הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה חלבון טהור

• פותח/ת השרשור igal
  • פורסם בתאריך

igal

משתמש מתחיל
43
6
נק' מוניטין:
17
43
6
שם המוצר: חלבון טהור - ללא חומרי טעם וריח וללא חומרים משמרים - נטו חלבון. ( מתוך 25 קילו נשאר כ20 קילו - מוכר הכל )

מחיר: 80 ש"ח לקילו - בקניית כמויות יש גמישות במחיר.

מקום מגורים: נתניה, מרכז.

נייד:
לא.

משלוחים: לא.

יצירת קשר: 054-222-5327 ניתן להתקשר, לשלוח סמס וגם וואצאפ - כולל שבת.

אמצעי תשלום: מזומן.

אם יוצא לך להיות באזור כפר סבא בסופי שבוע, צור קשר.

• פותח/ת השרשור
אקטואלי 😃

• פותח/ת השרשור
אקטואלי 😃

אני גם מעוניין בכמות לא גדולה (2-3 קילו) אני גם מכפר סבא.

אבל המחיר שנתת כאן מאוד גבוה (אני יודע כמה עולה שק) אם המחיר ירד למשהו יותר קרוב, יש על מה לדבר.

. אני בדעה של מאסטרספליטר- מוכן לקנות 2 קילו אבל תמורת מחיר נמוך יותר, אתה מוכר בכמעט כפול מהמחיר המקורי.
מהמרכז.

• פותח/ת השרשור
אני גם מעוניין בכמות לא גדולה (2-3 קילו) אני גם מכפר סבא.

אבל המחיר שנתת כאן מאוד גבוה (אני יודע כמה עולה שק) אם המחיר ירד למשהו יותר קרוב, יש על מה לדבר.

. אני בדעה של מאסטרספליטר- מוכן לקנות 2 קילו אבל תמורת מחיר נמוך יותר, אתה מוכר בכמעט כפול מהמחיר המקורי.
מהמרכז.
אין לי בעיה חברים, אפשר לעבור לפרטי ולסדר הכל 😃

מוכר לקנות ממך 10 קילו ב55 ש"ח לקילו ואני גם מנתניה ככה שאין טירחה גדולה בנסיעות
דבר איתי פה או בפרטי חבר

• פותח/ת השרשור
אקטואלי 😃

אני מעוניין אבל תגיד איך אפשר לשלב את זה באוכל ?

פשוט מוסיפים לאוכל ואוכלים
אתה יכול להגיע לאחת מהתחנות רכבת בתל אביב ? ואם תוכל להביא לי בתוך משהו סגור שאפשר לשים בתיק(אין לי מושג איך זה בא בדרך כלל)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להגיע לאחת מהתחנות רכבת בתל אביב ? ואם תוכל להביא לי בתוך משהו סגור שאפשר לשים בתיק(אין לי מושג איך זה בא בדרך כלל)
צור איתי קשר בטלפון/פרטית ונקבע הכל

שאלת קיטבג, אבל מה ערכי החלבון?
תודה

Back
למעלה תחתית