ייעוץ יהוימבין

בתור אחד שיש לו ומשתמש ביהומבין הוא מצריך הרבה עבודה אם אתה שותה בבוקר אתה צריך לחכות איזה שעתיים-שלוש ואז רק אתה יכול להכניס משהו לפה
והכי אידאלי זה לעשות אירובי (אינטרוולים זה יהיה מצוין או פרוטקול שומן עיקש של לייל)
ואם אתה לוקח את זה באמצע היום אתה צריך לחכות שלוש שעות לפני הלקחיה ואז עוד 2 אחרי הלקיחה
קיצר אני לא כל כך ממליץ עליו אם אתה יכול תלך על קלן
וכמובן אם אתה על אחוז שמון גבוה הוא בקושי משפיע יהומבין הוא טוב למי שעל 10% אחוז שומן ורוצה לרדת עוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אמרת שאתה מעל 15% שומן?
אני כבר 15 א"ש אני יורד כמו מטורף. אני ב-PSMF אני יורד כמעט 8 קילו שומן בחודש ובקרוב אני מתחיל UD 2 שאני אתקע ב 12 א"ש

אני לוקח המון תוספים שיעזרו לי לשמור על השריר ועושה את המקסימום שאני יכול ומשלב אירובי בוקר

אני הייתי בהמון חיטובים בחיים שלי אני יודע מה אני עושה אתה לא צריך לזלזל בי אני מכיר את הגוף שלי טוב טוב

ואני מזמין עכשיו יהוימבין כי עד שיגיע לי יקח מלא זמן. מבין ?
בתור אחד שיש לו ומשתמש ביהומבין הוא מצריך הרבה עבודה אם אתה שותה בבוקר אתה צריך לחכות איזה שעתיים-שלוש ואז רק אתה יכול להכניס משהו לפה
והכי אידאלי זה לעשות אירובי (אינטרוולים זה יהיה מצוין או פרוטקול שומן עיקש של לייל)
ואם אתה לוקח את זה באמצע היום אתה צריך לחכות שלוש שעות לפני הלקחיה ואז עוד 2 אחרי הלקיחה
קיצר אני לא כל כך ממליץ עליו אם אתה יכול תלך על קלן
וכמובן אם אתה על אחוז שמון גבוה הוא בקושי משפיע יהומבין הוא טוב למי שעל 10% אחוז שומן ורוצה לרדת עוד
אני עושה אירובי בוקר דופק 140 עם קפאין הליכה מהירה על בטן ריקה מיד אחרי האירובי לוקח סקופ חלבון עם BCAA וגלומטין

אף אחד לא מזלזל בך , אך המידע שיש לך בראש לא הכי נכון בעולם , אתה לא יורד 8 קילו בחודש כמעט רק שומן אתה יורד מלא שריר שום תוספים לא ימנעו את זה לא BCAA ולא נעלי בית הדרך היחידה להוריד שומן בלי שריר זה טסט , אם אתה לא אל טסט שום תוסף לא יעזור לך להוריד רק שומן ולא לאבד שריר אין מה לעשות זה חלק מחיטוב לרובנו שלא מתשמשים בחומרים , בנוגע ליהמובין , חוץ מההשפעה החמודה שלו לשיתוק הרעב לטעמי הוא חרא שורף שומן , גם לכאלה שהם 10% המשחק איתו של הארובי בוקר וכל החרא הזה סתם מציק שאפשר לקחת קלן , הרבה יותר אפקטיבי , בסך הכל אם תכניס את הויטמנים שאתה צריך ואל תשקיע בתוספים זבל , אומגה 3+6 זה מאוד מומלץ , אוטי מן גם מאוד מומלץ , קראטין גם יהיה מעולה וזהו . דבר שני ירידה של 2 קילו בשבוע זה ירידה גדולה מידי ואתה מאבד המון שריר ככה לא חכם בכלל, ירידה טובה היא בין 500-1000 גרם בשבוע , יותר מיזה אתה סתם תאבד שריר ותכניס את הגוף להלם , כרגע עובד לך יופי כי אתה על אחוז שומן לא נמוך ברגע שתגיע ל10-11 זה פשוט יכניס את הגוף לטסרט ולא תאבד שומן , אני הייתי ממליך בחום להתחיל ליקרוא פרוטוקלים פה של חיטוב שתקבל קצת מושג איך למה כמה כי ממה שנירא כרגע אתה לא עובד הכי נכון בעולם

