הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עכשיו זה מדעי: נמוכים מזיינים יותר

לא יודע ע"פ מה קבעו את זה כי אני זוכר שעשו תכנית דוקו על חיי אהבה וזוגיות של אנשים נמוכים בארץ שעידן אלתרמן השתתף בה שבה אומרים שיש קשיים במציאת בת זוג בגלל הגובה.

לא יודע ע"פ מה קבעו את זה כי אני זוכר שעשו תכנית דוקו על חיי אהבה וזוגיות של אנשים נמוכים בארץ שעידן אלתרמן השתתף בה שבה אומרים שיש קשיים במציאת בת זוג בגלל הגובה.
זה לא שנמוכים מקבלים יותר אלא שנשים דיווחו שנהנו יותר.
קלאסי עיקרון פיצוי!

נו ברור מה הבעיה לזיין יותר כשצריך להתפשר על מכוערות. 😆

אגב אלה שקיימו הכי מעט יחסי מין היו בטווח הגבהים של 1.75 ו1.77 מתחת ומעל קיימו יותר.

להגיד את האמת הייתי חייב להסתכל ומה שהמחקר הזה באמת מראה הוא שאין קשר ממשי בין שום דבר שהם בדקו לכמה אדם פעיל מינית. גם הקורלציה עם הגובה עלובה ...

נראה לי שהם סתם חילקו לתחומי גבהים בגדלים שונים בצורה אקראית והשוו בינהם עד שהם קיבלו הבדלים מובהקים כדי שהם יוכלו לפרסם, הם אפילו לא לקחו מרווחי גבהים שווים כך שהתוצאות ממש מעוותות .

קבצים מצורפים

• גובה.jpg
    גובה.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 185
נערך לאחרונה:
נו ברור מה הבעיה לזיין יותר כשצריך להתפשר על מכוערות. 😆

אגב אלה שקיימו הכי מעט יחסי מין היו בטווח הגבהים של 1.75 ו1.77 מתחת ומעל קיימו יותר.

להגיד את האמת הייתי חייב להסתכל ומה שהמחקר הזה באמת מראה הוא שאין קשר ממשי בין שום דבר שהם בדקו לכמה אדם פעיל מינית. גם הקורלציה עם הגובה עלובה ...

נראה לי שהם סתם חילקו לתחומי גבהים בגדלים שונים בצורה אקראית והשוו בינהם עד שהם קיבלו הבדלים מובהקים כדי שהם יוכלו לפרסם, הם אפילו לא לקחו מרווחי גבהים שווים כך שהתוצאות ממש מעוותות .
ומה אם אני 1.76 ? :(
1.76 זה נמוך ?

מסכים לגמרי.
לא הולך להם עם הבנות היותר יפות שמעדיפות בנים גבוהים אז הם הולכים לבנות שהבנים הגבוהים "מעדיפים פחות"
"מי שממיין, מזיין כוסיות"

אני "ממש" לא רושם את זה בגלל שאני 1.90

כל עוד הבחור גבוה ממני בלפחות 8 ס''מ (שאלו העקבים הכי גבוהים שלי), אני אסתדר.
אגב, אני לא דורשת הרבה, אני 1.55 😆

אה, ובוא לא נשכח - כששוכבים במיטה, הגובה לא באמת משנה... 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית