הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה ללא פגיעה באירובי

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אלו חומרים ניתן לקחת למסה שלא יפגעו ביכולת האירובית.רק ללא בולדנון כי השתמשתי בו רוב הפעמים והגוף אני מאמין כבר לא יושפע כל כך ממנו

אלו חומרים ניתן לקחת למסה שלא יפגעו ביכולת האירובית.רק ללא בולדנון כי השתמשתי בו רוב הפעמים והגוף אני מאמין כבר לא יושפע כל כך ממנו
בולדנון מעלה ריכוז כדוריות דם אדומות ע"י גירוי EPO, זה מסייע לקרדיו אך בסופו של דבר גם מביא לעלייה בלחץ הדם שמחרבת אותו. אני לא אמליץ על EPO מסיבות ברורות ואחרות.
טורינבול יכול לסייע, לפחות לחלק מהמשתמשים. אספירין עלול לסייע לפני אירובי, למרות שאני לא בטוח שיתאים ל-MMA.
אמפיתמינים מסייעים לטווח קצר, אפדרין למשל עוזר לחלק מהמשתמשים (עבורי ב-bjj).
באופן כללי סטרואידים תורמים הרבה בהיבטים רבים של אומנויות לחימה, קרדיו לא ממש אחד מהם.

לא מבין כלום בסייקלים, אבל כל עליה במסה תפגע לך ביכולת האירובית בגלל העליה במשקל. הפרש של 2 קילו בריצה מורגש מאוד, כנ'ל ברכיבה בעיקר בעליות

ווינסטרול + טסט לדעתי תשפר את היכולת
ממש אבל ממש לא!!! לאפך יפגע מאוד. רוב החומרים כן פוגעים בסיבולת לב רעה. אפשר לעשות סייקל לעליה במאסה שיכלול כמה חומרים לדוגמה (מינון נמוך של טסט ככל האפשר אבל שיתן תוצעה במאסה.+בולדנון+טורינאבול) ובשביל לשמור על סיבולת לב רעה תצטרך לישמור על אירובי קבוע ובמקביל לקחת גם כמה דברים יש תוסף Q10 כך אותו במינון גבוה מאוד עוזר! אספירין קרטיה 100 מלגרם אחרי כל ארוחת בוקר. וכמובן שאפשר לשלב אפדרין או MDAA אם קפאין באימונים + טהורין ובתה אלנין. בסייקל כזה תצליח ליגדול לא רע ביכלל וגם תשמור על סיבולת טובה באירובי בשילוב של התוספים האלה שרשמתי ושאר ירקות.

ממש אבל ממש לא!!! לאפך יפגע מאוד. רוב החומרים כן פוגעים בסיבולת לב רעה. אפשר לעשות סייקל לעליה במאסה שיכלול כמה חומרים לדוגמה (מינון נמוך של טסט ככל האפשר אבל שיתן תוצעה במאסה.+בולדנון+טורינאבול) ובשביל לשמור על סיבולת לב רעה תצטרך לישמור על אירובי קבוע ובמקביל לקחת גם כמה דברים יש תוסף Q10 כך אותו במינון גבוה מאוד עוזר! אספירין קרטיה 100 מלגרם אחרי כל ארוחת בוקר. וכמובן שאפשר לשלב אפדרין או MDAA אם קפאין באימונים + טהורין ובתה אלנין. בסייקל כזה תצליח ליגדול לא רע ביכלל וגם תשמור על סיבולת טובה באירובי בשילוב של התוספים האלה שרשמתי ושאר ירקות.
אלכס אני לא מיתווכח איתך אבל מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה?

אלכס אני לא מיתווכח איתך אבל מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה?
למעשה זה מאוד אינדיבידואלי. לא קיימים מחקרים שהראו שסטנזולול משפר קרדיו. ייתכן שהשיפור בכח שמעניק ווינסטרול מאוד תומך בריצות קצרות ועצימות.
גם בהתייחס לטורינאבול לא קיימים מחקרים התומכים בעובדת היותו משפר ביצועי קרדיו, למען האמת ההיפך הוא הנכון, קיימים מחקרים מאוד מרחיבים המדגימים בדיוק את ההיפך. ועדיין כל הנבחרת המזרח גרמנית השתמשה בטורינאבול לשיפור ביצועים.
למעשה גם בהתייחס לבולדנון, עובדת היותו משפר ביצועי קרדיו באמצעות נשיאת החמצן העדיפה עקב הגברת צפיפות כדוריות דם אדומות מוטלת בספק, גם אנדרול מעלה ספירת כדוריות דם אדומות. אני לא מכיר אדם אחד שמשתמש באנדרול לשיפור הקרדיו...
מה שאני מנסה להסביר זה שעל פעולה חיובית לכאורה לתמיכה בשיפור הקרדיו לסטרואידים אנבוליים גם לא מעט השפעה שלילית על המערכת הקרדיו-וסקולרית, לכן בכל סטרואיד שהזכרתי בתגובתי הקודמת רשמתי "עלול" ו-"בקרב משתמשים מסויימים".
מעבר לכך, מציע לכולם להפסיק לזרוק "אני מכיר מישהו" ו-"מלא משתמשים במכון". אף אחד לא מכיר מספיק "מישהו" וניסיון להסיק מסקנות מדוגמאות פרטיות הוא אחד האמצעים השגויים ביותר. דוגמא פרטית לעיתים סותרת, נדיר שמוכיחה תופעה (אולי את הקיום שלה).

מכרו להם אנבאר מזוייף היה בפנים ויני 😉
הם משתמשים בעיקר ב-GH כי הוא לא נתפס בבדיקות ובעוד מספר מצומצם של חומרים שיש להם אסטר קצר ושהוא לא נשאר בדם הרבה זמן עד הבדיקה. ובעבר הרחוק שאתה מדבר עליו כל מה שהמאמן שלהם היה אומר לקחת הם היו לוקחים. היום הם קצת יותר חכמים. כמו שאתה רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית