הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע סייקל של קינג פארמה

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני בסייקל של קינג פארמה ,
סוס מסטרון וnpp
אני מרגיש את הסוס שלהם במיוחד חבל על הזמן ,
מומלץ...

אני בסייקל של קינג פארמה ,
סוס מסטרון וnpp
אני מרגיש את הסוס שלהם במיוחד חבל על הזמן ,
מומלץ...
באמת שאני לא מבין מה הקטע בהודעות מהסוג הזה. זה יותר נראה כמו הודעה כאילו אתה בה ומנסה לפרסם פה איזה שהיא חברה. מה אם תמונה ? לפני ואחרי שנדע בדיוק ממה אתה מבסוט מה התוצאה ? מה זה עוזר לנו פה שמישהו בה ורושם שהוא מבסוט מסוס מסטרון ו NPP ? את מי זה מעניין ? אם כבר אז תפרסם תמונה של השינוי.. תפרסם מינונים.. וסייקלים קודמים וחוות דעת בסיום הסייקל ותמונה. TOM פתח לא מזמן פוסט במיוחד בשביל שלא יהיה פה את הודעות מהסוג הזה כי זה לא מעניין את אף אחד. זה כמו שבה עלי מישהו במכון ואומר לי שמע אחי לפני שבוע התחלתי דיבול של ******* ואני עף באימונים מרגיש אותו ממש חזק נו ו ?
תסיים תסייקל ותן פה פירוט מדויק לגבי הכל.
https://www.lbs.co.il/threads/55620/

באמת שאני לא מבין מה הקטע בהודעות מהסוג הזה. זה יותר נראה כמו הודעה כאילו אתה בה ומנסה לפרסם פה איזה שהיא חברה. מה אם תמונה ? לפני ואחרי שנדע בדיוק ממה אתה מבסוט מה התוצאה ? מה זה עוזר לנו פה שמישהו בה ורושם שהוא מבסוט מסוס מסטרון ו NPP ? את מי זה מעניין ? אם כבר אז תפרסם תמונה של השינוי.. תפרסם מינונים.. וסייקלים קודמים וחוות דעת בסיום הסייקל ותמונה. TOM פתח לא מזמן פוסט במיוחד בשביל שלא יהיה פה את הודעות מהסוג הזה כי זה לא מעניין את אף אחד. זה כמו שבה עלי מישהו במכון ואומר לי שמע אחי לפני שבוע התחלתי דיבול של ******* ואני עף באימונים מרגיש אותו ממש חזק נו ו ?
תסיים תסייקל ותן פה פירוט מדויק לגבי הכל.
https://www.lbs.co.il/threads/55620/
בתכלס אתה צודק, אבל אם להיות ישרים אני לא זוכר שראיתי אף תמונה שהעלית... 🙄

• פותח/ת השרשור
אוקי , אעלה תמונה בקרוב שלי לכל הסקרנים שביניכם 😃,
מינונים : 750 מג סוס
npp 300 מג
מסטרון 450 מג
שוקל 101 קילו 12 אחוז שומן ,185
סייקל 8 לערך .
אני לא מנסה לפרסם שום חברה פשוט מעדכן שאני נמצא בסייקל שלהם יש קצת מים בבטן מהסוס המטרה היא חיטוב מרגיש המון כוח אני בשבוע החמישי של הסייקל מתכנן את הסייקל עוד חודשיים , אני אוכל 250 גרם פחמימה 220 גרם חלבון ו80 גרם שומן , אירובי 4 פעמים בשבוע אחרי אימון מסיבי 40 דקות ,משתמש במולטי ויטמין של אופטימן , עד עכשיו עליתי 2 קילו אני תמיד עולה בסייקלים גם אם אני לא יאכל פחמימה בכלל גנטיקה ולהערכתי זה מים ,
אלכס נראה מעולה חטוב כמו שצריך .

הנוזלים רק מעצבנים אותי ,
הנוזלים הם מהnpp ?היה לי ויכוח עם חבר שטען שהnpp לא מעלה בכלל נוזלים אמרתי לו שדקה זה דקה ,
הnpp לא מעלה נוזלים כמו הארוך אבל מעלה נוזלים בלי ספק בכלל ,
האם הנוזלים מהסוסטנון או מהדקה קצר ??? אני שוקל להפסיק עם הnpp בגלל הנוזלים ולהמשיך רק עם המסטרון והסוס המטרה כמובן חיטוב , אני בדיאטה די טובה

בנוסף אני שוקל להוסיף אפדרין לסייקל כדי למקסם את החיטוב,
האם אפשרי לשלב אותו עם התוסף Q10 שאני לוקח כדי להוריד את לחץ הדם בזמן הסייקל?

אשמח אם תעשו סדר בעניין .

נערך לאחרונה:
לגבי הנוזלים, בהחלט תיתכן ספיחת נוזלים עם npp. מעבר לכך, כפי שכבר ציינתי נתקלתי כבר בשני מוצרים שמכילים methyl-androstandiole, חומר שמעלה מאוד בנוזלים ומוסיף אפקט של תופעות אסטרוגניות שלא אמור להיות קיים בצורה משמעותית עם npp. אני כמעט משוכנע שה-npp של קינג פארמה לא מכיל את המרכיב הזה.
אני מסכים שנכון להיום החומרים של החברה שהיא יחסית חדשה בשוק מתגלים כהצלחה. אני יודע שאין לך שום אינטרס לקדם את החברה, גם לי אין.
אין בעיה להוסיף אפדרין ל-q10.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית