הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Ghהטבעית

י נ י ב

משתמש פעיל
359
39
נק' מוניטין:
57
359
39
שאלת תם:מה יתן לי סייקל של gh ביוטרופין נאמר 3 יח ביום , יום כן ויום לא ללא סטרואידים נוספים. בן 37 כ175 סמ שוקל 82 ,אחוז שומן כ14.להבנתי מ3יח אין סכנה בהיפוגלקמיה ואין בעיה של הפרשה במהלך הלילה אים נותנים את הזריקה בבוקר כלומר לא פוגעים בהפרשה הטיבעית

הניסיון שלי הוא מנורדיטרופין. עד שיענו לך פה עוד קצת מהחברים...
ברמת חומר שהוא רפואי כמו ביוטרופין אתה צפוי לקבל תוצאות יפות. רק שהחלוקה במטרות משתנה כשמדברים על הורמון גדילה.
במינון נמוך יומיומי 1-3 איו תקבל בעיקר שריפת שומנים ושיפור תחושה כללית בגוף הנובעת מהתאוששות יותר טובה. תראה שיפור במפרקים דלקות והחלמה מהירה. למטרת פיתוח גוף הטווח האידיאלי הוא הוא בין 4-8 איו וגם הוא תלוי בעיקר במשקל הגוף. שם כבר תראה עליה במסה.
בכדי להינות מיתרונות ההורמון גדילה כן צריך לשלב איתו אנאבולים. ככה זה עובד הרבה יותר אפקטיבי. בנוסף מאחר ותאי שריר חדשים נוצרים בגוף אז קולטנים חדשים בגוף מתפנים לקליטת האנאבולים.
במינון שאתה ציינת יום כן יום לא תקבל את אופציה א רק בצוה די מוחלשת.
אתה צריך לקחת בחשבון גם את תגובת הגוף שלך הגנטית להורמון הגדילה. לכן עדיף להיבדק לפני ותוך כדי. כך גם תבין את השפעת המינון שבחרת לעשות.

לגיל שלך(37) לפי דעתי ייתן תוצאות כלשהם. רמות ההורמון שלך בגוף בכל אופן נמוכות כנראה. אבל לפי דעתי יום כן יום לא לא ייתן הרבה צריך כל יום לקחת.
אבל זה כבר החלטה שלך.....

• פותח/ת השרשור
לגיל שלך(37) לפי דעתי ייתן תוצאות כלשהם. רמות ההורמון שלך בגוף בכל אופן נמוכות כנראה. אבל לפי דעתי יום כן יום לא לא ייתן הרבה צריך כל יום לקחת.
אבל זה כבר החלטה שלך.....
הענין עם יום כן ויום לא הוא גם כלכלי וגם הבנתי שכך לא נפגעת ההפרשה הטיבעית.הבנתי שעדיף תקופה ארוכה על מינון נמוך מאשר תקופה קצרה על מינון שיתן אותה כמות כלומר לימשוך את זה כמה שיותר

הענין עם יום כן ויום לא הוא גם כלכלי וגם הבנתי שכך לא נפגעת ההפרשה הטיבעית.הבנתי שעדיף תקופה ארוכה על מינון נמוך מאשר תקופה קצרה על מינון שיתן אותה כמות כלומר לימשוך את זה כמה שיותר

הרבה חושבים שבשימוש בהורמון גדילה לזמן ארוך יומיום הייצור הטבעי נפסק. לא מדויק. דבר ראשון בכל אופן כנראה הייצור שלך בירידה...אתה עברת את גיל ה-30. דבר שני , הורמון גדילה לא משוחרר בגוף כל היום...יש לו פיקים בעיקר בשינה עמוקה. פגיעה מסיבית בייצור שלו אם תהיה היא בעיקר מינימלית.
בכל אופן עדיף תקופה ארוכה גם בשימוש יומיומי.

• פותח/ת השרשור
הרבה חושבים שבשימוש בהורמון גדילה לזמן ארוך יומיום הייצור הטבעי נפסק. לא מדויק. דבר ראשון בכל אופן כנראה הייצור שלך בירידה...אתה עברת את גיל ה-30. דבר שני , הורמון גדילה לא משוחרר בגוף כל היום...יש לו פיקים בעיקר בשינה עמוקה. פגיעה מסיבית בייצור שלו אם תהיה היא בעיקר מינימלית.
בכל אופן עדיף תקופה ארוכה גם בשימוש יומיומי.
עדיף לדעתך 1,5 ביום מאשר 3 יום כן ויום לא. נב חשבתי לתת בבוקר. הבנתי שחשוב להכניס פחמימה אחרי

אדם בריא בממוצא משחרר 1 איו... אז אם אתה בריא והוספת עוד 1.5 אז זה כבר עדיף מכלום...
לא הייתי נכנס לזה אם כסף זאת הבעיה (וזאת אכן הבעיה של כולנו...) או שעושים מה שצריך או שלא.
לגבי פחמימות - ישנה נפילה של סוכר אז צריך לאכול. רוב הפרוטוקולים אומרים לתת זריקה על קיבה ריקה ואחרי חצי שעה לאכול.
במינון שאתה מדבר עליו הסיכון נמוך. אני קיבלתי התקפים רק שנתתי 8 איו... אבל מ 4 איו אתה צריך להיות מוכן לנפילות סוכר. פרוטוקולים מתקדמים יותר מדברים גם על שימוש באינסולין, כדי לאזן.
המלצה שלי, מנסיון אישי - תן שבועים רמות גבוהות ואז שבועים אל תכניס. עשיתי בדיקת דם אחרי חודש שלם כמו שציינתי, שבועיים אחרי שלא נתתי כלום הערך של הgh אצלי היה 2 . טווח הבדיקה הוא 0-0.8 . כלומר יותר מפי שתיים מהמקסימום.
אבל זאת רק אחת מהאופציות, ומה שציינתי פה קצת חריג.

• פותח/ת השרשור
אדם בריא בממוצא משחרר 1 איו... אז אם אתה בריא והוספת עוד 1.5 אז זה כבר עדיף מכלום...
לא הייתי נכנס לזה אם כסף זאת הבעיה (וזאת אכן הבעיה של כולנו...) או שעושים מה שצריך או שלא.
לגבי פחמימות - ישנה נפילה של סוכר אז צריך לאכול. רוב הפרוטוקולים אומרים לתת זריקה על קיבה ריקה ואחרי חצי שעה לאכול.
במינון שאתה מדבר עליו הסיכון נמוך. אני קיבלתי התקפים רק שנתתי 8 איו... אבל מ 4 איו אתה צריך להיות מוכן לנפילות סוכר. פרוטוקולים מתקדמים יותר מדברים גם על שימוש באינסולין, כדי לאזן.
המלצה שלי, מנסיון אישי - תן שבועים רמות גבוהות ואז שבועים אל תכניס. עשיתי בדיקת דם אחרי חודש שלם כמו שציינתי, שבועיים אחרי שלא נתתי כלום הערך של הgh אצלי היה 2 . טווח הבדיקה הוא 0-0.8 . כלומר יותר מפי שתיים מהמקסימום.
אבל זאת רק אחת מהאופציות, ומה שציינתי פה קצת חריג.
חשבתי על מינון נמוך (3יח יום כו יום לא ) למשך זמן ארוך של כחצי שנה.שמעתי על פרוטוקולים של שבוע שבוע או 5 כן 2 לא.לא שמעתי על שבועיים שבועיים.אם אני זוכר נכון להורמון הזה זמן חיים קצר

חשבתי על מינון נמוך (3יח יום כו יום לא ) למשך זמן ארוך של כחצי שנה.שמעתי על פרוטוקולים של שבוע שבוע או 5 כן 2 לא.לא שמעתי על שבועיים שבועיים.אם אני זוכר נכון להורמון הזה זמן חיים קצר

צודק - אורך חיים של הורמון גדילה רפואי הוא 36 שעות . מאחר ואני ביצעתי בדיקת דם וראיתי שאחרי שבועיים וחצי ללא שימוש, אני עדיין ברמות מאוד גבוהות.... הרופא המטפל די הופתע. הוא שלח אותי לבצע שוב את הבדיקה.
אני חושב שהדבר די מוכיח איזושהי גישה של בילדרים במשך הרבה שנים - יש לך כסף \ יש לך חומר - תתקע, אין - לא קרה כלום. מתי שיש תוסיף. זה רק עוזר...

שבוע כן שבוע, שבועיים כן שבועיים לא?????לא ייתן כלום בזבוז של כסף....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית