מידע תחרויות אתגר מעניינות

zfridman

משתמש מתחיל
228
0
נק' מוניטין:
309
228
0
מה אתם אומרים על זה

http://www.ultra.org.il/

אני חושב על לנסות את המירוץ חוף העממי של 5 ק"מ (10 נשמע לי קצת גדול אבל נראה בהמשך)בתור התחלה, נראה לי מעניין.

זו כבר השנה השלישית שפרו ספורט עורכת תחרויות אולטרא כאלה.
מתאים למשוגעים בלבד (ולא, אנחנו עדיין לא משוגעים כאן 😃 )

אולי זה מהיכרות עמוקה עם העצלנות הטבעית שלי, אבל מעולם לא נמשכתי לאימוני endurance האלה. 5-10 ק"מ אני עוד יכול להבין (לא שאני נהנה מזה) אבל יותר מזה כבר נראה לי כמו סוג של מזוכיסטיות שאני לא מתחבר אליו. כל אחד והשריטה שלו.

• פותח/ת השרשור
זו כבר השנה השלישית שפרו ספורט עורכת תחרויות אולטרא כאלה.
מתאים למשוגעים בלבד (ולא, אנחנו עדיין לא משוגעים כאן 😃 )
ראיתי תמונות של המסלול, נראה חביב חול מים סלעים אולי לא רק endurance מעורב פה ?
סתם מבחן מעניין יכול להיות, אני עוד מתלבט.

למי שמעוניין באתגרים, ולא דווקא מתחום הסיבולת, לא צריך ללכת כ"כ רחוק 😃 יש פה בפורום כמה אתגרים שאולי חלקכם לא הספקתם לראות -בנעוצים ב: http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=18 😃 שווה להשתתף, יש אחלה פרסים.

• פותח/ת השרשור
אולי זה מהיכרות עמוקה עם העצלנות הטבעית שלי, אבל מעולם לא נמשכתי לאימוני endurance האלה. 5-10 ק"מ אני עוד יכול להבין (לא שאני נהנה מזה) אבל יותר מזה כבר נראה לי כמו סוג של מזוכיסטיות שאני לא מתחבר אליו. כל אחד והשריטה שלו.
אז רגע יש רק סוג מסויים של מזוכיסטיות שאתה מתחבר אליה?
עד כמה שאני זוכר, קרוספיטרים הם מתמחים במזוכיסטיות בכל מיני תחומים. הרי התמחות שלנו היא לא להתמחות ! 😉

למי שמעוניין באתגרים, ולא דווקא מתחום הסיבולת, לא צריך ללכת כ"כ רחוק 😃 יש פה בפורום כמה אתגרים שאולי חלקכם לא הספקתם לראות -בנעוצים ב: http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=18 😃 שווה להשתתף, יש אחלה פרסים.

מומלץ בחום. האתגרים הכי גבריים שתמצאו. תשאירו את הריצה לבנות.

צביקה ,אני ואתה נרשמים ביחד למרוץ החוף?! לא איכפת' לי שיקראו לי "בנות" ...
להזכיר לכולם :"להכין את הגוף לכל מאמץ אפשרי " ריצה היא מרכיב בסיסי בעיני ,מעבר לזה שזו אחלה יוזמה וארוע מגניב.
מקווה שנתראה בשבת

עומרי פלד
crossfit 360

להזכיר לכולם :"להכין את הגוף לכל מאמץ אפשרי " ריצה היא מרכיב בסיסי בעיני ,מעבר לזה שזו אחלה יוזמה וארוע מגניב.
מקווה שנתראה בשבת

עומרי פלד
crossfit 360
מה לגבי להרים משהו יותר כבד מאבטיח?

• פותח/ת השרשור
מקווה שנתראה בשבת

עומרי פלד
crossfit 360

זהו אח שלו נראה שהשבת אני לא אצליח להגיע בסוף :🙁
אירועים משפחתיים

מקווה שנתראה בשבת

עומרי פלד
crossfit 360

אני לא רואה אותך מכין את הגוף לאימון קרוספיט של היום למשל.

נתחיל בלעשות אותו.

אני עושה כל יום את האימון היומי,ללא העדפות מיוחדות או המנעות מדברים שלא נראים לי.
אולי במקום להעביר ביקורת כל הזמן ,תתחילו לדבר על נושאים מעניינים יותר - מקצועיים ,בשביל זה יש את הפורום ,לא?

Back
למעלה תחתית