סרטון אבי אסף עושה 120 קילו חזה

אי אפשר לקחת סטרואידים בכלא איפה שישב ושם הוא התאמן שנתיים power lift ואם הייתה יודע איך זה בכלא שם מתאמנים כמו מטורפים משקלים לא משחקים אצלך תפקיד ועם הזמן שאתה פשוט דוחף משקל ואוכל כמו חמור הכול מהכול כי ככה זה בכלא אין כל כך הרבה מה לעשות אז זה היה בשבילו לאכול מה שהוא רוצה ולדחוף משקלים כמה שהוא רוצה הבנאדם לא לוקח סטוראידים אם תתאמן רק power lift במשך שנתיים יום יום ותכניקה לא תהווה אצלך תפקיד רציני ותתמקד רק בלדחוף משקל גבוהה על מספר חזרות נמוכות תאמין לי שגם אתה תצליח לדחוף בלי סטרואידים...
פשש ממש Kali muscle הישראלי, אותו סיפור ! 🤯

חחחחח הצחקת אותי.
כאילו שצריך ביקורים בשביל להכניס סטארוידים.

עזוב אני לא צריך להוכיח לך שום דבר ואני לא יכול לפרת מעבר למה שאני יודע אתה רוצה תאמין לא רוצה אל תאמין אני לא בא להתווכח אני יודע מה שאני יודע..

1.
א. לחיצת חזה אם נשתמש וניתן דחיפה למטה ותפגע בחזה ותיעזר בחזה בתוך דחיפה ללמעלה מבטיח לך שאפשר להרים יותר משקל וזה טכניקה לא נכונה...
זה כבר תרגיל אחר, זה לא נקרא לחיצת חזה
בלחיצת חזה לא מקפיצים

זה לחיצת חזה רק שעם מקפיצים עושים טכניקה שגויה.. ונעזרים במשהו.. בשביל להצליח לדחוף..
אז כפיפות מרפקים זה סקוואט פשוט בטכניקה שגויה?
ברגע שאתה משנה את התרגיל זה כבר לא אותו תרגיל

אז כפיפות מרפקים זה סקוואט פשוט בטכניקה שגויה?
ברגע שאתה משנה את התרגיל זה כבר לא אותו תרגיל

אבל אני לא משנה את התרגיל אני פשוט נעזר בחזה שאני מקפיץ אותו לכיון למעלה אותם שרירים עובדים אני לא משנה פה שום דבר רק נעזר במשהו בגלל זה קוראים לזה טכניקה שגויה.. לא תרגיל שגוי !

אבל אני לא משנה את התרגיל אני פשוט נעזר בחזה שאני מקפיץ אותו לכיון למעלה אותם שרירים עובדים אני לא משנה פה שום דבר רק נעזר במשהו בגלל זה קוראים לזה טכניקה שגויה.. לא תרגיל שגוי !
יש הבדל גדול בין לעשות צ'יטינג לבין לעשות טגניקה שגויה.
על אותו משקל נגיד שלרדת 3 סמ בסקוואט זה טכניקה שגויה, ומבטיח לך שעם דבר כזה אני מכפיל את המשקל שיש לי על המוט...

• פותח/ת השרשור
מכיכיי

נערך לאחרונה:
איך המקום? אני גם גר ליד מתלבט בין זה לבין בריזה

שמע , החדר כושר לא משהו - הציוד יחסית ישן והאיכות לא הכי גבוהה .
תבוא לנפשונית תבקש מהם לראות את החדר כושר ואז תדע .
בבריזה הציוד הרבה יותר חדיש והחד"כ הרבה יותר גדול - אך כמו כן גם כמות האנשים בהתאם .
אני אישית גר מטר מהחדר כושר אצלי בגלל זה הלכתי לשם - מה שאני צריך יש לי שם .
והכי חשוב שלא מפוצץ בשום שעה אפילו ברגעי השיא שזה יום ראשון אחרה"צ עדיין מצליח להתאמן בכיף
לעומת מה שהייתי לפני ב- Go Active שזה היה פשוט זוועה בימים של Rush Hours שש שבע אנשים על מתקן לא נעים
פה בגג אתה ועוד 1 .

ראיתי שלבריזה יש עכשיו מבצע לילדים עד גיל 18 200 שקל בחודש למנוי נראה לי לשנה.

שמע , החדר כושר לא משהו - הציוד יחסית ישן והאיכות לא הכי גבוהה .
תבוא לנפשונית תבקש מהם לראות את החדר כושר ואז תדע .
בבריזה הציוד הרבה יותר חדיש והחד"כ הרבה יותר גדול - אך כמו כן גם כמות האנשים בהתאם .
אני אישית גר מטר מהחדר כושר אצלי בגלל זה הלכתי לשם - מה שאני צריך יש לי שם .
והכי חשוב שלא מפוצץ בשום שעה אפילו ברגעי השיא שזה יום ראשון אחרה"צ עדיין מצליח להתאמן בכיף
לעומת מה שהייתי לפני ב- Go Active שזה היה פשוט זוועה בימים של Rush Hours שש שבע אנשים על מתקן לא נעים
פה בגג אתה ועוד 1 .
יש את כל הציוד בשביל לעשות SS ? איך המדריכים לא חרא כי בגן גוריון לא הביאו לי לגעת במתקנים בייחוד בכלוב

קראתי את התגובות ואני לא מאמים לחלק מהאנשים פה הבן אדם מקום 1 במן פיזיק של נאק נותן לך פה 120 חזה ל10 חזרות - לא כזה הרבה בטח ...

אני משערת שכל האסיפה סביבו היא כי הוא עכשיו נמצא בקורס מדריכי חדר כושר באוניברסיטת תל אביב, כנראה זו הקבוצה שאיתו בלימודים בשיעור מעשי במכון. עמדתי להרשם לקורס של התאריכים שלו אבל בסוף נרשמתי לאחד אחר.
חח גם ההרכב של האנשים נראה בדיוק כמו ההרכב של האנשים בקורס שלי 😛

Back
למעלה תחתית