עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת שאני לא מבין מה הקטע בהודעות מהסוג הזה. זה יותר נראה כמו הודעה כאילו אתה בה ומנסה לפרסם פה איזה שהיא חברה. מה אם תמונה ? לפני ואחרי שנדע בדיוק ממה אתה מבסוט מה התוצאה ? מה זה עוזר לנו פה שמישהו בה ורושם שהוא מבסוט מסוס מסטרון ו NPP ? את מי זה מעניין ? אם כבר אז תפרסם תמונה של השינוי.. תפרסם מינונים.. וסייקלים קודמים וחוות דעת בסיום הסייקל ותמונה. TOM פתח לא מזמן פוסט במיוחד בשביל שלא יהיה פה את הודעות מהסוג הזה כי זה לא מעניין את אף אחד. זה כמו שבה עלי מישהו במכון ואומר לי שמע אחי לפני שבוע התחלתי דיבול של ******* ואני עף באימונים מרגיש אותו ממש חזק נו ו ?אני בסייקל של קינג פארמה ,
סוס מסטרון וnpp
אני מרגיש את הסוס שלהם במיוחד חבל על הזמן ,
מומלץ...
בתכלס אתה צודק, אבל אם להיות ישרים אני לא זוכר שראיתי אף תמונה שהעלית... 🙄באמת שאני לא מבין מה הקטע בהודעות מהסוג הזה. זה יותר נראה כמו הודעה כאילו אתה בה ומנסה לפרסם פה איזה שהיא חברה. מה אם תמונה ? לפני ואחרי שנדע בדיוק ממה אתה מבסוט מה התוצאה ? מה זה עוזר לנו פה שמישהו בה ורושם שהוא מבסוט מסוס מסטרון ו NPP ? את מי זה מעניין ? אם כבר אז תפרסם תמונה של השינוי.. תפרסם מינונים.. וסייקלים קודמים וחוות דעת בסיום הסייקל ותמונה. TOM פתח לא מזמן פוסט במיוחד בשביל שלא יהיה פה את הודעות מהסוג הזה כי זה לא מעניין את אף אחד. זה כמו שבה עלי מישהו במכון ואומר לי שמע אחי לפני שבוע התחלתי דיבול של ******* ואני עף באימונים מרגיש אותו ממש חזק נו ו ?
תסיים תסייקל ותן פה פירוט מדויק לגבי הכל.
https://www.lbs.co.il/threads/55620/