הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לגביי חומרים

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
יש לי שאלה בבקשה.
אני רואה שבפורומים בחול יש סייקלים ממש אחרים.וזה לא שאני מבין גדול חדש בתחום.ועוד מנסה ללמוד על חומרים אימונים ותזונה
אבל ראיתי למשל בפורום מזר
סייקל ראשון דיבול יודע שזה גרוע ביותר
ראיתי בעוד פורום זר סייקל ראשון הורמון גדילה.
מה דעתכם על זה ?
כמובן שאני נצמד לפורום הזה.
וכשאנסה זה יהיה טסט רפואי והכל הנלווה
בנוסף הייתי שמח ללינק של הסברים על כל המושגים שאתם מדברים פה
רצוי בעברית. תודה לעוזרים

יש לי שאלה בבקשה.
אני רואה שבפורומים בחול יש סייקלים ממש אחרים.וזה לא שאני מבין גדול חדש בתחום.ועוד מנסה ללמוד על חומרים אימונים ותזונה
אבל ראיתי למשל בפורום מזר
סייקל ראשון דיבול יודע שזה גרוע ביותר
ראיתי בעוד פורום זר סייקל ראשון הורמון גדילה.
מה דעתכם על זה ?
כמובן שאני נצמד לפורום הזה.
וכשאנסה זה יהיה טסט רפואי והכל הנלווה
בנוסף הייתי שמח ללינק של הסברים על כל המושגים שאתם מדברים פה
רצוי בעברית. תודה לעוזרים
לינק להסברים ומידע והשוואות בין סייקלים בפורומים שונים או אפילו בזה, כולם קשורים בדבר אחד והוא היכולת והנכונות שלך ללמוד כל מה שקשור בחומרים שאתה מתכוון לעשות בהם שימוש.
תיתקל בהרבה מאוד שטויות וחוסר אחריות בפורומים בחו"ל כמו גם בפורום הזה והדרך היחידה להבין וללמוד היא למידה עצמית ועצמאית.
קיימים הרבה מאוד קישורים בנעוצים וקיים כפתור חיפוש שיאפשר לך לעקוב בצורה מושכלת אחר מידע שנראה לך איכותי.
אף אחד לא לומד על סטרואידים באמצעות האכלה בכפית ואין בית ספר לסטרואידים. כל מי שחושב כך ימצא עצמו נטול הבנה גם בעתיד. אצל המשתמש הישראלי הממוצע זה נובע לרוב מתוך עצלות וכמעט תמיד חוזר כמו בומרנג כמתעוררות בעיות (סתם כך מאחר והשימוד תמיד פוגע בבריאות, או מאחר והוא מזיק לעצמו מחוסר ידע). למעשה המידה בה אפילו המשתמש המנוסה נטול הבנה בסיסית היא מדהימה.
אז לסיכום, כפתור חיפוש, נעוצים וללמוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית