הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|מישהו מכיר את המותג הזה?

• פותח/ת השרשור alexss
  • פורסם בתאריך

alexss

משתמש פעיל
599
31
נק' מוניטין:
77
599
31
שלום,
רכשתי עכשיו 2 קוביות מגנזיום מח'ול והמותג הספציפי שרכשתי היה באופן יחסי יותר יקר מהאחרים פשוט קיבלתי עליו המלצות חמות מאוד על איכותו הגבוהה של המוצר ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הספציפי הזה או התנסה בו בעבר ויכול לתת לי חוות דעת עליו..

זה התמונה של המוצר:

0a2a9574469304d77c52172ccf1e3755.png

אגב יכול להיות שאין בכלל גם הבדלים בין סוגי המגנזיום וסתם שילמתי קצת יותר פשוט זה הפעם הראשונה שאני מזמין מגנזיום...

תודה לכולם!

כנראה שלא אז אתה הולך להיות שפן הניסיונות של הפורום 😉

• פותח/ת השרשור
המחיר בסדר דווקא

היו הרבה יותר זולים מזה זה היה היקר ביותר פר יחידה... אני מבין שלא הרבה אם בכלל אנשים מכירים את המוצר הנ"ל אז אני יהיה כמו שעוז אמר שפן ניסיונות וכשאקבל אעלה תמונות של המוצר ואתן חוות דעת על האיכות שלו מזווית הראייה שלי...

שמע אחי זה מגנזיום..כאילו..מה יכול להיות?
נראה לי ששילמת כמה שקלים יותר כי זה המגנזיום השתמשות בו באיזה אליפות עולם של התעמלות.

• פותח/ת השרשור
שמע אחי זה מגנזיום..כאילו..מה יכול להיות?
נראה לי ששילמת כמה שקלים יותר כי זה המגנזיום השתמשות בו באיזה אליפות עולם של התעמלות.

בגלל זה אני שואל פה אנשים שיש להם ניסיון עם מגנזיום האם יכול להיות הבדל בין האיכויות של המגנזיום...

בגלל זה אני שואל פה אנשים שיש להם ניסיון עם מגנזיום האם יכול להיות הבדל בין האיכויות של המגנזיום...
היה אצלנו בחור במכון שקנה שק של מגנזיום באיזה 100 שקל.
עבדו עליו..זה היה קמח או אבקת אפייה משהו מהסגנון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית