הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Synthol זה מצחיק

מכור לתשומת-לב. רוב האנשים מסתפקים,לפעמים, בחולצה הדוקה-מדי. אצלו זה עבר הפרזה מסויימת...

בכל אופן אם הוא יפסיק להזריק סינטול זה אמור להתמוסס לו דרך מחזור הדם בשנים הבאות (*העובדה שזה עוד לא קרה מעידה על כך שהוא עדיין מזריק)
מה גם שהוא ישאר בסופו של דבר עם הרבה עור ופחות תוכן בגלל זה אין פשוט שום הצדקה לסינטול אין בו טעם
וגרג דפק לעצמו את הידיים לצמיתות לדעתי

בואנה איזה סחיטה הביאו ליד קדמית שלו שם, אשכרה ראיתי הכל וכל הסרט אני מחכה שזה יגמר XD
הוא לא איבד כמות גדולה של דם שם? איך עשו לו את זה ככה?

בואנה איזה סחיטה הביאו ליד קדמית שלו שם, אשכרה ראיתי הכל וכל הסרט אני מחכה שזה יגמר XD
הוא לא איבד כמות גדולה של דם שם? איך עשו לו את זה ככה?

זה לא ניראה כמות כ"כ גדולה של דם, וחוץ מלדחוף לו לשם שואב אבק לא עולה לי שום דרך אחרת

מצטער אם הקפצתי.
זה מקרה חמור מאוד של אבסס מה שנישפך משם זה בעיקר מוגלה ולא סינטול.
יכול להיות שהזיהום המטורף הזה שלו קרה עקב שימוש בסינטול שאני משער שהיה לא סטרילי או אפילו אם הוא הזריק משהו אחד ליד אי אפשר לדעת.
מקרה חמור של אבססט.

נערך לאחרונה:
אתה מדבר על
לועזית: abscess
מצבור של מוגלה מוקף ברקמה מודלקת. מורסות יכולות להופיע בכל רקמה בגוף, כתוצאה מזיהום חיידקי שמערכת החיסון לא התגברה עליו. הטיפול הוא על-ידי ניקוז המורסה, מלווה לעיתים בטיפול אנטיביוטי

ההשערה שזה סינטול נובעת מהאזור שבה התצטברה המוגלה בבייספס (שמה שמוזרק לשם בד"כ זה סינטול)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית