ייעוץ לענף ספורט ספיציפי

digital

משתמש מתחיל
51
2
שלום ,
אני משחק טניס באופן מקצועי ולא הצלחתי למצוא תוכנית אימונים שתתאים לי ספיציפית לטניס ושלא תעמיס על הגוף.
האם יש בייעוץ אישי יועצים שמבינים בענף יוכלו למצוא לי תוכנית אימונים שתשפר לי מהירות , כוח , כוח מתפרץ בעצם שתיתן לי כל יתרון אפשרי באתלטיות . הבעיה היא שאני גם מתאמן כל יום כמה שעות אז האם תצליחו להתאים לי תוכנית שהגוף יוכל לעמוד בעומס שלה ועדיין שהשיפור יהיה גדול ?

שלום,

בהחלט נוכל להתאים לך תוכנית שתתמוך באימוני הטניס שלך. אתה רק תצטרך לפרט באופן הכי מפורט שאתה יכול מה בדיוק אתה מבצע בכל אימון בשבוע ולפי כך נבנה לך תוכנית (שכנראה נצטרך גם לעשות מעט התאמות תוך כדי הביצוע שלה כדי להגיע למצב שאתה מתאושש באופן אופטימלי בין האימונים).
קח בחשבון שתצטרך פה גם תמיכה תזונתית כי זה עובד יחדיו

• פותח/ת השרשור
שלום,
בהחלט נוכל להתאים לך תוכנית שתתמוך באימוני הטניס שלך. אתה רק תצטרך לפרט באופן הכי מפורט שאתה יכול מה בדיוק אתה מבצע בכל אימון בשבוע ולפי כך נבנה לך תוכנית (שכנראה נצטרך גם לעשות מעט התאמות תוך כדי הביצוע שלה כדי להגיע למצב שאתה מתאושש באופן אופטימלי בין האימונים).
קח בחשבון שתצטרך פה גם תמיכה תזונתית כי זה עובד יחדיו
אני מסיים בעוד חודש את התקופת תחרויות ואז אתחיל את הייעוץ אישי. אשמח אם תוכל לעזור לי מה לעשות בחודש הקרוב שבו אני אוכל להתאמן רק פעמיים בערך אימוני כוח בשבוע שהם בעיקר סטריט וורקאוט וגומיות בגלל שבחודש הקרוב לא יהיה לי מכון . אז מבחינת התזונה אני יכול לעשות חיטוב או שאני אאבד בעיקר מסת שריר ? מה אתה ממליץ לעשות בזמן הזה כשמבחינתי גם מסה נקייה זה מצוין אבל אני מפחד לעלות בשומן דבר שהוא קריטי בטניס

אם תעשה חיטוב ותעשה את האימונים שציינת, הסיכוי נמוך שתאבד מסת שריר כל עוד הגרעון הקלורי לא יהיה חריף ואתה תאכל מספיק חלבון.
העלאה במסת השריר עם האימונים שציינת תהיה איטית ומייגעת. בנוסף, בחודש לא תראה תוצאות ויזואליות משמעותיות מבחינת העלאה במסת השריר. מומלץ להעלות במסת השריר לפחות 4-6 חודשים.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה חיטוב ותעשה את האימונים שציינת, הסיכוי נמוך שתאבד מסת שריר כל עוד הגרעון הקלורי לא יהיה חריף ואתה תאכל מספיק חלבון.
העלאה במסת השריר עם האימונים שציינת תהיה איטית ומייגעת. בנוסף, בחודש לא תראה תוצאות ויזואליות משמעותיות מבחינת העלאה במסת השריר. מומלץ להעלות במסת השריר לפחות 4-6 חודשים.
לא ציינתי שאני לא מתחיל אני כבר שנה במכון הייתי והחודש הזה הוא רק חודש שבו אני עובר דירה ויש לי תקופת תחרויות ולכן חבל לי לשלם למכון על חודש שבו אני כמעט לא אתאמן , ברור לי שלא מתפתחים מהאימונים שאני עושה כרגע הם רק תחליף כדי לשמור את המסת שריר בחודש הקרוב

שאני לא מתחיל אני כבר שנה במכון
הוותק שלך בחד״כ לא משנה אם אתה מתחיל או לא. אדם יכול להיות גם 10 שנים בחד״כ ועדיין להיות מתחיל. הרמת אימון שלך משתנה בהתאם להתאוששות שלך בחד״כ והעלאה במשקלי העבודה (וכך גם מתאימים תוכניות אימון בהתאם).

Back
למעלה תחתית