הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Yohimbine HCL

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
סופסוף נקרתה בדרכי הזדמנות לדייור ישיר מ NY.
שלוש שאלות:
1. מישהו יודע האם ואיפה ניתן לרכוש יוהימביין 'טוב' אבל בחנות ולא במשלוח בדואר פנים ארה"ב?
2. הבנתי שיש שני מופעים עיקריים של החומר הזה - (i) בגירסה צמחית, (ii) כימי 'טהור'. אמור להיות הבדל משמעותי
3. היה ומישהו מביא עבורי במזוודתו, יש איזהשהו סיכון מבחינת המכס/גורם אחר?

הרבה תודה

1. GNC/vitamin shoppe
2. נכון בהרחבה אפשר לקרוא במאמר עליו בפורטל
3. לא שידוע, שישמור קבלה למקרה הצורך.

• פותח/ת השרשור
תודה משה.
האמת שאני פחות מודאג מענין העלות (ע"ע קבלה), אלא יותר מבעיה פוטנציאלית (?) ביחס לעובדה שזהו חומר שאסור למכירה בארץ.

* אחפש תמאמר. לא שמתי לב שיש בנושא תוספים

זה בנושא סטרואידים ותרופות
בקשר ללא חוקי אנשים הכניסו ליפו 6 כמו מים, לא עושים עם זה בעיה אנשים במכס לא יודעים מה חוקי ומה לא אם תזמין 1000 כדורים אולי כן יעשו משהו ברגע שזה קופסה שניים זה שטויות.

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בהתחלה בנושא "תוספים" ושם אין הרחבה, אבל כרגע מצאתי לפי הפנייתך.
מקווה שימכרו גם בחנויות שם במחירים היפים שראתי קודם בנט (10$ ל 90 קפסולות) כך שלא יוותרו לי יותר תרוצים בעניין הצמיגים.

תודה רבה

ברגע שזה קופסא ויש קבלה מויטמין שופ/GNC ואתה אומר שזה תוסף תזונה אין בעיה
אם תביא הרבה כבר זה יעורר חשד של יבוא או שזה לא באמת תוסף תזונה ואתה אולי מנסה להבריח אקסטזי במסווה של תוספים/MNM למשל

• פותח/ת השרשור
אולי תנסה להזמין מ BB.COM למלון או לאיפה שה"דוור" שלך נמצא
כי לפי מה שראיתי זה לא החומר הנקי זה בארק לרוב
וה HCI אני לא יודע מה זה אבל מבחינת המינון, כל טבליה 2.5 מ"ג זה כמו ב HCL
אבל אם זה לא HCL אז זה כנראה לא זה.

• פותח/ת השרשור
הם בהחלט רשמו HCi וכך גם בכל שאר המוצרים שמוצגים שם...
אגב, זה בדיוק המותר שצירפת את תמונתו בכתבה בפורטאל : ))

בדקתי בGNC, הם מחזיקים רק את ה bark

אזמין את זה...מקווה שזה בסדר

• פותח/ת השרשור
זה אכן מוזר... ועוד יותר מוזר שזו "טעות" שחוזרת על עצמה בכל המקומות והמוצרים כשאתה מחפש את המוצר בגירסת HCL

כנראה סתם טעות הקלדה כי l קטנה נראה כמו I גדולה, ב BB.COM דרך אגב אותו המוצר עולה 10$ ויש שם מבצע של 2+1 במתנה עם קופון הנחה של 10% יצא משהו כמו 18$ ל3 קופסאות = 6$ לקופסה בזמן שאתה משלם בויטמיני שופ 12$ לקופסה 1.

על התווית הם גם רושמים HCI איזה הזוי
vitadigest_2059_315417283

אודה לך אם תוכל לפרט קצת
אני מסכים איתו בעניין, זמני הצריכה של החומר לא נוחים בכלל צריך לשמור על כל מיני חוקים מעצבנים של צום (יש יותר בפירוט במאמר בפורטל).
מה גם שאין איתו מרץ כמו עם אפדרין וההאימונים עם יהומבין בדרך כלל קשים כי זה מופנה לאחוזי שומן נמוכים, מה גם שלא סבלתי את התופעת לוואי של העיקצוצים בכל הגוף.
לאור מנהל אתר כאן מהאתר הייתה פריחה מהחומר, בכל מקרה כל אחד לגופו הוא.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתו בעניין, זמני הצריכה של החומר לא נוחים בכלל צריך לשמור על כל מיני חוקים מעצבנים של צום (יש יותר בפירוט במאמר בפורטל).
מה גם שאין איתו מרץ כמו עם אפדרין וההאימונים עם יהומבין בדרך כלל קשים כי זה מופנה לאחוזי שומן נמוכים, מה גם שלא סבלתי את התופעת לוואי של העיקצוצים בכל הגוף.
לאור מנהל אתר כאן מהאתר הייתה פריחה מהחומר, בכל מקרה כל אחד לגופו הוא.

אני מתכנן לקחת אותו רק בבוקר, במקרים שאצליח לארגן לי אימון אינטרוולים על תחילת היום.
אני מקווה/מניח שב "אימון" אתה מתכוון לאנארובי, ולכן לא ברור לי מה משמעות "קשים".
רצים, מזיעים. וזהו

* אם אני לא טועה, החוקרים לא סגורים על הענין, אבל עד כמה ממה שהבנת החומר הזה מחייב נטילה רצופה ולא מקוטעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית