יעוץ בנוגע לתוספי תזונה

Ziv Aricha

משתמש מתחיל
140
23
אני שוקל להתחיל יעוץ אישי בקרוב.
האם אתם מייעצים גם בנוגע לתוספי תזונה?
(אני זוכר שקראתי איפשהו בפורום שאתם לא, אבל משום מה לא מוצא איזכור לזה עכשיו)
אני מאוד מתלבט האם לקנות גיינר או אבקת חלבון.
אני מאוד מתקשה לאכול את כמות האוכל שאני צריך (לא פוסל את האפשרות שזה בגלל תפריט לא טוב). אני נהיה שבע מהר מאוד.
ומכאן נובע המחשבה על גיינר.
מצד שני זה מאוד מאוד מאוד מאוד יקר...
וקראתי בכל מיני מקומות שעדיף לקנות אבקת חלבון ולעשות איתה סוג של גיינר... השאלה אם אפשר לייצר ככה משהו מאוזן(אם מניח שלדחוף גלידה לבפנים לא יוסיף הרבה חוץ משומנים, ולדחוף קוקוס או אורז לתוכו לא נשמע לי מדהים חח)

נערך לאחרונה:
תלוי מה המטרה שלך.

אם אתה הולך לעשות חיטוב תקנה אבקת חלבון.

אם אתה רוצה לעלות במשקל ולבנות מסת שריר תקנה גיינר.

לגבי איזה אבקות יש לך אשכול חוות דעת על מוצרים. חפש אותו ותבחר מה שנראה לך.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא מסה כמובן...
מכיר תהבדלים ומכיר את האשכול...
האם זה ישים לקחת אבקת חלהון וליצור איתה גיינר מאוזן? וכשאני אומר מאוזן אני מתכוון יחסי חלבון פחמימה שומן כמו שצריך...
והאם אתם יכולים לעזור עפ זה במידה ואני לוקח יעוץ אישי

האם אתם מייעצים גם בנוגע לתוספי תזונה?
אם הם חוקיים אז כן. השאלה אבל אם אתה צריך אותם מלכתחילה.
האם לקחת גיינר או אבקת חלבון תלוי נטו בתפריט היומי שלך ולרוב גם במטרה.
גיינר אכן לוקחים במקרה שאתה צריך השלמה קלורית והתפריט שלך לא מספק אותך. אבל לרוב אנשים פונים לגיינר כי התפריט שלהם מלכתחילה לא מסודר ולכן הם מרגישים גם ש״קשה״ להם לאכול (כי הם גם בין היתר לא מעלים את הקלוריות בהדרגה ומנסים לאכול כמו אווז מפוטם).
בגדול יש מעט מאוד אנשים שנמצאים בייעוץ אישי שצורכים גיינר יחד עם התפריט שלהם. רובם לא צריכים את זה ואלו שכן צריכים מתקרבים לכמות קלוריות דיי גבוהה ולכן כבר אין ברירה (אזור ה 4000 קל׳)

• פותח/ת השרשור
אווז מפוטם נשמע כמו תאור מדוייק לאיך הרגשתי כשניסיתי להעלות את כמות האוכל....
וזה לא היה בהדרגה.

תודה רבה משה!

לגבי השאלה שלך האם כדאי לקחת אותם התשובה היא כזאת - אבקת חלבון וגיינר זה כמו אוכל רגיל, אין שם שום טריקים וקיצורים שיעשו אותך שרירי יותר ואין לך ממה לפחד לקחת אותם. הדבר היחיד ששונה בהם מאוכל רגיל זהו הריכוז של החלבונים באבקת חלבון והריכוז של הפחמימות והחלבונים בגיינר. במקרה שאתה לא צורך 1.5 עד 2 גרם חלבון לכל ק"ג בגופך עליך לקחת אבקת חלבון. או במקרה של גיינר, אם אתה במסה ואתה לא מגיע ללפחות 500 קלוריות יותר מרף התחזוקה שלך, עלייך לשתות גיינר.

לגבי השאלה שלך האם כדאי לקחת אותם התשובה היא כזאת - אבקת חלבון וגיינר זה כמו אוכל רגיל, אין שם שום טריקים וקיצורים שיעשו אותך שרירי יותר ואין לך ממה לפחד לקחת אותם. הדבר היחיד ששונה בהם מאוכל רגיל זהו הריכוז של החלבונים באבקת חלבון והריכוז של הפחמימות והחלבונים בגיינר. במקרה שאתה לא צורך 1.5 עד 2 גרם חלבון לכל ק"ג בגופך עליך לקחת אבקת חלבון. או במקרה של גיינר, אם אתה במסה ואתה לא מגיע ללפחות 500 קלוריות יותר מרף התחזוקה שלך, עלייך לשתות גיינר.
שים לב לתאריך האחרון של הנושאים שאתה מגיב בהם. הקפצת כרגע אשכול מלפני 4 חודשים

Back
למעלה תחתית