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא מזלזל בך , אך המידע שיש לך בראש לא הכי נכון בעולם , אתה לא יורד 8 קילו בחודש כמעט רק שומן אתה יורד מלא שריר שום תוספים לא ימנעו את זה לא BCAA ולא נעלי בית הדרך היחידה להוריד שומן בלי שריר זה טסט , אם אתה לא אל טסט שום תוסף לא יעזור לך להוריד רק שומן ולא לאבד שריר אין מה לעשות זה חלק מחיטוב לרובנו שלא מתשמשים בחומרים , בנוגע ליהמובין , חוץ מההשפעה החמודה שלו לשיתוק הרעב לטעמי הוא חרא שורף שומן , גם לכאלה שהם 10% המשחק איתו של הארובי בוקר וכל החרא הזה סתם מציק שאפשר לקחת קלן , הרבה יותר אפקטיבי , בסך הכל אם תכניס את הויטמנים שאתה צריך ואל תשקיע בתוספים זבל , אומגה 3+6 זה מאוד מומלץ , אוטי מן גם מאוד מומלץ , קראטין גם יהיה מעולה וזהו . דבר שני ירידה של 2 קילו בשבוע זה ירידה גדולה מידי ואתה מאבד המון שריר ככה לא חכם בכלל, ירידה טובה היא בין 500-1000 גרם בשבוע , יותר מיזה אתה סתם תאבד שריר ותכניס את הגוף להלם , כרגע עובד לך יופי כי אתה על אחוז שומן לא נמוך ברגע שתגיע ל10-11 זה פשוט יכניס את הגוף לטסרט ולא תאבד שומן , אני הייתי ממליך בחום להתחיל ליקרוא פרוטוקלים פה של חיטוב שתקבל קצת מושג איך למה כמה כי ממה שנירא כרגע אתה לא עובד הכי נכון בעולם
ברור שאני יאבד שריר....

אם זה כזה ברור לך אז למה אמרת את האמירה המפגרת הזאת של ירדתי 8 קילו בחודש כמעט רק שומן , עזוב את זה שאם ירדת 2 קילו בשבוע ירדת מלא שריר , עצם העובדה שירדת משקל כזה ירדת שריר משמעותית ועל אחת כמה וכמה שעשית את זה מהר

אני כבר 15 א"ש אני יורד כמו מטורף. אני ב-PSMF אני יורד כמעט 8 קילו שומן בחודש ובקרוב אני מתחיל UD 2 שאני אתקע ב 12 א"ש
אני לוקח המון תוספים שיעזרו לי לשמור על השריר ועושה את המקסימום שאני יכול ומשלב אירובי בוקר
אני הייתי בהמון חיטובים בחיים שלי אני יודע מה אני עושה אתה לא צריך לזלזל בי אני מכיר את הגוף שלי טוב טוב
ואני מזמין עכשיו יהוימבין כי עד שיגיע לי יקח מלא זמן. מבין ?

ממש לא בא לזלזל, פשוט אין צורך שאנמק אם אתה ממילא לא צריך יוהמבין מלכתחילה.
קודם כל, יש כתבה מפורטת בפורטל על התוסף.
דבר שני, יוהמבין הוא אנטגוניסט אלפא, לכן השימוש שלו יהיה יעיל באחוזי שומן נמוכים כאשר אתה מתמודד עם שומן עיקש - בכך שאתה חוסם את האלפא, אתה מאפשר לגוף לשרוף יותר שומן ממקומות שיש לך בהם יחס אדנוספטורים אלפא-בטא שגורם להם להיות עיקש מלכתחילה.
צריך להבין שאינסולין (מעל רמת הבייסליין) שולל את ההשפעה של יוהמבין.

