הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן לקחת HCG וכלומיד?

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
סליחה על החפירה והבורות.
משקל: 75
אחוז שומן: 10-11%
גובה: 1.79
הסייקל:
  • week 1-2: tren hex 100mg e3d + 250 test e ew + 30 dbol
  • week 3-6: tren hex 150mg e3d + 250 test e ew + 30 dbol
  • week 7-8: tren hex 100mg e3d + 250 test e ew
  • week 11-13 PCT: hCG 500iu e2d (1500 iu ew)
  • week 15-18 PCT: clomid 100/75/50/50 ed

ראיתי באתר משרד הבריאות עלון לרופא של HCG ושל clomid
Dosage in the male:
• Hypogonadotropic hypogonadism
1000-2000 IU Pregnyl, two to three times per week. If the main complaint
is subfertility, Pregnyl may be given with an additional follitropin (FSH)-
containing preparation two to three times a week. This treatment should
be continued for at least three months before any improvement in
spermatogenesis can be expected
. During this treatment testosterone
replacement therapy should be suspended. Once achieved, the
improvement may sometimes be maintained by hCG alone.

העלון המלא
שאלה 1:
באמת הPCT יהיה 3 חודש? מדובר בסייקל טרן שאני עושה ואני מעדיף לקחת HCG בסוף הסייקל.
שאלה 2: האם כלומיד לבדו 100/100/75/50 בלי נולבדקס מספיק?
שאלה 3: על הכלומיד קראתי את זה:
Males
Different treatment schedules have been successfully used:
25 mg daily for 25 consecutive days with 5 days rest, for not less than 6 months or until the female partner becomes pregnant.
100 mg 3 times a week on the same alternate days (Monday, Wednesday, Friday) for a minimum of 3 months and a maximum of 15 months.
If the patient shows a semen response but his partner does not become pregnant within 15 months, the drug should be discontinued for a minimum of 3 months and then another course started thereafter.
העלון המלא

יכול להיות אפשרות לעקוב אחרי מה שכתוב שם על הזמן והמינון? הבנתי שמדובר פה על כניסה להריון ולא PCT (מן הסתם) אבל מה שמעניין זה הזמן הארוך.

למה לא להעלות את הטסט ל500mg ew?
ואת הhcg אתה לוקח במהלך הסייקל כדי שההתאוששות שלך תהיה יותר קלה.

• פותח/ת השרשור
עוד טסט לדעתי יהיה מיותר ולא יוסיף המון כי הטרן מאוד חזק ,הטסט זה לשמור על תיפקוד תקין של המערכות לא יותר מזה אז אני לוקח במינון רפואי,
אני ידע רק בסוף הסייקל אם הייתי אני צריך יותר טסט 😕.

דבר שני יש לי תאוריה שאני רוצה לבדוק: המטרה לנסות לשמור על הרצפטורים של הLH ע"י מציאת מינון HCG מינימלי.
עשיתי חישוב של גדילה ודעיכה לפי מחצית חיים של 36 שעות.

יצא לי ש-300IU יספיק לשמור על כמות ממוצעת שתחליף את הLH לכ 5 ימים, ולפי מה שקראתי אפשר להשתמש בhcg דיי הרבה זמן.
וגם בכלומיד, ומינון נמוך כמו זה שהוא קרוב לטבעי לא יהרוס את הרצפטורים וישמור על האשכים מתפקדים למשך כל הסייקל ואחריו
לאחר מכן אני ישתמש בclomid להחזיר את הLH הטבעי.
כל זה בתאוריה, ניראה לך יעבוד?
(אני מרגיש פסיכי אני יום שלם קורא מחקרים על אשכים רצפטורים והורמונים 😣)

week 1-2: tren hex 100mg e3d + 250 test e ew + 30 dbol
week 3-6: tren hex 150mg e3d + 250 test e ew + 30 dbol
week 7-8: tren hex 100mg e3d + 250 test e ew
week 11-13 PCT: hCG 500iu e2d (1500 iu ew)
week 15-18 PCT: clomid 100/75/50/50 ed

אתה קצת עושה ניסויים על עצמך...
האם מדובר בסייקל ראשון?

פרוטוקול השימוש ב-HCG גרוע. פרבולן משבית בצורה ניכרת, כך שתוכל לצפות לאטרופיה די מהר. גם אילו היית מתעקש לדחוף HCG בסיום הפרוטוקול, כפרוטוקל לסיום סייקל הוא רע. בלי קשר HCG בהגדרה ובמהות אינו חלק מ-PCT

ללא חישוב, ה-PCT שלך מתחיל הרבה אחרי המועד הדרוש לפרבולן זמן צחצית חיים של 5-7 יום ולאנטט 10.5. המינונים מאוד נמוכים (בשבועיים האחרונים 200mg/week של פרבולן ו-250mg/week טסט). מה הסיבה שה-PCT (כלומיד) מתחיל 35-40 יום אחרי מועד הזריקה האחרונה?

Clomid לא מספיק ל-PCT.

הייתי ממשיך אך למעשה, מבלי להעליב אותך, נראה שאין לך שמץ של מושג מה אתה עושה.

בראש תת-הפורום קיימים פוסטים נעוצים, אני מציע שתקרא אותם ואל תתבדר בשלב זה.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף להיעלב מאשר לדפוק לעצמי את הגוף, בגלל זה אני נעזר בכם מדובר בסייקל שלישי, בחדר כושר יש המון שמועות , אתה תוכל בבקשה לתת לי כיוון בכל זאת?

שוב, אין כוונה להעליב. אנחנו באמת משתדלים לשמור על פורום סטרואידים ברמה גבוהה מאוד. ניתן ללמוד הרבה ולקבל כיוונים רבים רק מביצוע חיפוש בפורום וקריאת הנעוצים.

• אין צורך בביצוע פירמידה בשימוש בטרן.

• ייתכן שאתה מגיב מעולה ומרגיש שהמינון מספק, אך למעשה הוא מתחת למינון המקובל (בעיקר עבור הטסט).

• שימוש ב-HCG וביצוע PCT מוסברים גם הם בנעוצים.

• טרן כסטרואיד ממשפחת ה-NOR-19 מהווה פרוגסטין שפעולתו ברמת הרצפטור הפרוגסטריני מביאה לעלייה ברמות הפרולקטין. בכדי להימנע מרמות פרולקטין גבוהות מדי רצוי להחזיק בצד לצורך שימוש דופאמין אגוניסט כקאברגולין או ברומוקריפטין.

• מועד ה-PCT ייקבע בסייקל שציינת כמועד בו רמות הטסט בגוף ישובו ל-baseline. עבור המינונים שציינת הדבר מתרחש לאחר כ-9-11 יום (בחישוב מהיר). זה לא משאיר אותך אפילו עם האפשרות לבצע בלאסט של HCG מאחר ועבור PCT מוצלח ועל-מנת לא לפגוע בפעולת הכלומיד בהקשר של גירוי הפרשת LH תצטרך לשמור על כשבוע ביןם מועד זריקת הפרגניל האחרונה לבין מועד נטילת הכלומיד.

• נולבדקס (טמוקסיפן) כמעט מנדטורי בסייקל המשלב דיבול וטסט ובוודאי כשהפעילות האסטרוגנית הקשורה בארומטיזציה של טסט ונגזרותיו מוגברת ע"י פרולקטין גבוה כתוצאה משימוש בננדרולון ונגזרותיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית