידת הצורך במידה והוא משלב עוד חומר וכדומה.

לכן, הדבר האחרון שהוא צריך לחשוש ממנו זה שרידים של נולבה או כלומיד.

טמוקסיפן ברשימה של WADA, משקולנים נתפסו כבר על שימוש והושעו, מניח שגם בענפים אחרים.

בדיקות דם זה די נדיר אגב, הנוהל זה שתן.

• פותח/ת השרשור
תודה. אשמח לעוד תשובות יותר בנוגע לזמן.
אשאל כאן עוד משהו במקום לפתוח עוד נושא, אשמח אם תעזור לי @Eyal .
זה בנוגע לתכנית אימון בזמן פיסיטי, אני יודע שמורידים נפחים וזמן אימון בזמן פיסיטי אבל אין לי עדיין הרבה נסיון בבניית תכנית לכן אני מפחד לפשל,התקדמתי המון בסייקל הזה, הסייקל הראשון שלי. מה דעתך על הלינארית? אני חושש שאולי זה יותר מידי נפח; אימון לינארית לוקח לי כשעה וחצי ובפיסיטי בטח יותר, שמעתי שבפיסיטי לא כדאי לעבור את השעה אימון ורצוי זמני מנוחה גדולעם יותר. מה דעתך על 3*3 כמו ss עם יום קל? אולי יש למישהו תשובה חד משמעית בנוגע לתכנית שעלי לעשות בפיסיטי?
משקלים נוכחים: 180*3 דדליפט
130*4*4 סקוואט
100*3*5 בנץ
67.5*3*5 פרס
100*2 פאורקלין לאחר אימון נפח עם 90. (קטע מוזר בפאורקלין לא חוויתי התקדמות בכלל, אלו משקלים גם לפני הסייקל)
והמשקלים עוד בעליה מאחר שנשאר לי שבוע וחצי לתת.

תודה. אשמח לעוד תשובות יותר בנוגע לזמן.
אשאל כאן עוד משהו במקום לפתוח עוד נושא, אשמח אם תעזור לי @Eyal .
זה בנוגע לתכנית אימון בזמן פיסיטי, אני יודע שמורידים נפחים וזמן אימון בזמן פיסיטי אבל אין לי עדיין הרבה נסיון בבניית תכנית לכן אני מפחד לפשל,התקדמתי המון בסייקל הזה, הסייקל הראשון שלי. מה דעתך על הלינארית? אני חושש שאולי זה יותר מידי נפח; אימון לינארית לוקח לי כשעה וחצי ובפיסיטי בטח יותר, שמעתי שבפיסיטי לא כדאי לעבור את השעה אימון ורצוי זמני מנוחה גדולעם יותר. מה דעתך על 3*3 כמו ss עם יום קל? אולי יש למישהו תשובה חד משמעית בנוגע לתכנית שעלי לעשות בפיסיטי?
משקלים נוכחים: 180*3 דדליפט
130*4*4 סקוואט
100*3*5 בנץ
67.5*3*5 פרס
100*2 פאורקלין לאחר אימון נפח עם 90. (קטע מוזר בפאורקלין לא חוויתי התקדמות בכלל, אלו משקלים גם לפני הסייקל)
והמשקלים עוד בעליה מאחר שנשאר לי שבוע וחצי לתת.

אהלן,

אגיד לך את דעתי וזה יהיה קצר וקולע.

במהלך הפיסיטי רצוי ואף חובה להרים כבד וחזק על מנת לשמר מקסימום שריר.

מכן והלאה אתה יכול לעבוד כל אשר עולה בך.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

אגיד לך את דעתי וזה יהיה קצר וקולע.

במהלך הפיסיטי רצוי ואף חובה להרים כבד וחזק על מנת לשמר מקסימום שריר.

מכן והלאה אתה יכול לעבוד כל אשר עולה בך.
הבנתי, זה בערך מה שקראתי כבר, זה כמו בחיטוב ממש רק קיבלתי את הרושם שאפילו יותר גרוע מבחינת התאוששות. אני מניח שאלך על 3*3 עם איזה יום קל, גם גם אימונים יהיו קצרים. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית