עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בולדנון מעלה ריכוז כדוריות דם אדומות ע"י גירוי EPO, זה מסייע לקרדיו אך בסופו של דבר גם מביא לעלייה בלחץ הדם שמחרבת אותו. אני לא אמליץ על EPO מסיבות ברורות ואחרות.אלו חומרים ניתן לקחת למסה שלא יפגעו ביכולת האירובית.רק ללא בולדנון כי השתמשתי בו רוב הפעמים והגוף אני מאמין כבר לא יושפע כל כך ממנו
לא מבין כלום בסייקלים, אבל כל עליה במסה תפגע לך ביכולת האירובית בגלל העליה במשקל. הפרש של 2 קילו בריצה מורגש מאוד, כנ'ל ברכיבה בעיקר בעליותאלו חומרים ניתן לקחת למסה שלא יפגעו ביכולת האירובית.רק ללא בולדנון כי השתמשתי בו רוב הפעמים והגוף אני מאמין כבר לא יושפע כל כך ממנו
ממש אבל ממש לא!!! לאפך יפגע מאוד. רוב החומרים כן פוגעים בסיבולת לב רעה. אפשר לעשות סייקל לעליה במאסה שיכלול כמה חומרים לדוגמה (מינון נמוך של טסט ככל האפשר אבל שיתן תוצעה במאסה.+בולדנון+טורינאבול) ובשביל לשמור על סיבולת לב רעה תצטרך לישמור על אירובי קבוע ובמקביל לקחת גם כמה דברים יש תוסף Q10 כך אותו במינון גבוה מאוד עוזר! אספירין קרטיה 100 מלגרם אחרי כל ארוחת בוקר. וכמובן שאפשר לשלב אפדרין או MDAA אם קפאין באימונים + טהורין ובתה אלנין. בסייקל כזה תצליח ליגדול לא רע ביכלל וגם תשמור על סיבולת טובה באירובי בשילוב של התוספים האלה שרשמתי ושאר ירקות.ווינסטרול + טסט לדעתי תשפר את היכולת
אלכס אני לא מיתווכח איתך אבל מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה?ממש אבל ממש לא!!! לאפך יפגע מאוד. רוב החומרים כן פוגעים בסיבולת לב רעה. אפשר לעשות סייקל לעליה במאסה שיכלול כמה חומרים לדוגמה (מינון נמוך של טסט ככל האפשר אבל שיתן תוצעה במאסה.+בולדנון+טורינאבול) ובשביל לשמור על סיבולת לב רעה תצטרך לישמור על אירובי קבוע ובמקביל לקחת גם כמה דברים יש תוסף Q10 כך אותו במינון גבוה מאוד עוזר! אספירין קרטיה 100 מלגרם אחרי כל ארוחת בוקר. וכמובן שאפשר לשלב אפדרין או MDAA אם קפאין באימונים + טהורין ובתה אלנין. בסייקל כזה תצליח ליגדול לא רע ביכלל וגם תשמור על סיבולת טובה באירובי בשילוב של התוספים האלה שרשמתי ושאר ירקות.
לדעתי 100 מטר ריצה הוא לא ספורט "אירובי" אלא נחשב למקצה "כוח" ...אולי לשם זה ויני מתאים ...מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה
למעשה זה מאוד אינדיבידואלי. לא קיימים מחקרים שהראו שסטנזולול משפר קרדיו. ייתכן שהשיפור בכח שמעניק ווינסטרול מאוד תומך בריצות קצרות ועצימות.אלכס אני לא מיתווכח איתך אבל מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה?
מכרו להם אנבאר מזוייף היה בפנים ויני 😉אלכס אני לא מיתווכח איתך אבל מדוע בן גונסון ואצנים נוספים ניתפסו עם וונסטרול במיקצה ריצה?