אם כך, הדרך הנכונה להשתמש ביוהמבין היא אחרי צום לילה, לקחת לפי משקל גוף ולעשות אירובי בעצימות נמוכה. לאחר מכן, אפשר לאכול חלבון או להמשיך כרגיל.

המלצת לו לתסף אומגה 6 ? אתה רציני ? יש כזה דבר בכלל?

יש גם 7, המספר בסך הכל מציין באיזה אטום פחמן נמצא קשר כפול.

עם זאת, אין שום סיבה לאף אחד לתסף באומגה 6. גם אם תשתדל להמנע משמנים צמחיים וכו' עדיין תצרוך מספיק מהמזון.

יש גם 7, המספר בסך הכל מציין באיזה אטום פחמן נמצא קשר כפול.

עם זאת, אין שום סיבה לאף אחד לתסף באומגה 6. גם אם תשתדל להמנע משמנים צמחיים וכו' עדיין תצרוך מספיק מהמזון.
זה נכון, יש לנו יותר מדי בתזונה שגם היא אפילו תזיק לנו אם היחס שלנו לאומגה-3 נמוך מאומגה-6 משמעותית, שזה קורה להרבה מהאוכלוסיה שלנו.
אומגה-6 ביחס גבוה מדי לאומגה-3 תגרום ל :
  • cardiovascular disease
  • type 2 diabetes
  • obesity
  • metabolic syndrome
  • irritable bowel syndrome & inflammatory bowel disease
  • macular degeneration
  • rheumatoid arthritis
  • asthma
  • cancer
  • psychiatric disorders
  • autoimmune diseases
http://chriskresser.com/how-too-much-omega-6-and-not-enough-omega-3-is-making-us-sick

זה נכון, יש לנו יותר מדי בתזונה שגם היא אפילו תזיק לנו אם היחס שלנו לאומגה-3 נמוך מאומגה-6 משמעותית, שזה קורה להרבה מהאוכלוסיה שלנו.
אומגה-6 ביחס גבוה מדי לאומגה-3 תגרום ל :
  • cardiovascular disease
  • type 2 diabetes
  • obesity
  • metabolic syndrome
  • irritable bowel syndrome & inflammatory bowel disease
  • macular degeneration
  • rheumatoid arthritis
  • asthma
  • cancer
  • psychiatric disorders
  • autoimmune diseases
http://chriskresser.com/how-too-much-omega-6-and-not-enough-omega-3-is-making-us-sick

כריס קרסר מדליק אצלי את נורת האזהרה "פסאודו-מדע פליאוליתי". ואכן, יחס בין אומגה 3 לאומגה 6 זה קונספט שלא מבוסס במחקר מבוקר. יתרה מזאת, יש מחקרים שמעודדים להגבר צריכה של אומגה 6. בשורה התחתונה, יותר חשוב לצרוך מספיק אומגה 3, ולא לדאוג לשאר.

The omega-6/omega-3 ratio and cardiovascular disease risk: uses and abuses.
Accordingly, the n-6/n-3 FA ratio may be of value in interpreting biomarker data and in making nutritional recommendations. Although initially appealing, there are few human experimental and clinical trial data to support this view. This paper reviews a variety of studies that, in the aggregate, suggest that the ratio is, both on theoretical and evidential grounds, of little value. Metrics that include the n-3 FAs alone, especially eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids, appear to hold the greatest promise.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17045070?dopt=Abstract

כריס קרסר מדליק אצלי את נורת האזהרה "פסאודו-מדע פליאוליתי". ואכן, יחס בין אומגה 3 לאומגה 6 זה קונספט שלא מבוסס במחקר מבוקר. יתרה מזאת, יש מחקרים שמעודדים להגבר צריכה של אומגה 6. בשורה התחתונה, יותר חשוב לצרוך מספיק אומגה 3, ולא לדאוג לשאר.

The omega-6/omega-3 ratio and cardiovascular disease risk: uses and abuses.
Accordingly, the n-6/n-3 FA ratio may be of value in interpreting biomarker data and in making nutritional recommendations. Although initially appealing, there are few human experimental and clinical trial data to support this view. This paper reviews a variety of studies that, in the aggregate, suggest that the ratio is, both on theoretical and evidential grounds, of little value. Metrics that include the n-3 FAs alone, especially eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids, appear to hold the greatest promise.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17045070?dopt=Abstract
בידיוק.
כואב לי הלב על האוכלוסיה וכל המחקרים ה- outdated שיש כיום באינטרנט.
רק מעטים מהמחקרים היום מדוייקים \ נכונים \ מעודכנים.
שלא נדבר על המודעות פה בארץ וכל המאמרים שכותבים ב- ynet.
והישראלים הולכים בעיוורון אחרי המאמרים של ה-"רופאים" ב- ynet.
פשוט לבכות.

• פותח/ת השרשור
בידיוק.
כואב לי הלב על האוכלוסיה וכל המחקרים ה- outdated שיש כיום באינטרנט.
רק מעטים מהמחקרים היום מדוייקים \ נכונים \ מעודכנים.
שלא נדבר על המודעות פה בארץ וכל המאמרים שכותבים ב- ynet.
והישראלים הולכים בעיוורון אחרי המאמרים של ה-"רופאים" ב- ynet.
פשוט לבכות.
ואי לילה שעבר היה לי דופק גבוה יחסית והרגשתי תלב דופק כל הלילה והזעתי .. מזה יכול להיות ?

עכשיו מדדתי ויש לי דופק בדקה 90-94 בערך זה סביר ? כי בלילה היה לי יותר מזה בהרבה

שמע סך הכל הוא לא הכי נחוץ בעולם , אבל העובדה שהגוף לא מייצר אותו לבד לא הייה מזיק לתסף אותו למרות שאנחנו מקבלים אותו די יפה באוכל ברור שהוא לא כמו אומגה 3 שאותו כמעט לא מקבלים מאכול אבל שוב הגוף לא מייצר אותו, וזה תלוי מה אתה אוכל אם להכניס אומגה 6 או לא

ואי לילה שעבר היה לי דופק גבוה יחסית והרגשתי תלב דופק כל הלילה והזעתי .. מזה יכול להיות ?

עכשיו מדדתי ויש לי דופק בדקה 90-94 בערך זה סביר ? כי בלילה היה לי יותר מזה בהרבה
יכול להיות מיליון סיבות.
יש מצב שאתה על קלן?
90-94 לדקה במנוחה זה לא סביר.
יש מצב שלקחת Pre-workout? שתית יותר מדי קפה? אולי אתה בלחץ מדאגות מסויימות שיש לך או חרדות?
יש עוד המון סיבות.

למה לעזעזאל לתסף אומגה 6 ?! היחס בתזונה שלנו היום עומד על 1:10 לטובת 6 זה פאקינג אחד הדברים שאני הכי שונא בעולם (כן כן יותר מאת המאמן שלי)
עד עכשיו לא ידעת בכלל מה זה אומגה-6, פתאום אתה מדבר כמו מומחה.
עזוב.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות מיליון סיבות.
יש מצב שאתה על קלן?
90-94 לדקה במנוחה זה לא סביר.
יש מצב שלקחת Pre-workout? שתית יותר מדי קפה? אולי אתה בלחץ מדאגות מסויימות שיש לך או חרדות?
יש עוד המון סיבות.

עד עכשיו לא ידעת בכלל מה זה אומגה-6, פתאום אתה מדבר כמו מומחה.
עזוב.
ואי איך הפחדת אותי .. מזה לא סביר ? אני לא על קלן ולא על כלום

מזה יכול להיות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית